Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Βέροια - Λαμία 1-2: «Κυανόλευκο» προβάδισμα με Μανούσο!

Βέροια - Λαμία 1-2: «Κυανόλευκο» προβάδισμα με Μανούσο! 

Η εμπειρία της Λαμίας, αλλά και η παροιμιώδης αναποτελεσματικότητα της Βέροιας, ήταν τα δύο στοιχεία που έκαναν τη διαφορά στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/6) στο δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν τόσο το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν «μουδιασμένοι» στο ματς, όσο και τη στιγμιαία έλλειψη αυτοσυγκέντρωσής τους αμέσως μετά την ισοφάριση του Πασά στο 77', για να φύγουν με τη νίκη (1-2) από τη Βέροια.

Αρχικά σκόρερ ήταν ο Μπεχαράνο, ενώ στο 81' -με τους πανηγυρισμούς να μην έχουν κοπάσει στην εξέδρα- ο Μανούσος ήταν αυτός που «σκότωσε» τους Ημαθιώτες, σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές της ομάδας της Φθιώτιδας στο β' ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η Βέροια έμεινε με τις εντυπώσεις, ωστόσο πλέον έχει να ανέβει... βουνό στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα. Στον αντίποδα, η Λαμία πήρε και με το παραπάνω αυτό που ήθελε από το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα πάει στον επαναληπτικό ως μεγάλο φαβορί για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος – Μπουκουβάλας Μαραγκός Δημόπουλος Πεταυράκης – Μούργος (81’ Καπνίδης) Γαβριηλίδης (77’ Μπλέτσας) Κάτσε (81’ Οικονόμου) Φοφανά (60’ Κουοτένγκ) – Πασάς Γιακουμάκης.

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ – Μαρτίνεθ Αντέτζο Τζανετόπουλος Σιμόν Σαραμαντάς – Μπεχαράνο (70’ Γκέντσογλου) Ταϊρόν (46’ λ. τρ. Ρόμανιτς) Τζανδάρης (56’ Νούνιες) – Καραμάνος Μανούσος (89’ Προβυδάκης).