Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Της Λέττας Καλαμαρά

Αμέσως μετά την ιστορική ήττα Τσίπρα το διεθνές παρακράτος που λυμαίνεται τα ελληνικά ύδατα  προσπαθεί να απλώσει τα δίχτυα του για να εγκλωβίσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα θελήματά του. Η συνταγή γνωστή και πετυχημένη επί δεκαετίες με τα

Προς δημιουργία ποδοσφαιρικής ακαδημίας στο Δερβενι

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου δερβενι
Αποτέλεσμα εικόνας για παιδικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου δερβενιΑποτέλεσμα εικόνας για πανευρωστινιακοςΑποτέλεσμα εικόνας για αο λυκοποριας
Ευρεία σύσκεψη για την δημιουργία ποδοσφαιρικής παιδικής ακαδημίας  στην Δημοτική ενότητα Ευρωστίνης, θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Δερβένι. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε παραλιακή καφετερία  του Δερβενίου, όπου θα παραβρεθούν οι διοικήσεις των ομάδων του Αστέρα Δερβενίου, του Πανευρωστινιακού και του ΑΟ Λυκοποριάς, καθώς και άλλοι φορείς της περιοχής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΖΑΧΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΖΑΧΟΛΗΣ 

Εν όψει της θρησκευτικής εορτής της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΖΑΧΟΛΗΣ του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, στις 19 και 20 Ιουλίου, γίνεται γνωστό πως θα υπάρχει η δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, των ευλαβών προσκυνητών προς την πανηγυρίζουσα ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 από το Δερβένι θα αναχωρήσει λεωφορείο προς την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ για τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό.

Ανήμερα της εορτής του Προφήτου Ηλιού ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 από το Δερβένι και ωρα 7:30 π. μ. θα αναχωρήσει λεωφορείο προς την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ για την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στις ακολουθίες , να επικοινωνήστε άμεσα με την κα Αφροδίτη Κουσουλού στα τηλέφωνα 2743032492 & 6985057958.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: 3η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ - ΓΥΡΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και ερασιτεχνών δρομέων πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα στο Ξυλόκαστρο, η 3η διοργάνωση αγώνων δρόμου.

Η εφετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια από την ίδρυση του αθλητικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗ Ξυλοκάστρου, ο οποίος και διοργανώνει τους σημερινούς αγώνες.
Ενός εκ των ιστορικότερων αθλητικών Συλλόγων της Πελοποννήσου με πολυσχιδή προσφορά πέρα από τα αθλητικά και σε κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα.

Σας περιμένουμε στο Ξυλόκαστρο να απολαύσουμε υπέροχους αγώνες, σε ένα θαυμάσιο φυσικό τοπίο, είτε ως αθλητές είτε ως θεατές !!!   

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, με επίσημο υποστηρικτή την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου και Μελών του.

Ραντεβού σήμερα το απόγευμα στο Ξυλόκαστρο !!!


Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,

Αναστασία ΛΑΜΠΟΥ
Πρόεδρος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου