Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΕΛ με +2 στην κορυφή της Β' Εθνικής κατηγορίας

Ασταμάτητη και στο Αίγιο η Λάρισα (vid)
Η 3η αγωνιστική 

 Πανελευσινιακός - Κέρκυρα 1 - 3
 Παναιγιάλειος - ΑΕΛ 0 -1
Αν. Καρδίτσας - Παναχαϊκή 1 - 0
Εργοτέλης - Λαμία 1 - 1
Τρίκαλα - Καλλιθέα 2 - 0
Πανσερραϊκός - Αγροτικός Αστ. 1 - 2
Ολυμπιακός Β. - ΑΟ Χανιά 1 - 0
Ζάκυνθος - Κισσαμικός 0 - 0
Απόλλων - Αχαρναϊκός. 0 - 1


BAΘΜΟΛΟΓΙΑ



ΑΕΛ
3
7 - 1
9
Τρίκαλα
3
6 - 3
7
Κέρκυρα
2
4 - 1
6
Αν. Καρδίτσας
3
1 - 1
4
ΑΟ Χανιά
3
1 - 1
4
Αχαρναϊκός
3
2 - 2
4
Απόλλων Σμύρνης
3
3 - 3
4
Εργοτέλης
3
3 - 3
4
Ζάκυνθος
3
3 - 3
4
Αγροτικός Αστέρας
3
3 - 3
4
Λαμία
3
2 - 4
4
Ολυμπιακός Βόλου
2
1 - 1
3
Καλλιθέα
3
1 - 3
3
Κισσαμικός
2
2 - 2
2
Παναιγιάλειος
3
0 - 2
1
Παναχαϊκή
1
0 - 1
0
Πανσερραϊκός
1
1 - 2
0
Πανελευσινιακός
2
2 - 6
0

WILL EVER GREECE STAND UP ON ITS FEET?

If there is a national crime in peace Greece is the best paradigm. A nation that for decades was fed up on loans and EU money deliberately so as  to become a national Lehman Brothers in 2009 is now dying. A hidden bomb inside Europe or better under Europe foundations capable to destroy European spirit is ready to blast. A spirit that was diffused in Europe in the end of WWII mainly due to Anglo-Saxons blood. A smell that still exists although few warriors and Europeans are alive nowadays.

ΝΔ: Ομιλίες Μητσοτάκη, Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα και τι λένε για τα debate

ΝΔ: Ομιλίες Μητσοτάκη, Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα και τι λένε για τα debateΕσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ: Την ανάγκη ουσιαστικής ανανέωσης της ΝΔ υπογραμμίζει ο υποψήφιος για την προεδρία, Κυρ. Μητσοτάκης. Η ΝΔ «θα αποδοκιμάσει κάθε μέτρο που είναι υφεσιακό», δεσμεύθηκε ο υποψήφιος Β. Μεϊμαράκης. «Στο DNA της ΝΔ είναι να πρωτοπορεί με τις μεγάλες εθνικές επιλογές», είπε ο υποψήφιος Απ. Τζιτζικώστας. Γιατί είναι αντίθετοι στην προοπτική να γίνουν πολλά ντιμπέιτ, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ...
eklogika.gr

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα 48 προαπαιτούμενα | Δηλώσεις Τρ. Αλεξιάδη

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα 48 προαπαιτούμενα | Δηλώσεις Τρ. ΑλεξιάδηΚατατίθεται απόψε στη Βουλή, με την διαδικασία του επείγοντος, το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα το οποίο περιλαμβάνει βαριά νέα μέτρα για το ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και φορολογικό. Την πεποίθηση πως το πολυνομοσχέδιο θα περάσει από τη Βουλή χωρίς να υπάρξουν απώλειες, εκφράζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση. Την υποχρέωση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη λήψη των μέτρων που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, τόνισε ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών, Τρ. Αλεξιάδης. Τι δήλωσε για το θέμα της ρύθμισης των 100 δόσεων, τα τέλη κυκλοφορίας, τις διατάξεις για πρόσβαση στις θυρίδες...
eklogika.gr

«Υφεσιακά νέα μέτρα» στο πολυνομοσχέδιο καταγγέλλουν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι

«Υφεσιακά νέα μέτρα» στο πολυνομοσχέδιο καταγγέλλουν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι Αντιδράσεις προκαλούν τα νέα μέτρα του πολυνομοσχεδίου από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θ. Θεοχαρόπουλος υποστηρίζει πώς «περιλαμβάνει οριζόντια μέτρα», ενώ «ασήκωτος είναι ο λογαριασμό του τρίτου μνημονίου», δήλωσε ο Γ.Γ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας. Δεν πρόκειται να στηρίξει στη Βουλή «τα υφεσιακά μέτρα» της κυβέρνησης, λέει το Ποτάμι. Γιατί απέκλεισε κατηγορηματικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία του κόμματός της με τον ΣΥΡΙΖΑ «σε αυτή τη φάση» και τι είπε για το θέμα του χρέους...
eklogika.gr

Συνεδρίαση Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ: Ομιλίες, νέος Γραμματέας, νέα Πολιτική Γραμματεία

Συνεδρίαση Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ: Ομιλίες, νέος Γραμματέας, νέα Πολιτική ΓραμματείαΜετά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, εκλέχτηκε η 17μελής Πολιτική Γραμματεία και ο νέος Γραμματέας του κόμματος, Παν. Ρήγας. Τι είπε σήμερα, στην πρώτη συνέντευξή του. Γιατί ο Γ. Δραγασάκης είπε ότι «μπορεί να συγκρουστούμε». Γιατί υπέβαλε παραίτηση από την Κ.Ε, ο βουλευτής Στ. Παναγούλης. Δείτε ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα Πολιτική Γραμματεία...

eklogika.gr

Στημένο το Αρμενία-Αλβανία! Σερβική "βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Στημένο το Αρμενία-Αλβανία! Σερβική `βόμβα` στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο 

Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, το χθεσινό παιχνίδι Αρμενία-Αλβανία, όπου οι γείτονες νίκησαν 3-0 και πήραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση σε τελικά Euro, ήταν στημένο!

