Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.



Εμφάνιση Ανδρέας 111.jpgΚατόπιν ωρίμου σκέψεως δηλώνω πλέον δημοσίως, ότι στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. θα υποστηρίξω ανοιχτά την υποψηφιότητα του συναγωνιστή και φίλου Αδώνιδος Γεωργιάδη. Τη μοναδική καθαρόαιμη ΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα που ταυτίζεται με τις ιδεολογικές αναζητήσεις του 70% και πλέον των νεοδημοκρατών πατριωτών, χωρίς να είναι ασύμβατη και με τις αντιλήψεις του Πατριωτικού-Συντηρητικού Κέντρου. Θα στηρίξω τον πολιτικό που τηρεί απαρεγκλίτως τις Παραδοσιακές Αρχές και Αξίες της  ευρύτερης Φιλελεύθερης-Πατριωτικής Παράταξης. Τον πολιτικό που σέβεται και προωθεί την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγιή επιχειρηματικότητα. Τον πολιτικό που θεωρεί ύψιστη Τιμή να αυτοπροσδιορίζεται ΔΕΞΙΟΣ. Αυτόν που έχει επιλέξει ως τρόπο και στάση ζωής, την αποδόμηση της αντεθνικής Αριστεράς, διατυπώνοντας πάντα ορθολογικά επιχειρήματα.
          Πρόκειται για τον Αγωνιστή της ζωής που εργάζεται από τα 18 του χρόνια και σήμερα είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και επιφανής επιστήμονας. Είναι ο πολιτικός άνδρας που ανέβηκε ένα-ένα τα σκαλιά της πολιτικής ιεραρχίας, στηριζόμενος πάντα στις προσωπικές του δυνάμεις, χωρίς να αποτελεί προϊόν πολιτικής οικογενειοκρατίας.
          Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζυμωμένος μέσα στους εθνικοκοινωνικούς αγώνες, είναι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να μεταμορφώσει τη Νέα Δημοκρατία σε ένα Λαϊκο-Πατριωτικό Κόμμα Κινηματικού χαρακτήρα, με έντονα στοιχεία Δεξιού Ακτιβισμού, που θα επανέλθει στην κοινωνική πραγματικότητα, θα υπερασπισθεί τα Εθνικά και Λαϊκά Δίκαια και θα επιστρέψει σύντομα στην εξουσία, δίνοντας σκληρές και νικηφόρες ιδεολογικές μάχες με την αριστεροκρατούμενη μεταπολιτευτική νοοτροπία.

                                                                   Με Τιμή

                                                ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 
                                                ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
                                      ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