Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ο Παναργειακός 2 - 0 την Καλαμάτα - 3 βαθμούς από την κορυφή και τον Πανελευσινιακό

http://www.paratiritis-news.com/wp-content/uploads/2012/07/panargeiakos...jpg
Mε το σουτ του Κοιλιάρα στο 68'  και το πλασέ του Μπεκατώρου στο 93΄ ο Παναργειακός νίκησε 2 - 0 στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου την Καλαμάτα  και μείωσε έτσι στους 3 τους βαθμούς που τον χωρίζουν από την κορυφή και τον Πανελευσινιακό, ο οποίος έφερε 0-0 στην Νέα Μανωλάδα.
Στα υπόλοιπα ματς, ο Παναρκαδικός άλωσε και την Κάτω Αχαγιά νικώντας στον φινάλε 1- 2 και την Αχαϊκή, σε ένα επεισοδιακό ματς, ο ΠΑΟ Βάρδας εύκολα εκτός έδρας 2-5 την Μαγούλα, ο Ζακυνθιακός, 2-0 τον Αιολικό, ενώ Βύζαντας και Λουτράκι πήραν "μπάι" τα παιχνίδια τους με Μανδραϊκό και ΑΟ Κύμης, αντίστοιχα. Ρεπό είχε σήμερα ο Ερμής Κιβερίου.

Η 23η αγωνιστική
Αχαϊκή-Παναρκαδικός
Παναργειακός-Καλαμάτα 2 - 0
Αστέρας Μαγούλας-ΠΑΟ Βάρδας 2 - 5
Δόξα Μανωλάδας-Πανελευσινιακός 0 - 0
Ζακυνθιακός-Αιολικός 2 - 0
ΑΟ Κύμης-Λουτράκι 0 - 3 α.α
Βύζας Μεγάρων-Μανδραϊκός 3 - 0 α.α
Ρεπό: Ερμής Κιβερίου 

Η βαθμολογία

Πανελευσινιακός
22
46 - 11
50
Παναργειακός
22
40 - 13
47
Αιολικός
21
34 - 18
40
ΑΟ Λουτράκι
21
22 - 11
37
Καλαμάτα
22
25 - 17
37
Παναρκαδικός
21
37 - 25
36
Δόξα Νέας Μανωλάδας
22
25 - 19
34
Ζακυνθιακός
21
29 - 30
29
Βύζας Μεγάρων
21
28 - 17
28
ΠΑΟ Βάρδας
22
30 - 31
28
Αχαϊκή
22
26 - 37
24
Ερμής Κιβερίου
21
18 - 23
23
Αστέρας Μαγούλας
22
18 - 46
12
Μανδραϊκός
21
12 - 36
11
ΑΟ Κύμης
21
1 - 57
-5

Ταξίδι αστραπή του Τσίπρα στο Βερολίνο – Όλο το πρόγραμμα

Ταξίδι αστραπή του Τσίπρα στο Βερολίνο – Όλο το πρόγραμμα Στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας θα αναχωρήσει από την Αθήνα για το Βερολίνο ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε το απόγευμα να γίνει, για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός, δεκτός στην καγκελαρία από την Άνγκελα Μέρκελ.
Στις 17:00 (τοπική ώρα) θα του αποδοθούν τιμές από άγημα έξω από την Καγκελαρία και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός και η Γερμανίδα καγκελάριος θα έχουν μεταξύ τους συνάντηση.
Στις 19:99 (τοπική ώρα) θα γίνουν δηλώσεις και θα απαντήσουν σε λίγες ερωτήσεις και αμέσως μετά θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας στο οποίο εκτός από τους δύο ηγέτες θα πάρουν μέρος και πέντε συνεργάτες τους από κάθε πλευρά.

Αλέξης Τσίπρας και Άνγκελα Μέρκελ θα συζητήσουν θέματα σχετικά με την οικονομική κρίση, τις διμερείς σχέσεις σε πολιτικό, οικονομικό και διπλωματικό επίπεδο, την πορεία της ΕΕ και περιφερειακά ζητήματα.

Κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα ανέφεραν ότι μετά την επταμερή συνάντηση των Βρυξελλών το κλίμα στις δύο πρωτεύουσες έχει αποφορτιστεί και έτσι οι δύο ηγέτες θα μπορούν να συζητήσουν εφ όλης της ύλης και χωρίς πίεση, κάτι που επισημαίνει και ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ηρακλής Λεχαίου - Ισθμιακός & Πανευρωστινιακός - Ολυμπιακός Άσσου στην 21η αγωνιστική της Α2 Κορινθίας.