Όπως ισχυρίζονται οι Σέρβοι, τέσσερις παίκτες της αδιάφορης βαθμολογικά Αρμενίας πήραν 500.000 ευρώ έκαστος, προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση, δηλαδή να κάτσουν... να χάσουν με κάτω τα χέρια. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα και τους τρεις από τους τέσσερις αμυντικούς της ομάδας.
Οι υποψίες, μάλιστα, περί στημένου παιχνιδιού ενισχύθηκαν είκοσι λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, όταν έγιναν μεγάλες αλλαγές στις αποδόσεις των ομάδων, σε εταιρίες online στοιχηματισμού σε Λονδίνο, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Βερολίνο και Παρίσι. Η νίκη της Αρμενίας από το 2.85 ανέβηκε στο 4.10, ενώ το διπλό της Αλβανίας από το 2.6 έπεσε στο 2.05.
Καπνός υπάρχει, λέτε να υπάρξει και φωτιά....

newsit.gr
 

Διπλό φορολογικό χτύπημα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Διπλό φορολογικό χτύπημα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων με την αύξηση του φόρου εισοδήματος στα ενοίκια και την επιβολή φόρου ακόμη και στα ...  

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΔΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΣΤ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ



http://www.parapolitikaradio.gr/storage/photos/master/201507/kalafatis.jpgΟ Συντονιστής της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής A’ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, σχετικά με τα όσα είπε σήμερα ο υπουργός κ. Γ. Σταθάκης για τα κόκκινα δάνεια, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προεκλογικά, ο κ. Τσίπρας βεβαίωνε ότι θα προστατέψουν την πρώτη κατοικία και ότι κανένα από τα δάνεια των ελληνικών νοικοκυριών δεν θα πάει σε χέρια ξένων funds.
Σήμερα, ο αρμόδιος υπουργός κ. Σταθάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πουληθούν σε ξένα funds επιχειρηματικά, αλλά και στεγαστικά δάνεια, λέγοντας ότι το ζήτημα είναι  αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς. 
Η Νέα Δημοκρατία τους προειδοποιεί:
Μην τολμήσουν να δώσουν τα σπίτια του κόσμου σε ξένα funds». 

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.



Εμφάνιση Ανδρέας 111.jpgΚατόπιν ωρίμου σκέψεως δηλώνω πλέον δημοσίως, ότι στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. θα υποστηρίξω ανοιχτά την υποψηφιότητα του συναγωνιστή και φίλου Αδώνιδος Γεωργιάδη. Τη μοναδική καθαρόαιμη ΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα που ταυτίζεται με τις ιδεολογικές αναζητήσεις του 70% και πλέον των νεοδημοκρατών πατριωτών, χωρίς να είναι ασύμβατη και με τις αντιλήψεις του Πατριωτικού-Συντηρητικού Κέντρου. Θα στηρίξω τον πολιτικό που τηρεί απαρεγκλίτως τις Παραδοσιακές Αρχές και Αξίες της  ευρύτερης Φιλελεύθερης-Πατριωτικής Παράταξης. Τον πολιτικό που σέβεται και προωθεί την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγιή επιχειρηματικότητα. Τον πολιτικό που θεωρεί ύψιστη Τιμή να αυτοπροσδιορίζεται ΔΕΞΙΟΣ. Αυτόν που έχει επιλέξει ως τρόπο και στάση ζωής, την αποδόμηση της αντεθνικής Αριστεράς, διατυπώνοντας πάντα ορθολογικά επιχειρήματα.
          Πρόκειται για τον Αγωνιστή της ζωής που εργάζεται από τα 18 του χρόνια και σήμερα είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και επιφανής επιστήμονας. Είναι ο πολιτικός άνδρας που ανέβηκε ένα-ένα τα σκαλιά της πολιτικής ιεραρχίας, στηριζόμενος πάντα στις προσωπικές του δυνάμεις, χωρίς να αποτελεί προϊόν πολιτικής οικογενειοκρατίας.
          Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζυμωμένος μέσα στους εθνικοκοινωνικούς αγώνες, είναι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να μεταμορφώσει τη Νέα Δημοκρατία σε ένα Λαϊκο-Πατριωτικό Κόμμα Κινηματικού χαρακτήρα, με έντονα στοιχεία Δεξιού Ακτιβισμού, που θα επανέλθει στην κοινωνική πραγματικότητα, θα υπερασπισθεί τα Εθνικά και Λαϊκά Δίκαια και θα επιστρέψει σύντομα στην εξουσία, δίνοντας σκληρές και νικηφόρες ιδεολογικές μάχες με την αριστεροκρατούμενη μεταπολιτευτική νοοτροπία.

                                                                   Με Τιμή

                                                ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 
                                                ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
                                      ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