Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Μητσοτάκης: Θέλω να κάνω καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων


H συζήτηση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Πήτερ Σπίγκελ, στο πλαίσιο του 4ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών:


  • H κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο με την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης και τη συσσώρευση αχρείαστα υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, πολύ υψηλότερων από αυτά τα οποία μας ζητούσαν οι δανειστές μας. Αλλά το κάνει αυτό για να διανείμει τμήμα τους για ψηφοθηρικούς λόγους με επιδόματα και παροχές. Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης και είναι η λάθος πολιτικής. Είναι η λάθος πολιτική γιατί σκοτώνει τις παραγωγικές δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας. Όλοι οι οικονομολόγοι σήμερα θα σου πουν ότι η μειώσεις φόρων είναι

Φώφη Γεννηματά: Ο Τσίπρας μας κήρυξε τον πόλεμο γιατί βλέπει ότι χάνει


Σημεία συνέντευξης Φώφης Γεννηματά, Προέδρου Κινήματος Αλλαγής, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» με τον Γιώργο Παπαδάκη
· Για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και τον προοδευτικό χώρο
Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι πόλος έλξης των προοδευτικών πολιτών, αλλά και των στελεχών από όλους τους προοδευτικούς χώρους.
Μπορεί οι ηγεσίες των κομμάτων να αποχώρησαν, ωστόσο τα στελέχη τους εξακολουθούν να είναι μαζί μας και να συνθέτουν και να ενισχύουν τον αγώνα

Χατζηδάκης: Να αφήσουμε στην άκρη τον λαϊκισμό και τις ιδεοληψίες


Την ανάγκη η ελληνική οικονομία να μεταβεί σε ένα νέο μοντέλο ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας το οποίο θα περιλαμβάνει και την εκπαίδευση, επεσήμανε ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως η εκπαίδευση αποτελεί ένα παράδειγμα ενός τομέα με ανεκμετάλλευτα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τη χώρα επισημαίνοντας την πολιτιστική κληρονομιά, σε συνδυασμό με το υψηλών προδιαγραφών διδακτικό και

Η (ευρωπαϊκή) Ακροδεξιά ευχαριστεί (ταπεινά) τον “Μανού” για τα… “Γονέας 1 και 2”


Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Γονέας 1, Γονέας 2.
Μόνο στην… ανοησία δεν προβλέπεται αρίθμηση.
Αυτή είναι μοναδική και πληθυντική.
Αρκετές ώρες μετά την περίεργη απόφασή του να αποσύρει το φύλο των γονέων από τα σχολεία, για λόγους… προοδευτικότητας, ο Εμμανουέλ Μακρόν εξελίχτηκε σε σύντομο ανέκδοτο για την Ευρώπη των λαών.
Ακόμη και η πάντα ατίθαση και πολυ-πολιτισμική Γαλλία, μοιάζει να κοιτάζει περίεργα προς τα Ηλύσια Πεδία.
Ο “Μανού” κατάφερε να συνδέσει την Προεδρία του με ακόμη μια προχωρημένη αστοχία.
Και η Ακροδεξιά, τον ευχαριστεί ταπεινά.
Όχι μόνο η Λεπέν.
Η Ακροδεξιά στο σύνολο της Ευρώπης.
Τα αποτελέσματα της γραφικότητας Μακρόν, στις οθόνες σας, προσεχώς.
Το βράδυ των ευρωεκλογών.

ysterografa.gr

Αθώοι 13 υπάλληλοι για υπεξαίρεση «μαμούθ» από τον δήμο Θεσσαλονίκης

shutterstock.com

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης 13 υπάλληλοι τριών ασφαλιστικών ταμείων που είχαν παραπεμφθεί σε δίκη για υπηρεσιακή απιστία, συνδεόμενη με την υπόθεση της υπεξαίρεσης "μαμούθ" στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το κατηγορητήριο τους καταλόγιζε ευθύνες για εισφορές εκατομμυρίων ευρώ που - σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα - χάθηκαν την περίοδο του πολύκροτου οικονομικού σκανδάλου, το διάστημα 1999-2007. Όσοι παραπέμφθηκαν σε δίκη ήταν κατά την επίμαχη περίοδο προϊστάμενοι διευθύνσεων και τμημάτων των τότε ταμείων των μηχανικών (ΤΣΜΕΔΕ) και των δημοτικών και κοινοτικών υπαλλήλων (ΤΥΔΚΥ / ΤΑΔΚΥ).
Ύστερα από πολυήμερη ακροαματική διαδικασία το δικαστήριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης ότι οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι δεν είχαν τη δυνατότητα άσκησης ελέγχου, ούτε γνώση της δράσης του φυσικού υπεξαιρέτη, καταδικασμένου πρώην δημοτικού ταμεία.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε ηλικια 80 ετων Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός Φαίδωνας Γεωργίτσης

Πέθανε ο Φαίδων Γεωργίτσης | Newsit.gr
 Τα ωραιότερα μάτια του ελληνικού κινηματογράφου έκλεισαν για πάντα. Ο Φαίδων Γεωργίτσης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 80 ετών, το μεσημέρι της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ο Φαίδωνας Γεωργίτσης σε ηλικία 80 ετών. Ο ηθοποιός  τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:30 στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης.
Ο Φαίδων Γεωργίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα 21 Ιανουαρίου 1939. Σπούδασε στις Δραματικές Σχολές των Καρόλου Κουν, Χρήστου Βλαχιώτη, Πέλου Κατσέλη. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο στην ταινία «Ποτέ την Κυριακή» του Ζυλ Ντασέν το 1960.

Ο κ. Γιώργος Μπουλούκος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για καθαρά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

https://www.pna.gr/media/k2/items/cache/bd73701f9f4edcdf2939ef3fa5b5bcc3_XL.jpg

Δελτίο Τύπου
Η συνεχιζόμενη πρακτική ορισμένων μέσων ενημέρωσης μέσω των fake news και της παραποίησης της αλήθειας να προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου είναι βέβαιο ότι θα πέσει στο κενό.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνουμε ότι ο κ. Γιώργος Μπουλούκος είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών της Νέας Πελοποννήσου και παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης. Υπηρετεί επίσης με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.
Κατόπιν της συνεννόησής του με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και επικεφαλής της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου, ο κ. Μπουλούκος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για καθαρά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.
Όπως το 2010 και το 2014, έτσι και στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2019 ο κ. Μπουλούκος θα είναι δίπλα μας στον αγώνα για μια νέα νίκη της Νέας Πελοποννήσου.  

Γραφείο Τύπου - Νέα Πελοπόννησος





Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων



     http://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/wp-content/uploads/2018/04/logo-dloutr.png

   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Λουτράκι  01/03/2019
          ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                     Αριθμ. Πρωτ.: 3429
                     ΔΗΜΟΣ
     ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
    ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
       --------------------------------------

            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 6η Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση  επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Αντιδράσεις για την απόφαση Γαβρόγλου για «κουδούνι» στις 9 στα σχολεία


Αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση του υπουργού παιδείας ότι από το νέο διδακτικό έτος το σχολικό κουδούνι θα χτυπά στις 9. Όπως διευκρίνισε, ο υπουργός την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει το πόρισμα της αρμόδιας

Μεγάλη Συναυλία με τον απόλυτο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά για πρώτη φορά στο Άργος



 
Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών διαμέσου της ΚΕΔΑΜ θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά  τον απόλυτο  Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά σε μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Άργους . Η συναυλία θα είναι ελεύθερη για το κοινό στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον Δήμο μας. Ο Σάκης Ρουβάς, θα τραγουδήσει ζωντανά όλες τις αγαπημένες μας επιτυχίες και υπόσχεται να ξεσηκώσει τον κόσμο με τη μοναδική σκηνική του παρουσία.

Γραφείο_Τύπου Δήμου_Άργους_Μυκήνων