Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Βέροια - Λαμία 1-2: «Κυανόλευκο» προβάδισμα με Μανούσο!

Βέροια - Λαμία 1-2: «Κυανόλευκο» προβάδισμα με Μανούσο! 

Η εμπειρία της Λαμίας, αλλά και η παροιμιώδης αναποτελεσματικότητα της Βέροιας, ήταν τα δύο στοιχεία που έκαναν τη διαφορά στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/6) στο δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Μετά την Παναχαϊκή , τον Αγροτικό Αστέρα , στη Super League 2 ανεβαίνουν η Προοδευτκή και ο Μακεδονικός.

 Γ’ Εθνική: Προοδευτική και Μακεδονικός ανέβηκαν στη Super League 2 

Στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, κρίθηκαν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για την άνοδο στη Super League 2. Τα κέρδισαν, η Προοδευτική που επικράτησε της πρωταθλήτριας Παναχαϊκής (2-1) και ο Μακεδονικός που πήρε ισοπαλία (2-2) στο Ρουφ.

Πέθανε ο Μπίλι Μπίνγκμαν – Πέρασε από Εθνική και ΠΑΟΚ

 Πέθανε ο Μπίλι Μπίνγκμαν – Πέρασε από Εθνική και ΠΑΟΚ  

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών άφησε ο Βορειοϊρλανδός προπονητής Μπίλι Μπίνγκμαν, ο οποίος είχε καθίσει τόσο στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας όσο και του ΠΑΟΚ. 

Ο Μπίλι Μπίνγκμαν υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του ποδοσφαίρου της χώρας και είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, στον οποίο κάθισε από το φθινόπωρο του 1971 ως την άνοιξη του 1973.

Λουτράκι: Κοριτσάκι 5 ετών πέθανε ξαφνικά - Μάταιες οι προσπάθειες των γιατρών να το σώσουν

Λουτράκι: Κοριτσάκι 5 ετών πέθανε ξαφνικά - Μάταιες οι προσπάθειες των γιατρών να το σώσουν 

Ανείπωτη τραγωδία στο Λουτράκι με 5χρονο κοριτσάκι να φεύγει από τη ζωή λίγη ώρα μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Κορίνθου.

ο παιδί έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου είχε διακομιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, περίπου στις

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 346 νέα κρούσματα ( 40 στην Κορινθία, 61 στην Μεσσηνία, 151 στην Αχαΐα.)

 

Αύξηση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες (+40) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά  παρατηρήθηκαν 346  νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις περιοχές  (Κορινθία , Μεσσηνία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα διπλάσιο αριθμό  νέων κρουσμάτων (252) σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (94).  

  Συγκεκριμένα: