Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης 0-1 : Πρόκριση στο 115’ για τους Αρκάδες

 Κύπελλο Ελλάδας: Καβάλα – Αστέρας 0-1 : Πρόκριση στο 115’ για τους Αρκάδες 

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Αστέρας Τρίπολης, που κυριάρχησε μεν στην αναμέτρηση της Καβάλας, αλλά χρειάστηκε την παράταση για να πάρει την νίκη με 1-0 και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Ζάκυνθο εκτός έδρας.

Οι αρκάδες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπορούσαν αν νικήσουν τον εξαιρετικό γκολκίπερ Αστρά, ο οποίος έπιασε και πέναλτι του Κρεσπί στο 63’. Εν τέλει, τον γόρδιο δεσμό έλυσε για την ομάδα της Τρίπολης ο Τζίμας, που αξιοποίησε ασίστ του Καλτσά και σκόραρε από κοντά στο 115’ (0-1).

Τυφώνας: Τι είναι, γιατί είναι γένους θηλυκού και η ελληνική μυθολογία

 Δείτε live την πορεία του τυφώνα Μίλτον: Τι θα συμβεί όταν χτυπήσει τη Φλόριντα - «;Oποιος μείνει θα πνιγεί σίγουρα»

Τυφώνας: Χιλιάδες νεκροί, πολιτείες ισοπεδωμένες, χωριά εξαφανισμένα από τους χάρτες, εκατομμύρια άστεγοι, παντού δυστυχία και πόνος!
Εδώ και αιώνες, τυφώνες που συνοδεύονται από κατακλυσμιαίες βροχές και μανιασμένους ανέμους που τρέχουν ακόμα και με 300 χλμ/ώρα, διαλύουν στο πέρασμά τους περιουσίες, σβήνουν ζωές και αυξάνουν σε τρομακτικό επίπεδο το ήδη υψηλό ποσοστό φτώχειας στις αναπτυσσόμενες περιοχές. Ο Κόλπος της Βεγγάλης στον Ινδικό Ωκεανό, ο Ειρηνικός και ο Ατλαντικός είναι οι συχνότεροι «στόχοι» του έντονου αυτού μετεωρολογικού φαινομένου.

Τι είναι ο τυφώνας

Ο τυφώνας Μίλτον φτάνει αγριεμένος στη Φλόριντα με ανέμους 215 χλμ – Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν την περιοχή

 Ο τυφώνας Μίλτον φτάνει αγριεμένος στη Φλόριντα με ανέμους 215 χλμ – Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν την περιοχή 

Ο τυφώνας Μίλτον ετοιμάζεται να σαρώσει τη Φλόριντα καθώς απέχει λιγότερο από 180 χιλιόμετρα από τις ακτές, ενώ οι δραματικές προειδοποιήσεις για εκκένωση συνεχίζονται. Όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) ο τυφώνας Μίλτον συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 215 χλμ./ώρα, ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επιβεβαίωσε πως τουλάχιστον πέντε ανεμοστρόβιλοι σχηματίστηκαν στη νότια Φλόριντα νωρίς το απόγευμα. 

Εκατομμύρια άνθρωποι κατά μήκος της ακτογραμμής της Πολιτείας έχουν λάβει εντολή να εκκενώσουν την περιοχή, μόλις δύο εβδομάδες μετά το καταστροφικό πλήγμα που δέχτηκε από τον κυκλώνα Ελίν. Οι αρχές εκδίδουν συνεχώς προειδοποιήσεις καθώς ο Μίλτον πλησιάζει και αναμένεται να φτάσει στην ξηρά γύρω στα μεσάνυχτα, τοπική ώρα.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, νεκρός o Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού. Στα μαύρα τα social media της ΠΑΕ

 Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, νεκρός o Μπάλντοκ 

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα. Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή των «πράσινων» και σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να φανεί τι έχει συμβεί.

Ο Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας το 1993 και από την πλευρά του πατέρα του είχε ελληνικές ρίζες έτσι έγινε και διεθνής με την εθνική μας ομάδα με την οποία έκανε 12 συμμετοχές.

Έχει αγωνιστεί στη Μίλτον Κέιν Ντόνς μεμ την οποία έκανε 107 συμμετοχές με δύο γκολ. το 2017 πήρε μεταγραφή για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία έκανε 219 συμμετοχές εκ των οποίων οι 83 έγιναν στην Premier League και πέτυχε έξι γκολ, ενώ είχε και 16 ασίστ. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό με τον οποίο έκανε 4 συμμετοχές και η τελευταία του ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έπαιξε βασικός.

Η «πράσινη» ΠΑΕ ως ένδειξη πένθους για τον χαμό του ποδοσφαιριστή της προχώρησε σε αλλαγές στα social media.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έβαλε σε μαύρο φόντο την εικόνα προφίλ και την εικόνα εξωφύλλου στα social media και το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ.