Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Καύσωνας: «Θερμοκήπιο» η Αθήνα - Έφτασε τους 90 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην οροφή του κτιρίου στα πρακτορεία ΚΤΕΛ στον Κηφισό

 Καύσωνας: «Θερμοκήπιο» η Αθήνα  Που έφτασε 90 βαθμούς Κελσίου  Πτήση με θερμικό drone 

Σήμερα ήταν η πιο ζεστή μέρα του καύσωνα διαρκείας που πλήττει τη χώρα μας τις τελευταίες μέρες. Σε πολλές περιοχές ο υδράργυρος άγγιξε τους 40 βαθμούς Κελσίου και μαζί με την αποπνικτική ατμόσφαιρα δημιούργησε ένα ανυπόφορο κοκτέιλ. 

Η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον διακεκριμένο χειριστή Drone Βασίλη Γαλανάκη παρουσιάζει ένα βίντεο με χρήση θερμικού Drone από

το κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα η πτήση πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Ιουλίου 2022 στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού.

Τα ευρήματα για ακόμα μια φορά προκαλούν δέος καθώς αν και δεν μιλάμε για μια ιστορικά ζεστή μέρα οι ενδείξεις του Drone μας έδειξαν θερμοκρασίες μερικές φορές ακόμα και στους 90 βαθμούς Κελσίου.

Από τα πιο ενδιαφέρον σημεία των μετρήσεων μας είναι τα γνωστά πρακτορεία ΚΤΕΛ στον Κηφισό που τέτοιες μέρες κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες. Η θερμοκρασία στην οροφή του παλαιού αυτού κτίριου έφτανε τους 80 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένα αληθινό θερμοκήπιο στο εσωτερικό του τερματικού σταθμού.