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Α2 Κορινθίας. Στην Αρχαία Κόρινθο ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λεχαίου αντιμετωπίζει σε αγώνα ντέρμπι τον Ισθμιακό, ενώ ο  Ολυμπιακός Άσσου δοκιμάζεται στο Δερβένι κόντρα στον Πανευρωστινιακό που ψάχνει βαθμούς σωτηρίας. Την ίδια ώρα η Δάφνη Εξαμιλίων κοντράρεται εκτός έδρας με το Σαρωνικό τη στιγμή που η Θύελλα Κάτω Διμηνιού υποδέχεται στο Κιάτο τον ΑΟ Σολομού. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες της Δάφνης Πουλίτσας με τον Αετό Κρυονερίου, του Φωκά με την ομάδα των Ταρσινών και της Προόδου με τον Πανσολυγειακό.
 21η  αγωνιστική
Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ – ΤΑΡΣΙΝΑ ‘97
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ



Ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά – Τι είπε για τον τουρισμό και τον... ΣΥΡΙΖΑΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, από την Καλαμάτα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες – κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου.
Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και δύο χιλιάδες κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει.
Αυτό είναι μεγάλο λάθος.
Ελπίζω ο τουρισμός, ο οποίος έφτασε σε επίπεδα – ρεκόρ στην προηγούμενη Κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό, να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία.
Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι το κόμμα και να σβήνουν εκείνα τα οποία γράψαμε εμείς με πολύ μεγάλο μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ».

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ GREEK RADIO WEB CHANNEL & AΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ


Με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα των 2 ομίλων το πρωτάθλημα της β κατηγορίας Κορινθίας. Στη Β1 κατηγορία οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές του τίτλου Άγιος Γεώργιος, Σοφικό ΄05 και ΠΑΣ Κλένια αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα σε Αγιάννη, ΑΟ Ρομά και ΑΣ Λουτρακίου, αντίστοιχα,
Στη Β2 κατηγορία ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Κουταλά υποδέχεται τον ΑΟ Λεχαίου, ενώ η Προοδευτική Περιγιαλίου, σε αγώνα ντέρμπι αντιμετωπίζει τους Νέους Στιμάγκας. Στη Λαύκα κόντρα στη τοπική ομάδα δοκιμάζεται ο Άρης Βοχαϊκού, όπως και η Λυκοποριά , στο Ζευγολατιό, κόντρα στον Απέσσα Χαλκίου

Β1 Κατηγορία
19η αγωνιστική
ΑΟ ΜΑΨΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡ.ΒΡ.
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΑΟ ΡΟΜΑ-ΣΟΦΙΚΟ '05 
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ-ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Β2 Κατηγορία
19η αγωνιστική
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ-ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ 
ΑΠΕΣΑΣ-ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ-ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: H Νέα Δημοκρατία να ξαναγίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα εκφράζει όλους τους δημιουργικούς Έλληνες. Εκείνους που θέλουν να γίνει η χώρα σύγχρονη και ευρωπαϊκή.

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΗ

Πως είδατε την κατάληξη της επταμερούς Συνόδου Κορυφής;

Κερδίσαμε λίγο χρόνο ακόμη, αλλά πρέπει να αντιληφθούμε ότι αυτό το «ροκάνισμα» του χρόνου δεν ευνοεί την ελληνική οικονομία. Περιορίζει το οξυγόνο και χάνουμε δύο κρίσιμα στοιχεία. Στο οικονομικό επίπεδο τις ελάχιστες αλλά πολύτιμες δυνάμεις που έχει διατηρήσει η πραγματική οικονομία και στο πολιτικό επίπεδο τις σημαντικές ευρωπαϊκές συμμαχίες. Ελπίζω και εύχομαι σ΄αυτή τη συνάντηση να άφησαμε πίσω τη επιζήμια λογική της δημιουργικής ασάφειας. Είναι η ώρα να υπάρξει μια εθνική ομάδα που θα συμφωνήσει τις μεταρρυθμίσεις και θα τις διαπραγματευτεί με επιτυχία ενόψει του τρίτου προγράμματος δανειοδότησης. Πλέον πρέπει να περάσουμε σε συγκεκριμένα πράγματα, κοστολογημένα, προγραμματισμένα και με στόχο το αποτέλεσμα, γιατί πλέον δεν υπάρχουν αντοχές σε κανένα επίπεδο.

Δεν είναι εύλογο η κυβέρνηση να επιδιώκει μια πολιτική λύση;  

Δύο δρόμους έχει η ζωή: τον εξής έναν

nikos-dendias-antonis-samaras-vouli
Τα σχέδια των συμβούλων του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως χαλάει η επιμονή του Νίκου Δένδια για αποτίμηση λαθών και επανακαθορισμό της ιδεολογικής φυσιογνωμίας της ΝΔ, μέσω διεξαγωγής εκτάκτου συνεδρίου, που θα κληθεί να λάβει αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του κόμματος της Συγγρού.

Ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής της Β΄ Αθηνών δεν μένει μόνο στο θέμα της ορατής απειλής να μετατραπεί η ΝΔ σε ένα κόμμα με μονοψήφια δημοσκοπικά ποσοστά λόγω ακροδεξιού ιδεολογικού προσήμου, αναφέρεται και σε συγκεκριμένες κυβερνητικές αστοχίες που οδήγησαν στην απομάκρυνση κόμματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το μεσαίο χώρο. Χαρακτηριστικά αναφέρει για τα «καταστροφικά λάθη της ατελέσφορης υπερφορολόγησης της ακίνητης περιουσίας εν μέσω κρίσης, που πήρε διαστάσεις οιονεί απαλλοτρίωσης».

Αυτή τη συλλογιστική δεν τη συμμερίζονται όσοι συμβουλεύουν τον Αντώνη Σαμαρά πως πρέπει να απομονωθεί μόνο με εκείνους που σκέφτονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές τάσεις για τη δημιουργία σκληρών δεξιών κομμάτων. Μία τέτοια θεωρία θέλει τον Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία ενός πολύ μικρότερου κόμματος από αυτό που ήταν κάποτε η ΝΔ, ως απάντηση στον ακρο-αριστερό λαϊκισμό.

Αυτή όμως τη θεωρία δεν την αγκαλιάζουν δεκάδες βουλευτές του κόμματος της Συγγρού και εκατοντάδες στελέχη της Πολιτικής Επιτροπής που επιδεικτικά απέχουν από κάθε δράση κουκουλώματος των αιτιών της μεγάλης εκλογικής ήττας. Το ίδιο δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις στην κοινωνία.

Ο Νίκος Δένδιας πιστεύει πως η στάση του Αντώνη Σαμαρά να μην δεχθεί ένα ανοιχτό και δημοκρατικό διάλογο, αδικεί τον ίδιο και ακυρώνει επικοινωνιακά την προσπάθεια που έκανε ως πρωθυπουργός. Αλλά και των στελεχών που πάλεψαν για να κρατήσουν την Ελλάδα όρθια στο δρόμο του ευρώ, ενάντια στις ύβρεις και το λαϊκισμό της αριστεράς.

Δύο δρόμους έχει η ζωή για τη ΝΔ: τον εξής έναν, αυτόν του Εκτάκτου Συνεδρίου.
Ο άλλος δρόμος είναι αυτός της απόλυτης συρρίκνωσης σε συνέχεια της διαφαινόμενης διάσπασης.

Reporter
www.tokentro.gr

Οριοθετείται το Κοινωνικό Κέντρο για την Ελλάδα του 2020 από τον Ανδρέα Λοβέρδο .. και αυτό τρομάζει Σαμαρά και Τσίπρα


loverdos-omilia-pasokΚαταιγιστική η ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου κατά την συνεδρίαση της εθνικής οργανωτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.

Το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, άσκησε σκληρή κριτική για το δεξιό και αριστερό λαϊκισμό της ΝΔ το 2012 και του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, που ξεγυμνώθηκαν περίτρανα από τη στιγμή που ανέλαβαν την εξουσία.

Κατήγγειλε και τα δύο αυτά κόμματα πως δεν λειτούργησαν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και πως στο άρμα του λαϊκισμού κατάφεραν να υφαρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού λαού, την ώρα της κρίσης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, είναι ίσως ο μόνος πολιτικός του ευρωπαϊκού δημοκρατικού τόξου που μιλά για την ανάγκη να δουλέψει η χώρα σε δύο βάσεις. Η μία είναι των άμεσων ριζοσπαστικών αλλαγών που θα φέρουν ένα αναπτυξιακό ΣΟΚ και η δεύτερη να τεθούν τα υγιή θεμέλια με στόχο η Ελλάδα του 2020 να είναι η Ελλάδα της παραγωγής και η πατρίδα που θα ευημερεί στην ευρύτερη Βαλκανική και Μεσογειακή ζώνη.

