Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Απόλλων Λεμεσού-Ολυμπιακός 1-1: «Μάγος» Χουάνγκ, αλλά η πρόκριση θα παιχτεί στο Φάληρο

 Απόλλων Λεμεσού-Ολυμπιακός 1-1: «Μάγος» Χουάνγκ, αλλά η πρόκριση θα παιχτεί στο Φάληρο 

Ο Ολυμπιακός δεν νίκησε τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά έδειξε σημάδια ζωής χάρη στον Χουάνγκ που πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 29'. Είχαν προηγηθεί οι Κύπριοι στο 18' με τον Γιάνγκα

Και αυτό το παιχνίδι έμεινε στο 1-1 όπως έγινε και με τα δύο προηγούμενα ματς στα προκριματικά. Ο Ολυμπιακός και Απόλλων Λεμεσού θα λύσουν τις διαφορές τους στο "Γ. Καραϊσκάκης" σε μία εβδομάδα, αλλά οι Πειραιώτες μπορούν να αισθάνονται αισιόδοξοι και αυτό οφείλεται στον Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης στην πρώτη του συμμετοχή με την ερυθρόλευκη φανέλα πέτυχε το γκολ στο 29' με το οποίο ισοφάρισε το τέρμα του Γιάνγκα στο 18'. Οι Πειραιώτες είχαν και δοκάρι στο 17' με τον Κούντε, ενώ όσο ήταν στο γήπεδο ο Χουάνγκ ήταν άλλη ομάδα, επιθετική και γρήγορη.

Δύο νεκροί, πολλοί τραυματίες από σφοδρή θύελλα στην Καρινθία

  

Δύο παιδιά ηλικίας 5 και 8 ετών έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας της σφοδρής θύελλας που έπληξε σήμερα τη νότια Αυστρία.

Όλα τα θύματα βρίσκονταν κοντά σε μια μικρή λίμνη στην Καρινθία όταν πολλά δέντρα ξεριζώθηκαν από τις ισχυρές ριπές του ανέμου, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του τοπικού Ερυθρού Σταυρού, τη Μέλανι Ράιτερ.

Δεν πέθανε ο Γιώργος Μάγκας, ο «βασιλιάς» του κλαρίνου, λάθος πληροφόρηση από τον Σπύρος Μπιμπίλα.

 Πέθανε ο Γιώργος Μάγκας, ο «βασιλιάς» του κλαρίνου 

 

Λάθος πληροφόρηση είχε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας αναφορικά με τον Γιώργο Μάγγα, ο οποίος τελικά είναι εν ζωή ο άνθρωπος και δεν πέθανε, όπως είχε γράψει ο ηθοποιός λίγες ώρες αργότερα.

Κι αυτόν, όπως είπε, τον πληροφόρησαν λάθος και ζήτησε συγγνώμη

«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφόρησαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγγα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγγας ζει!!!!»

Την δυσάρεστη είδηση είχε γνωστοποιήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα της Πέμπτης 18/8 μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας:

Κορσική: Καταιγίδες και άνεμοι με ταχύτητα 220 χλμ/ώρα σάρωσαν το νησί – 5 νεκροί, 20 τραυματίες

Κορσική: Καταιγίδες και άνεμοι με ταχύτητα 220 χλμ/ώρα σάρωσαν το νησί – 5 νεκροί, 20 τραυματίες 

Οι σφοδρές καταιγίδες που πλήττουν τη δυτική Μεσόγειο από την Τρίτη στοίχισαν τη ζωή σε πέντε ανθρώπους στην Κορσική, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των τοπικών αρχών.

Οι τραυματίες ξεπερνούν τους 20 και τρεις από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Απόλλων Λεμεσού-Ολυμπιακός: Οι 11αδες των ομάδων.

 LIVE Streaming: Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός (pre game)

Ολυμπιακός και Απόλλων Λεμεσού θα διεκδικήσουν μία θέση στους ομίλους του Europa League. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στη Λευκωσία το βράδυ της Πέμπτης (18/8, 20:00). Ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αποψινή αναμέτρηση.

Να σημειώσει την πρώτη του φετινή νίκη θέλει απόψε ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στο «ΓΣΠ» τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα play off του Europa League. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και παράλληλα να αλλάξει τη ψυχολογία της.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου ότι θέλει η ομάδα του να έχει τη νοοτροπία του νικητή και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τον Βατσλίκ για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στην αποψινή αναμέτρηση. Ο Άβιλα θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Σισέ και Μπα θα συνθέσουν και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.  Στα χαφ ο Εμβιλά συμπαραστάτες αυτή τη φορά τον Χουάνγκ και τον Κούντε. Αυτό σημαίνει ότι ο Ζινκερνάγκελ μετατέθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Ραντζέλοβιτς θα παίξει δεξιά και ο Ελ Αραμπί στην επίθεση. Ο Μασούρας δεν τα κατάφερε τελικά κι έτσι ο Χουάνγκ θα κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Απόλλων Λεμεσού στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Νταβίντ Καταλά θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της κυπριακής ομάδας και για πρώτη φορά θα παίξει ευρωπαϊκό αγώνα.

Στην πρώτη ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα διατήρησε τον σχηματισμό 4-4-2, όπως δηλαδή έπαιζε και το προηγούμενο διάστημα η ομάδα της Λεμεσού. Ο Γιοβάνοβιτς θα υπερασπιστεί την εστία με τον Καμπράλ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χαμάς αριστερά. Πεϊμπέρνς και Ρόμπερζ θα είναι οι δύο στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κολ και Χάμπος και δεξιά στην επίθεση ο Φέιλιξ με τον Πίττα. Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Χάνγκα με τον Ντιγκινί.

 

Ξεκινάει την Παρασκευή το πρωτάθλημα της Super League 1

 Ξεκινάει την Παρασκευή το πρωτάθλημα της Super League 1 

 Μετά από μήνες αναμονής, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινάει την Παρασκευή με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όλο το τριήμερο, σε βραδινά παιχνίδια λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στη χώρα. Ο πρώτος αγώνας της σεζόν θα διεξαχθεί την Παρασκευή, στον Βόλο, με τον αγώνα της ομώνυμης ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, στις 21:30. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει 3 αναμετρήσεις, καθώς στις 20:00 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ, στις 21:30 η Λαμία την ΑΕΚ και στις 21:45 ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό. Την Κυριακή ρίχνονται στην μάχη οι «αιώνιοι» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, υποδεχόμενοι Ιωνικό (20:00) και ΠΑΣ Γιάννινα (22:00), αντίστοιχα. Ο Άρης αντιμετωπίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον νεοφώτιστο Λεβαδειακό, στις 20:30.

 

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Κόρινθο.

Κόρινθος: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της 

Στο σπίτι της, στην οδό Κωστή Παλαμά 39 στην Κόρινθο, εντοπίστηκε νεκρή μια 67χρονη σήμερα (18.08.2022). Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv, η άτυχη γυναίκα που δεν είχε δώσει σημεία ζωής από χθες εντοπίστηκε από την Αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης χωρίς τις αισθήσεις μέσα στο σπίτι της στην Κόρινθο. Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να «φωτίσει» περισσότερο τους λόγους του θανάτου.

 

Βάστα: Το χωριό της Αρκαδίας που έχει ένα από τα πιο παράξενα εκκλησάκια του κόσμου, με νερά να αναβλύζουν από τα θεμέλιά του

  

Η ακριβής ονομασία δημιουργεί συχνά μια σύγχυση, αφού θα δείτε και αναφορές που γράφουν «ο Βάστας» ή «η Βάστα». Ωστόσο για τους ντόπιους δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα –το μικρό, ορεινό χωριό της Αρκαδίας που έφτασε μέχρι το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες είναι «το Βάστα». Άλλωστε έτσι θα δείτε να το αναφέρει σε συνεντεύξεις του και το πιο διάσημο τέκνο του: ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.

Το Βάστα βρίσκεται σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 860 μέτρων στις νότιες πλαγιές του Λύκαιου όρους, κοντά στα σύνορα της Αρκαδίας με τη Μεσσηνία. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 62 μόνιμους κατοίκους. Πλησιέστερη πόλη είναι η Μεγαλόπολη (απέχει γύρω στα 26 χιλιόμετρα), από την οποία και προσεγγίζουν οι περισσότεροι. Υπάρχουν όμως και διαδρομές για όσους έρχονται από τη νότια Πελοπόννησο, είτε από την Καλαμάτα (από την έξοδο Παραδείσια του αυτοκινητοδρόμου που οδηγεί στη Μεγαλόπολη), είτε από το Διαβολίτσι.

Μάχη του Βατερλό: Ιστορικοί λένε ότι έλυσαν το μυστήριο για το... τι απέγιναν όλοι οι σκελετοί

waterloo_paint 

 Το ερώτημα του τι απέγιναν οι σοροί των περισσότερων από 20.000 ανδρών που σκοτώθηκαν στην ιστορική μάχη του Βατερλό παραμένει ένα από τα άλυτα μυστήρια της ιστορίας, με πολλές θεωρίες να έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς, χωρίς όμως να έχει δοθεί οριστική απάντηση από την επιστημονική κοινότητα.

Παρότι έχουν περάσει πάνω από 200 χρόνια από τον θρίαμβο την συμμαχικών δυνάμεων που είχαν συγκεντρώσει οι Βρετανοί επί του στρατού  του Ναπολέοντα Α', στην τοποθεσία που έγινε συνώνυμο της απόλυτης καταστροφής, το 1815, ελάχιστοι είναι οι σκελετοί που έχουν βρεθεί από τους αρχαιολόγους στο αλλοτινό πεδίο μάχης. Η πιο πρόσφατη ανακάλυψη, που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στο Βέλγιο, αφορούσε σε ένα «εξαιρετικά σπάνιο εύρημα», όπως χαρακτηρίστηκε από τους ερευνητές: οστά ανθρώπων και αλόγων εντοπίστηκαν σε ανασκαφή που διεκόπη το 2019 και ξεκίνησε ξανά φέτος.

Στεγαστικό πρόγραμμα: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, πώς θα δοθεί, τι θα περιλαμβάνει

 Στεγαστικό πρόγραμμα: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι πώς θα δοθεί τι θα περιλαμβάνει 

Σπίτια σε νέα ζευγάρια για να στήσουν το νοικοκυριό τους και να δημιουργήσουν οικογένεια χωρίς το άγχος της ακριβής στέγης προβλέπει το στεγαστικό πρόγραμμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση με στόχο τα πρώτα διαμερίσματα να δοθούν σε νιόπαντρους έως το τέλος του 2022 και από το 2023 να μπει σε καθολική εφαρμογή και σε πανελλαδική κλίμακα.

Δικαίωμα απόκτησης στέγης θα έχουν όλες οι επαγγελματικές ομάδες, δηλαδή μισθωτοί ιδιωτικού τομέα, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, δημόσιοι υπάλληλοι, βάσει εισοδηματικών και κοινωνιών κριτηρίων (ηλικία δικαιούχων, αριθμός τέκνων). Εμφαση θα δοθεί όμως σε νέους χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος, σε ανέργους και σε ηλικιωμένα ζευγάρια που ζουν στο νοίκι, αλλά και σε φοιτητές.

Το πλάνο

Συνολικά 50 τα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα – Όλοι άνδρες

  

Τον απολογισμό της πορείας του ιού της ευλογιάς των πιθήκων στη χώρα μας, από την έναρξη της εμφάνισής του, έως τις 18 Αυγούστου, δημοσιοποίησε ο ΕΟΔΥ.

Όπως αναφέρει σχετική η ανακοίνωση: «Η ευλογιά των πιθήκων είναι ιογενής λοίμωξη που αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά το 1958. Έκτοτε, εμφανίζεται σε τροπικές περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής. Μεταδίδεται μέσω της επαφής με άγρια ζώα και από άνθρωπο σε άνθρωπο με τη στενή σωματική επαφή.

Τα 17 σημεία για δωρεάν rapid test την Παρασκευή 19 Αυγούστου στην Πελοπόννησο

  

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Επίσης ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι: «Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο».

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου τα σημεία ελέγχων στην Πελοπόννησο είναι τα ακόλουθα: 

Το δημογραφικό βάζει «λουκέτο» σε 4 σχολικές μονάδες στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

 

Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας συνολικά 31 δομών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το σχολικό έτος 2022 – 2023 προέβη με σχετική απόφασή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Περιφέρειας. 

Στην λήψη της απόφασης αυτής συνετέλεσαν παράγοντες με κυριότερους τις μηδενικές εγγραφές και την έλλειψη μαθητικού δυναμικού σε 20 Νηπιαγωγεία (Αρκαδία 6, Κορινθία 5, Λακωνία 6, Μεσσηνίας 3) και 11 Δημοτικά Σχολεία (Αργολίδα 1, Αρκαδία 3, Κορινθία 2, Λακωνία 3, Μεσσηνία 2). 

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ( Κυριακή 21/8 - ωρα 21:00): ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Παρουσίαση βιβλίου Σωτηρίας Α. Δημοπούλου "ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΑ - ΔΙΑΧΡΟΝΙΕΣ".

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. 

