Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Απόλλων Λεμεσού-Ολυμπιακός: Οι 11αδες των ομάδων.

 LIVE Streaming: Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός (pre game)

Ολυμπιακός και Απόλλων Λεμεσού θα διεκδικήσουν μία θέση στους ομίλους του Europa League. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στη Λευκωσία το βράδυ της Πέμπτης (18/8, 20:00). Ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αποψινή αναμέτρηση.

Να σημειώσει την πρώτη του φετινή νίκη θέλει απόψε ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στο «ΓΣΠ» τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα play off του Europa League. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και παράλληλα να αλλάξει τη ψυχολογία της.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου ότι θέλει η ομάδα του να έχει τη νοοτροπία του νικητή και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τον Βατσλίκ για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στην αποψινή αναμέτρηση. Ο Άβιλα θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Σισέ και Μπα θα συνθέσουν και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.  Στα χαφ ο Εμβιλά συμπαραστάτες αυτή τη φορά τον Χουάνγκ και τον Κούντε. Αυτό σημαίνει ότι ο Ζινκερνάγκελ μετατέθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Ραντζέλοβιτς θα παίξει δεξιά και ο Ελ Αραμπί στην επίθεση. Ο Μασούρας δεν τα κατάφερε τελικά κι έτσι ο Χουάνγκ θα κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Απόλλων Λεμεσού στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Νταβίντ Καταλά θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της κυπριακής ομάδας και για πρώτη φορά θα παίξει ευρωπαϊκό αγώνα.

Στην πρώτη ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα διατήρησε τον σχηματισμό 4-4-2, όπως δηλαδή έπαιζε και το προηγούμενο διάστημα η ομάδα της Λεμεσού. Ο Γιοβάνοβιτς θα υπερασπιστεί την εστία με τον Καμπράλ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χαμάς αριστερά. Πεϊμπέρνς και Ρόμπερζ θα είναι οι δύο στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κολ και Χάμπος και δεξιά στην επίθεση ο Φέιλιξ με τον Πίττα. Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Χάνγκα με τον Ντιγκινί.