Για αυτούς τους λόγους ο Ανδρέας Λοβέρδος θέτει με επιμονή το ζήτημα του ιδεολογικού προσδιορισμού της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που έχει ως πυλώνα το ΠΑΣΟΚ και της ταυτοποίησής του στο χώρο του Κοινωνικού Κέντρου.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφέρεται συχνά στο Κοινωνικό Κέντρο για να προσδιορίσει το στίγμα των πολιτικών που πρέπει να ασκηθούν άμεσα και που σίγουρα δεν εκφράζονται μέσα από δεξιές και αριστερές ακρότητες, τουλάχιστον έτσι όπως προσδιορίζονται σήμερα από τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα. Οι τελευταίες δε είναι σε εξέλιξη καθώς η Ελλάδα βρίσκεται σε ασφυκτική οικονομική θέση, τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Επισημαίνει τέλος, πως η αναδιοργάνωση, ιδεολογική και λειτουργική της Δημοκρατικής Παράταξης πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα καθώς οι εξελίξεις και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας θα πρέπει να βρουν τους πολίτες ενωμένους και όχι διχασμένους σε δεξιά και αριστερά επικίνδυνα μονοπάτια.

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr

Κατρούγκαλος κατά «Βήματος»: «Πρωτοφανές φαινόμενο κιτρινισμού. Αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη θα προχωρήσω σε αγωγή»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος μετά το δημοσίευμα του «Βήματος» που τον κατηγορούσε ότι ακόμη και λίγες ημέρες πριν ορκιστεί υπέγραφε ιδιωτικά συμφωνητικά με απολυμένους και διαθέσιμους υπαλλήλους του Δημοσίου τα οποία προέβλεπαν προμήθεια 12% στην περίπτωση που επαναπροσληφθούν. Ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι ναι μεν ανέλαβε υποθέσεις απολυμένων και διαθέσιμων το 2013 και το 2014 τις περισσότερες από τις οποίες δωρεάν (άλλωστε, όπως είπε, ο «πρωθυπουργός με επέλεξε γι’ αυτή τη θέση γιατί είχα νομική εμπλοκή στη μάχη κατά του παρασυντάγματος»)  αλλά αυτά στα οποία αναφέρεται  η εφημερίδα (για τις 26 και 27/1/2015) αφορούσαν «μία μισθολογική διαφορά ενός δημοσίου υπαλλήλου που ήδη εργάζεται σε σχέση με το ενιαίο μισθολόγιο και όχι διαθέσιμους ή απολυμένους δημοσίου υπαλλήλου» και υπεγράφη από μία συνεργάτιδά του και όχι από τον ίδιο.  Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα  το έγγραφο που δημοσιεύει το “Βήμα”, για να αποδείξει ότι έγινε “κοπτοραπτική”.
Κατηγόρησε, δε, την εφημερίδα για προβοκάτσια και πλαστογραφία, τονίζοντας ότι παρόμοια δημοσιεύματα υπήρξαν στο παρελθόν από συγκεκριμένη ιστοσελίδα αλλά «είναι πολύ περισσότερο κίτρινο το δημοσίευμα του Βήματος από εκείνα…

Η υπόθεση Κατρούγκαλου προκαλεί πόλεμο κυβέρνησης-ΔΟΛ – Οι «απειλές» του Βήματος και η απάντηση-επίθεση του Μαξίμου

Σε πόλεμο μεταξύ της κυβέρνησης και της  ναυαρχίδας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) «Βήματος» εξελίσσεται η «υπόθεση Κατρούγκαλου», καθώς η εφημερίδα μέσω του συντάκτη-στελέχους του ΔΟΛ Βασίλη Χιώτη (σ.σ. είναι και διευθυντής του ρ/σ “Βήμα  fm”) που υπογράφει το δημοσίευμα επιμένει ότι πρόκειται για σκάνδαλο και «απειλεί» με νέες αποκαλύψεις, ενώ το Μέγαρο Μαξίμου σε νέο non paper (το παλαιότερο εδώ) που δημοσίευσε δείχνει ότι παίρνει πάνω του την υπόθεση κάνοντας λόγο για «τέσσερα ψέματα» του Βήματος.
Συγκεκριμένα, μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και την προαναγγελία ότι θα προχωρήσει σε αγωγή κατά της εφημερίδας αν δεν του ζητήσει συγνώμη, σε δημοσίευμα του στο tovima.gr ο κ. Χιώτης υποστηρίζει ότι ο κ. Κατρούγκαλος είναι πολιτικά εκτεθειμένος, θέτοντας τρία ερωτήματα:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ κ. Κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, για το θέμα που έχει ανακύψει με τον κο Κατρούγκαλο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Όπως φαίνεται, ο αντιμνημονιακός αγώνας για κάποιους ήταν με το αζημίωτο.
12% το κεφάλι!
Όμως ευθύνη δεν έχει μόνο ο κ. Κατρούγκαλος, αλλά και η Κυβέρνηση που τον καλύπτει.
Όπως αποδεικνύεται το ήξεραν εδώ και καιρό και τον κρατούσαν!
Και ακόμη δεν τον έχουν αποπέμψει…