Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Κρέστενα – Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις

  

Με τις μεγάλες προσπάθειες όλων των πυροσβεστικών δυνάμεων οριοθετήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πυρκαγιά στα Κρέστενα Ηλείας, που είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους επιτελείς της Πυροσβεστικής.

Μέχρι το βράδυ συνεχίζονται οι ρίψεις νερού από

Super League 1: Πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι πρωταθλητές Ελλάδας, Εντός έδρας αγωνίζονται και οι ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Άρης - Δείτε τα ντέρμπι των μεγάλων / Το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος

 Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι πρωταθλητές Ελλάδας  

Το νέο πρωτάθλημα της Super League κάνει σέντρα στις 20 Αυγούστου. Ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί στις 13 Νοεμβρίου, ο 2ος στις 21 Δεκεμβρίου και η λήξη της κανονικής περιόδου θα είναι στις 12 Μαρτίου. Τα play offs / play outs θα αρχίσουν στις 18 Μαρτίου και θα τελειώσουν στις 14 Μαϊου.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Αρης-Λεβαδειακός
Ατρόμητος-ΟΦΗ
Βόλος-Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
Παναθηναϊκός-Ιωνικός
Λαμία-ΑΕΚ 

 Δείτε όλο το πρόγραμμα:

Μητσοτάκης: Πρόταση στην Ε.Ε για μείωση κατανάλωσης φυσικού αερίου στη βιομηχανία έναντι αποζημίωσης Νέα παρέμβαση του πρωθυπουργού για μία συνολική ευρωπαϊκή απάντηση στην ενεργειακή κρίση - Eπιστολή στην φον Ντερ Λάιεν με τη νέα ελληνική πρόταση

Mits 

 Νέα πρόταση-παρέμβαση για τη μείωση στην κατανάλωση του φυσικού αερίου στη βιομηχανία καταθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει και του αυριανού συμβουλίου των υπουργών Ενέργειας της ΕΕ.

Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, ο πρωθυπουργός, παράλληλα με το εθνικό σχέδιο στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στις ενεργειακές ανατιμήσεις και την προετοιμασία για την διασφάλισης της επάρκειας στην εφοδιαστική

Πέθανε η «Μάχη» από τα «Εγκλήματα» χωρίς να το μάθει κανείς - Ποια ήταν η αγαπημένη ηθοποιός Σούλα Αθανασιάδου

Πέθανε η «Μάχη» από τα «Εγκλήματα» χωρίς να το μάθει κανείς  Ποια ήταν η αγαπημένη ηθοποιός Σούλα Αθανασιάδου 

Σε ηλικία 93 ετών πέθανε η Σούλα Αθανασιάδου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τους ρόλους της στις πετυχημένες σειρές του ANT1 και ειδικά από την σειρά«Εγκλήματα», ως «Μάχη». 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, Daisy.gr, η Σούλα Αθανασιάδου  πέθανε τον περασμένο Απρίλιο, ενώ ελάχιστοι γνώριζαν για τον θάνατό της. Έφυγε εντελώς αθόρυβα όπως είχε ζήσει όλη της τη ζωή.

 

Ποια ήταν η Σούλα Αθανασιάδου

Δυστύχημα με ελικόπτερο στην Παιανία – Νεκρός 22χρονος που διαμελίστηκε από τον πίσω έλικα

 Δυστύχημα με ελικόπτερο στην Παιανία – Νεκρός 22χρονος που διαμελίστηκε από τον πίσω έλικα 

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 18.20 σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, με ιδιωτικό ελικόπτερο που ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας που επικαλείται η ΕΡΤ ένας νεαρός ηλικίας 20-22 ετών φέρεται να τραυματίστηκε θανάσιμα από την έλικα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, τέσσερις Άγγλοι είχαν μισθώσει ένα ελικόπτερο και τους μετέφερε από την Μύκονο στην Παιανία. 

Κατά τη διάρκεια της αποβίβασης, ο ένας από αυτούς για άγνωστους -μέχρι στιγμής- λόγους, πήγε στην ουρά και διαμελίστηκε από τον πίσω έλικα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.


ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Εβδομαδιαίες Προτάσεις 25/7-31/7 2022

 

Το  Τελευταίο Τρένο του Γυρισμού

Δευτέρα, 25/7 στις 23:00 

 

Ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Λίξιν Φαν. Η ακμά­ζουσα οικονομία της Κίνας εξαρτάται σε μεγάλο βαθ­μό από την εκμετάλλευση του τεράστιου πληθυσμού της, που μεταφράζεται σε εκατομμύρια φθηνά εργατι­κά χέρια. Το ντοκιμαντέρ διερευνά όχι μόνο τη μελλο­ντική μοίρα του ατόμου σε αυτή τη χαοτική κοινωνική εξέλιξη, αλλά και τα οφέλη και τις ζημίες σε έναν αγώ­να δρόμου, που θα κρίνει την επόμενη υπερδύναμη του κόσμου.