Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η αθλιότητα των 3 υποψηφίων Τζιτζικώστα, Γεωργιάδη, Μητσοτάκη απέναντι στους απλήρωτους εργαζόμενους της ΝΔ

tzitzikostas mitsotakis georgiadis

Προκαλεί «αναγούλα» η αναλγησία και επιμονή των Τζιτζικώστα, Γεωργιάδη, Μητσοτάκη να δαπανηθούν τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης της ΝΔ για τα υπέρογκα έξοδα που επιβάλουν αυτοί οι 3, για τις εσωκομματικές εκλογές και ύστερα να πληρωθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Συγγρού, από την εποχή του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Μεϊμαράκης με την ανάληψη της ηγεσίας κατέβαλε άμεσα 2 μισθούς στους εργαζόμενους και τους είχε υποσχεθεί πως με την πρώτη κρατική επιχορήγηση θα εξοφληθούν!
Ακόμη και κατά την περίπτωση που προέκυψαν οι εσωκομματικές εκλογές ο Πρόεδρος της ΝΔ, προέταξε την εξόφληση των εργαζομένων και κυρίων υποχρεώσεων του κόμματος και ύστερα την εκταμίευση χρημάτων για τις εσωκομματικές εκλογές.
Τζιτζικώστας, Γεωργιάδης, Μητσοτάκης, αδιαφορούν για την εξόφληση των εργαζομένων και δηλώνουν πως προέχει η κομματική διαδικασία... με οποιοδήποτε κόστος. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς δήλωσαν στην εφορευτική επιτροπή του κόμματος, να κόψετε το κεφάλι σας να βρείτε τα λεφτά... και εδώ μιλάμε για κόστος που αγγίζει το 1 εκ. ευρώ!!
Ντροπή και αίσχος για τους 3 υποψηφίους που αδιαφορούν για την τραγική οικονομική κατάσταση των εργαζομένων αλλά και των προμηθευτών. Για την κατάσταση που τους οδήγησε ο Αντώνης Σαμαράς. Και που είναι απολύτως συνυπεύθυνοι ο θλιβερός Γραμματέας Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο περίεργος Γενικός Δντής Κώστας Τσιμάρας.
Ντροπή και αίσχος για τους 3 υποψηφίους που θέλουν γίνουν αρχηγοί και επικαλούνται το δήθεν «νέο» και το «άνοιγμα στην κοινωνία», όταν αποτελειώνουν τους δυνητικά μελλοντικούς εργαζόμενούς τους... Ή μήπως αδιαφορούν γιατί αν γίνουν αρχηγοί θα φέρουν τους δικούς τους και θα απολύσουν τους προηγούμενους.. τους απλήρωτους (βλέπε τακτική Αντώνη Σαμαρά...)!

Τρύφων Γ. Θεοδοσιάδης
www.newshot.gr