Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Τεράστιος ο Σα αλλά νίκη για την Μπάγερν (2-0) Ο Ολυμπιακός έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του τη φετινή σεζόν στο Μόναχο.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 2-0 | in.gr
Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε στο Μόναχο απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου και δεχόμενος δύο γκολ στο τελευταίο μισάωρο ηττήθηκε με 2-0 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν για περισσότερο από μία ώρα στην Αλιάνζ Αρένα, αλλά στο τέλος μίλησε η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της γερμανικής ομάδας, η οποία με αυτή τη νίκη προκρίθηκε και μαθηματικά στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την εμφάνιση που έκαναν στο Καραϊσκάκη πριν από

Κύπελλο Κορινθίας: Πρόκριση για Αστέρα Δερβενίου, ΑΟ Ζευγολατιό,Ελλάς Βέλου και Ηρακλή Ξυλοκάστρου.


Αποτέλεσμα εικόνας για Πανευρωστινιακός -Ολυμπιακός Άσσου
Με τη διεξαγωγή  τεσσάρων  ακόμα αγώνων συνεχίστηκε, σήμερα το απόγευμα, η  Β΄ φάση (Φάση των  «32 »  του Κυπέλλου Κορινθίας.
Χαρακτηρικό των σημερινών (νοκάουτ) αγώνων, η επικράτηση των ισχηρών ομάδων με μεγάλα σκορ. 
Στη  Τραγάνα  Κιάτου,  ο Α.Ο. Ασπροκάμπου  αποκλείσθηκε με το βαρύ  2 – 4 από τον Αστέρα Δερβενίου,  ενώ  στην Αρχαία Κόρινθο, ο τοπικός  Βελλερεφών  , υπέστη συντριβεί με 0 – 6 από τον ΑΟ Ζευγολατιού. 
 Την πρόκριση , στην επόμενη φάση  του κυπέλλου πέτυχαν με το 3 – 1 η Ελλάς Βέλου επί του Κύψελου Κορίνθου, επί της Θύελλας και ο Ηρακλής Ξυλοκαστρου με το εκτός έδρας 0 - 3  επί του ΑΣ Ρομά,στο Ζευγολατιό.
Το «πάζλ» της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας , ολοκληρώνεται  την επόμενη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 -14:30, με τους αγώνες:
ΑΟ Λυκοποριάς  ΠΑΣ Κλένια
Άρης Βοχαϊκού – Θύελλα Πετρίου
Αετός Κρυονερίου –Άγιοι Θεόδωροι και
Ολυμπιακός Λουτρακίου – Εθνικός Ξυλοκερίζης.
Μέχρι στιγμής στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έχουν προκριθεί οι ομάδες:  Κόρινθος 2006, Σαρωνικός Γαλατακίου, Παννεμεατικός, Πέλοπας Κιάτου,  Ολυμπιακός Άσσου, Ηρακλής Λεχαίου, ΑΟ Λουτρακίου , Ισθμιακός , Αστέρας Δερβενίου, Α.Ο. Ζευγολατιού, Ελλάς Βέλου και Ηρακλής Ξυλοκάστρου.

Ματιές στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήατα της Πελοποννήσου


 Αποτέλεσμα εικόνας για ποδοσφαιρο πελοποννησου
Σε εξέλιξη βρίσκονται τα τοπικά πρωταθλήματα Α΄ κατηγορίας  των  επτά ΕΠΣ της Πελοποννήσου . Στο σημείωμά μας αυτό  θα παρουσιάσουμε τις πρωταγωνίστριες ομάδες των 7 πελοποννησιακών  ενώσεων , που διεκδικούν την άνοδό τους και  τις ομάδες εκείνες  που μάχονται για περισσότερη διάκριση.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ
Στο πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας  βρισκόμαστε στην  6η  αγωνιστική, με τον  Ατρόμητο Χιλιομοδίου  να  «οδηγεί  την  κούρσα»,  αήττητος  , με το απόλυτο των βαθμών  (18) και με διαφορά 5 βαθμών  από τον ΠΑΣ Κόρινθος  (13) και 6 βαθμών  από τον Πέλοπα Κιάτου (12) και  την Ελλάδα Βέλου (12). Ακολουθούν ο Ισθμιακός  (11 β.) και με 10 βαθμούς ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου.  Στους 9 βαθμούς βρίσκονται Παννεμεατικός και Σαρωνικός Γαλατακίου και στους 8 ο Αστέρας Δερβενίου , το Ζευγολατιό και ο  ΑΟ Λουτρακίου

ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Προβάδισμα  4 βαθμών  στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Αργολίδας μετά την 7η αγωνιστική έχει η Κορωνίς  Κοιλάδας (19) , ενώ την ακολουθούν στους 15 βαθμούς  ο Πανασιναϊκός ,ο Ερμής Κιβερίου και ο Αστέρας Δρεπανιακός.

ΑΡΚΑΔΙΑ
Μετά την 5η  αγωνιστική  ισόβαθμοι  με 12 βαθμούς , στην κορυφή  της βαθμολογίας βρίσκονται  ο  Ολυμπιακός Τριπόλεως και η Μελιγγού και ακολουθούν  το Λεωνίδιο με 11 β. και ο Πανθυρεατικός με 10.  Στους 7  β. ακολουθούν  η Δόξα , η Τεγέα και η Δημητσάνα.

ΛΑΚΩΝΙΑ
Μετά από 5 αγώνες στο λακωνικό πρωτάθλημα  ο Άρης Σκάλας 9 β., ο Αμυκλιακός 8 β. και ακολουθούν στους 7 βαθμούς  ο Ατρόμητος  Συκέας , το  Κάστρο Γερακίου και ο Μολαϊκός., και με 6 βαθμούς  ο Ήφαιστος  Βρονταμά και  ο Απόλλων Ξηροκαμπίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Μετά  από 6 αγώνες προβάδισμα με 14 βαθμούς έχει ο Πάμισος Μεσσήνης , ενώ τον ακολουθούν ο Ακρίτας Κορώνης  (13 β.) , ο Απόλλων Καλαμάτας (12 β.).  Στους 11 βαθμούς ακολούθούν ο ΑΟ Μεθώνης και  ο ΑΟ  Μάνης, Στους 10 βαθμούς βρίσκονται  το Καλό Νερό, η Εράνη Φιλιατρών, ο Εθνικός Μελιγαλά και ο Πανθουριακός..

ΗΛΕΙΑ
Μετά  από 6 αγώνες προβάδισμα με 15 βαθμούς η Δόξα Νέας Μανωλάδας και την ακολουθούν  με 14 β. ο Αίας Γαστούνης, με 11 β. ο Ξενοφών Κρεστένων  και ο Αλφειός Επιταλέιου. Με 10 βαθμούς ακολουθεί ο Αστέρας  Αμαλιάδας – Πανόπουλο.

ΑΧΑΙΑ
Το πρωτάθλημα στην Αχαΐα διεξάγεται  σε 2 ομίλους  όπου μετά την 8η αγωνιστική στο 1ο όμιλο  προηγείται με 20 β. η Δόξα Παραλίας και την ακολουθούν  η Αχαϊκή ( 19) ο Πανμοβριακός Ριόλου ( 18 β.) και ο Ατρόμητος Πατρών (16). Στο β΄όμιλο προβάδισμα με 22 βαθμούς έχει ο Παναιγιάλειος και τον ακολούθου ο Άρης Πατρών (20) , η Νίκη Προαστείου  (19) και ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου με 17. Β.


Οι καλύτερες επιθετικές ομάδες στην Πελοπόννησο
Αχαϊκή 31
Κορωνίς Κοιλάδας 24
Παναιγιάλειος  22
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου 21
Ατρόμητος Πατρών 21
Νίκη Προαστείου 20
Δοξα Παραλίας 19
Αετός Πατρών 19
Ερμής Κιβερίου 18
ΠΑΣ Κόρινθος 18

Οι καλύτερες αμυντικές ομάδες στην Πελοπόννησο
Πάμισος  Μεσσήνης  0
Πανθουριακός  0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου 1
Παναιγιάλειος 1
Αίας Γαστούνης 1
Αετός Πατρών 2
Αλφειός Επιταλίου 2
Απόλλων Καλαματας 3
Πανθυρεατικός 3
Άρης  Σκάλας  3