Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πύραυλοι Κιμ-Σον "έπληξαν" την Γερμανία!

Ν. Κορέα- Γερμανία 2-0: Πύραυλοι Κιμ-Σον
Για πρώτη φορά στην Ιστορία του Μουντιάλ η Γερμανία αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων. Τέτοια κηδεία δεν έχουν ξαναπάθει οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Η Νότια Κορέα μάλιστα πήρε την 3η θέση του ομίλου και η Γερμανία τερμάτισε 4η και καταϊδρωμένη.
O Γιοακίμ Λεβ έκανε αλλαγές. Μέσα οι Χούμελς, Κεντίρα, Οζίλ, Γκορέτσκα αλλά η εικόνα της ομάδας του δεν άλλαξε. Βαριά ομάδα, δίχως φαντασία και το κυριώτερο χωρίς σκορ.

Αντίθετα οι Κορεάτες απέπνεαν υγεία και ενέργεια. Δύο φορές άγγιξαν το γκολ στο α΄ μέρος, από εκτέλεση φάουλ του Τζουνγκ στο 19' και σουτ του Σον Χεούνγκ-μιν στο 25΄.
Στο β΄ μέρος οι Γερμανοί μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν γρήγορα και ο Χιενγού Τζο έκανε την απόκρουση του αγώνα στην κοντινή κεφαλιά του Λίον Γκορέτσκα.
Θορυβημένος ο Λεβ έριξε τους Γκόμες - Μίλερ στο τερέν. Μηδέν αποτέλεσμα όμως. Μια προσπάθεια του Μάρκο Ρόις στο 83' δεν είχε τύχη, ούτε το βολέ του Τόνι Κρόος στο 84΄, ούτε η κεφαλιά του Ματς Χούμελς από κοντά στο 87'.

Νότια Κορέα (Σιν Τάε-γιονγκ): Τζο, Λι Τζονγκ, Γιουν, Σον Χεούνγκ-μιν, Κου (56' Χουάνγκ, 79' Γκο), Χονγκ, Τζουνγκ, Λι Τζαεσούνγκ, Μουν (69' Τζου), Κιμ, Τζανγκ
Γερμανία (Γιοακίμ Λεβ): Νόιερ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζίλε, Χέκτορ (78' Μπραντ), Κεντίρα (58' Γκόμες), Κρόος, Οζίλ, Ρόις, Γκορέτσκα (63' Μίλερ), Βέρνερ