Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

«Βόμβα» από τον ΕΦΕΤ: Αυτές οι τροφές προκαλούν καρκίνο - Προειδοποιεί για νιτροζαμίνες

 «Βόμβα» από τον ΕΦΕΤ: Αυτές οι τροφές προκαλούν καρκίνο  Προειδοποιεί για νιτροζαμίνες 

Ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων) με ανακοίνωσή του προειδοποιεί για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα αλλαντικά και τα επεξεργασμένα κρέατα.

Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ πρόκειται για τις νιτροζαμίνες που βρίσκονται σε αρκετά τρόφιμα όπως αλλαντικά που  περιέχουν χημικές ενώσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

 

ΕΦΕΤ: Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μητσοτάκης από τη Γλυφάδα: Υπαρκτό το ενδεχόμενο «τερατογένεσης» στις 22 Μαΐου, με Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Βαρουφάκη

 mitsotakis_362 

 Για το ενδεχόμενο «πολιτικής τερατογένεσης» στις 22 Μαΐου, με Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη έκανε λόγο ο πρωθυπουργός μιλώντας την Τετάρτη στη Γλυφάδα:  Όπως χαρακτηριστικά, ανέφερε, «άλλοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το πώς φαντάζονται την προοδευτική διακυβέρνηση που λένε. Την απάντηση θα την πάρουν στις κάλπες. Αυτοί που λένε ότι θα προκύψει κυβέρνηση στις 22 Μαΐου, πρέπει να μας πουν με ποιον θα

Μεσσηνία: Ο 12ος Ανδάνειος Δρόμος στις 20 Αυγούστου

Μεσσηνία: Ο 12ος Ανδάνειος  Δρόμος στις 20 Αυγούστου 

Ο Δήμος Οιχαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, οι Τοπικοί Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι υπό την αιγίδα ΤΗΣ ΕΟΣΛΜΑ–Υ, διοργανώνουν τον 12ο Ανδάνειο Δρόμο, 17.000 μ. και παράλληλα Δρόμο 5.000 μ. και Παιδικό Δρόμο 1.000 μ. το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 και ώρα 18.00μ.μ.

ΑΝΔΑΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 17.000 μ.