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ( Κυριακή 21/8 - ωρα 21:00):

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 

Παρουσίαση βιβλίου Σωτηρίας Α. Δημοπούλου 

"ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΑ - ΔΙΑΧΡΟΝΙΕΣ".

Ελλάδα – Πολωνία 101-78: «Ξεμούδιασμα» με κατοστάρα και σούπερ Αντετοκούνμπο

Ελλάδα – Πολωνία 101-78: «Ξεμούδιασμα» με κατοστάρα και σούπερ Αντετοκούνμπο 

Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Ακρόπολις επικρατώντας της Πολωνίας με 101-78 και έδειξε ανά διαστήματα θετικά δείγματα γραφής ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 25 πόντους ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής Ελλάδας, η οποία πάντως παρόλο το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη

Έκθεση χειροποίητων δημιουργιών στο Δερβένι από 18-31 Αυγούστου

 

 Έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες της Ελένης Μούση Παππά θα πραγματοποιηθεί στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Δερβένι από 18-31 Αυγούστου και τις ώρες 19.00 έως 24.00

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους στο Ζεμενό την Πέμπτη 18 Αυγούστου

 

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους ετοιμάζεται να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα για να βρεθεί, με τις αποσκευές του, στο Ζεμενό Κορινθίας. Εκεί, στον προαύλιο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου, θα προβληθεί η πολυβραβευμένη και πάντα επίκαιρη ταινία του Δημήτρη Σπύρου «Ο Ψύλλος».

Την Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022, στις 20:30, με τη συνεργασία του Συλλόγου Ζεμενού Κορινθίας και την υποστήριξη της τοπικής Κοινότητας και του Συλλόγου Γυναικών.

«Ψύλλος» είναι η χειρόγραφη εφημερίδα που εκδίδει ένας δωδεκάχρονος μαθητής, σ’ ένα απομονωμένο χωριό της ορεινής Πελοποννήσου, τη δεκαετία του’60. Έναν από τους βασικούς ρόλους στην ταινία ερμηνεύει η εξαίρετη ηθοποιός, με καταγωγή από το Ζεμενό, Δήμητρα Χατούπη.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΟΥΠΗ

 

Η Μαρία Χατούπη, η οποία έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη και τους πρωτεργάτες του Συλλόγου Ζεμενού Κορινθίας, διατηρώντας ισχυρούς δεσμούς με το αγαπημένο της χωριό, τόπο καταγωγής του δασκάλου πατέρα της.

Παράλληλα, σαν άνθρωπος που ζούσε και κινείτο στον χώρο του πολιτισμού, συμμετείχε ενεργά και στήριζε τις δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.

 

“Elvis” Πέμπτη 18/8 – Παρασκευή 19/8 στο Δημοτικό κινηματογράφου Δερβενίου "Το Διάλειμμα"

 

“Elvis”

Πέμπτη 18 – Παρασκευή 19/8 στις 21:30


Δραματική| | Διάρκεια: 158 ́ 

 

Σκηνοθεσία :

Μπαζ Λούρμαν

Παίζουν:

Κατερίνα Στεφανίδη: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου

 Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Δεύτερη στο Μόναχο η Κατερίνα Στεφανίδη. Νικήτρια η Φινλανδή Μούρτο 

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνέχισε τον χορό των μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το τέταρτο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας να γράφει το όνομα της με χρυσά γράμματα στο άλμα επι κοντώ. 

Αίτηση ακύρωσης της απόφασης ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 3,6εκατ ευρώ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

 https://skaravas.gr/wp-content/uploads/2020/12/skaravas_cut8.jpg

 Συνδυασμός ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του Δ. Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης

 Κατέθεσε σήμερα αίτηση ακύρωσης της απόφασης της οικονομικής επιτροπής
του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με την οποία η δημοτική αρχή προσφεύγει
στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης και απευθείας ανάθεσης του έργου της
«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ», συγκρότηση επιτροπής διαπραγμάτευσης.» προϋπολογισμού 3,6εκατ ευρώ, ζητώντας την προβλεπόμενη δημοπράτηση του έργου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΔΩ: ΕΝΣΤΑΣΗ

 

Η ένσταση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ
Της υπ’ αριθμ. Πρωτ. 229/2022 απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου παυλοκάστρου-Ευρωστίνης με θέμα «Λήψη απόφασης για προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χωρίς δημοσίευση, βάσει του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 για το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ», συγκρότηση επιτροπής διαπραγμάτευσης.»
Ξυλόκαστρο 17-08-2022

Κύριε Συντονιστά