Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Δεν πέθανε ο Γιώργος Μάγκας, ο «βασιλιάς» του κλαρίνου, λάθος πληροφόρηση από τον Σπύρος Μπιμπίλα.

 Πέθανε ο Γιώργος Μάγκας, ο «βασιλιάς» του κλαρίνου 

 

Λάθος πληροφόρηση είχε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας αναφορικά με τον Γιώργο Μάγγα, ο οποίος τελικά είναι εν ζωή ο άνθρωπος και δεν πέθανε, όπως είχε γράψει ο ηθοποιός λίγες ώρες αργότερα.

Κι αυτόν, όπως είπε, τον πληροφόρησαν λάθος και ζήτησε συγγνώμη

«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφόρησαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγγα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγγας ζει!!!!»

Την δυσάρεστη είδηση είχε γνωστοποιήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα της Πέμπτης 18/8 μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας:

 

"Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα οτι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών , ο υπεροχος Γιώργος Μαγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μορτζο πριν 20 χρονια στα Γιάννενα σε μια ταβερνουλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζουλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν.Γιναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανηγυρι κ όταν μπήκαμε οπως μας είδε,είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζεψω, γιατί εγώ απλά συνεργάζομουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου... Γελάσαμε τόσο πολύ... Καλό ταξίδι υπεροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ... Κουράγιο Τζουλη "

Ποιος ήταν ο Γιώργος Μάγκας

Ο Γιώργος Μάγγας γεννήθηκε στην Λιβαδειά στις 23 Αυγούστου 1952 από μουσική οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν διάσημος κλαριντζής, αλλά δεν του έδειξε τίποτα, γιατί ήθελε να τον δει γιατρό. Ο ίδιος είχε πει για το επώνυμό του: «Μάγκας πάει να πει καλό παιδί, ήσυχος άνθρωπος, λεβέντης και ντόμπρος».