Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Γιατί η διαγραφή Μίχαλου από τη ΝΔ ήταν αναμενόμενη – Όλο το παρασκήνιο

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/mixalos-500.jpg 
Γνωστό τοις πάσι ήταν τον τελευταίο καιρό ότι οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Μίχαλου και της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν ρόδινες. Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ είχε θέσει εαυτόν εκτός της «γαλάζιας» γραμμής σε πολλά ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας γεγονός που έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην Πειραιώς και η είδηση της διαγραφής του ήταν αναμενόμενη.

Ελβετία-Κόστα Ρίκα 2-2: Τους... φρέναραν οι «Τίκος»!

Ελβετία-Κόστα Ρίκα 2-2: Τους... φρέναραν οι «Τίκος»!
Παρότι ήδη αποκλεισμένη, η Κόστα Ρίκα υποχρέωσε τους Ελβετούς σε ισοπαλία, φέρνοντας το ματς στα ίσα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων...
Η Ελβετία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κόστα Ρίκα και σε συνδυασμό με την ήττα της Σερβίας από την Βραζιλία κατέλαβε τη 2η θέση του 5ου ομίλου, που τη στέλνει απέναντι στη Σουηδία (3/7, 17:00, Αγία Πετρούπολη) στη φάση των «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σερβία-Βραζιλία 0-2: Καθάρισαν οι αμυντικοί

Σερβία-Βραζιλία 0-2: Καθάρισαν οι αμυντικοί
Η Βραζιλία καρδιοχτύπησε σε ένα σημείο του παιχνιδιού καθώς οι Σέρβοι σφυροκοπούσαν την εστία του Άλισον αλλά με το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Τιάγκο Σίλβα κλείδωσε τη νίκη.
Η σελεσάο πέρασε πρώτη από τον όμιλό της και θα αντιμετωπίσει το Μεξικό στη φάση των 16. Δεν φόρτσαρε σήμερα, έκανε συντήρηση δυνάμεων και θα ήταν όλα καλά αν έλειπε ο τραυματισμός του Μαρσέλο, ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς (9΄).

Μεξικό – Σουηδία: Τριάρα με… δύο θριαμβευτές!

Μουντιάλ 2018, Μεξικό – Σουηδία: Τριάρα με… δύο θριαμβευτές! [vids, pics] | Newsit.gr
Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ της Ρωσίας, Σουηδία και Μεξικό έψαξαν  από την αρχή τη νίκη, με τους Σκανδιναβούς να είναι τελικά «σαρωτικοί» στο δεύτερο ημίχρονο και να επικρατούν με το ευρύ 3-0.
Οι Σουηδοί μπήκαν «φουριόζοι» στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα και ήδη στο 62′ είχαν «τελειώσει» το ματς, χάρη σε γκολ του Ογκούστινσον στο 50ο λεπτό και του Γκράνκβιστ από πέναλτι που κέρδισε ο Μπεργκ στο 60′. Με το Μεξικό να χάνει μάλιστα αρκετές ευκαιρίες, η ομάδα του Γιαν Άντερσον κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα, χάρη σε ένα αυτογκόλ του Άλβαρεζ.
Στο τέλος του παιχνιδιού όμως και οι δύο ομάδες πανηγύρισαν την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2018, αφού η «αυτοκτονία» της Γερμανίας στο άλλο ματς, τους επέτρεψε να καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις του 6ου ομίλου, ισοβαθμώντας με 6 βαθμούς.
Μεξικό: Οτσόα, Σαλσέδο, Μορένο, Ερέρα, Άλβαρες, Λαγιούν (89′ Περάλτα), Γκουαδράδο (75′ Χεσούς), Γκαγιάρδο (65′ Φαμπιάν), Βέλα, Ερνάντες, Λοσάνο.
Σουηδία:  ​Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Ογκούστινσον, Λάρσον (57′ Σβένσον), Έκνταλ (80′ Χίλιεμαρκ), Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Μπεργκ (68′ Τελίν), Τοϊβόνεν.

Πύραυλοι Κιμ-Σον "έπληξαν" την Γερμανία!

Ν. Κορέα- Γερμανία 2-0: Πύραυλοι Κιμ-Σον
Για πρώτη φορά στην Ιστορία του Μουντιάλ η Γερμανία αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων. Τέτοια κηδεία δεν έχουν ξαναπάθει οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Η Νότια Κορέα μάλιστα πήρε την 3η θέση του ομίλου και η Γερμανία τερμάτισε 4η και καταϊδρωμένη.
O Γιοακίμ Λεβ έκανε αλλαγές. Μέσα οι Χούμελς, Κεντίρα, Οζίλ, Γκορέτσκα αλλά η εικόνα της ομάδας του δεν άλλαξε. Βαριά ομάδα, δίχως φαντασία και το κυριώτερο χωρίς σκορ.

Ξαναζωντάνεψε ο εφιάλτης στη Μάνδρα: Πλημμύρισαν σπίτια, ποτάμια οι δρόμοι Προβλήματα από τη «Νεφέλη» σε Δερβένι - Ξυλόκαστρο

 http://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/06/larisa_plimmires-600x336.jpg
Πλημμυρικά φαινόμενα έχουν δημιουργηθεί σε πολλές περιοχές από το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. 
 Προβλήματα παρατηρούνται στο Δερβένι  όπου έχουμε πολύωρες διακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα η περιοχή να  παραμένει στο σκοτάδι,  το Ξυλόκαστρο όπου οι δρόμοι της πόλης μεταβλήθησαν σε χειμάρους.

Ο πόλεμος ξεκίνησε. Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί...


Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο, στη σκιά της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη.
Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο πρώτος, ο οποός φωτογράφησε επιχειρηματικά συμφέροντα, πίσω από την κίνηση του μέχρι πρότινος βουλευτή του κόμματός του, κάτι που είχε κάνει και με την περίπτωση του Δημήτρη Καμμένου.
Αυτή τη φορά ωστόσο, το παιχνίδι… χόντρυνε, με το Μέγαρο Μαξίμου να βγαίνει