Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

“Ήρωας” Εμιλιάνο Μαρτίνες… έστειλε την Αργεντινή στα ημιτελικά

  

Η “αλμπισελέστε” ξεπέρασε με… την ψυχή στο στόμα το εμπόδιο της Ολλανδίας, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι και βρίσκεται στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία. Ο Αργεντινός γκολκίπερ απέκρουσε δύο πέναλτι, ο Λαουτάρο σκόραρε το τελευταίο, ενώ ο Λιονέλ Μέσι είχε άλλη μία ηγετική εμφάνιση με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια 117-71: Οι διαστημικοί Πειραιώτες ισοπέδωσαν τους Ιταλούς

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Βίρτους Μπολόνια με 117-91 στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική της Euroleague, σκορπώντας ενθουσιασμό στον κόσμο του. Ασύλληπτο παιχνίδι από τους Πειραιώτες, εξαφάνισαν τους Ιταλούς από το παρκέ!

Ο Ολυμπιακός ήταν διαστημικός κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια, τελειώνοντας την υπόθεση νίκη μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευτύχησε να έχει όλους τους παίκτες του σε τρομερή βραδιά, με τους Πειραιώτες να δίνουν ένα ανεπανάληπτο σόου κόντρα στην ιταλική ομάδα, η οποία τα είχε χαμένα.

Η… συναισθηματική σχέση του Σημίτη με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς

 https://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2020/12/Screenshot-2021-12-09-at-10.13.53-AM.png 

Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Ο πειρασμός είναι μεγάλος. Μη διαχειρίσιμος. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν οι συγκυρίες ταξιδεύουν στο πολύ μακρινό και σκοτεινό παρελθόν την ανάμνηση της παρουσίας του στο τιμόνι της χώρας, είναι κρίμα να μην βρίσκει κανείς χρόνο να πει μια… καλή κουβέντα για τον Κώστα Σημίτη.

Η ζώσα συγκυρία εκκωφαντική. Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς. Η οποία, διαφθορά,

Καιρός: Σαββατοκύριακο με καταιγίδες, χαλάζι και νοτιάδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν - Υψηλές για την εποχή οι θερμοκρασίες

 kairos1

 Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, κυρίως από το δεύτερο μισό του Σαββάτου, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίου επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ:

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ του Σαββάτου και στην Ανατολική Πελοπόννησο

  

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022.

Η αλλαγή του καιρού, θα επέλθει από τα βορειοδυτικά και βαθμιαία έως και το βράδυ της Κυριακής (11-12-2022), στην υπόλοιπη χώρα.

Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας, θα είναι οι κατά τόπους, ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται, τοπικά, από χαλαζοπτώσεις και από θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Η κακοκαιρία, αφορά απ’ τη νύχτα του Σαββάτου και την ανατολική Πελοπόννησο, κυρίως, τα νότια τμήματά της.

Έχουν ήδη εκδοθεί σχετικά δελτία καιρού και σχετικές προειδοποιήσεις απ’ τις αρμόδιες υπηρεσίες προς τις Περιφέρειες, τους δήμους και τα υπόλοιπα όργανα αυτών.

 

Εύα Καϊλή: Συνελήφθη για την υπόθεση διαφθοράς του Κατάρ / Η κλήση σε ανάκριση για δωροδοκίες από αξιωματούχους του Κατάρ – Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ

Εύα Καϊλή: Συνελήφθη για την υπόθεση διαφθοράς του Κατάρ 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του πολιτικού στο σκάνδαλο διαφθοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου, συνελήφθη η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή για εμπλοκή της στην υπόθεση.  Το σπίτι της Εύας Καϊλή ερευνήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής και οδηγήθηκε σε ακρόαση. Σύμφωνα με πληροφορίες της Le Soir έχει συλληφθεί  και ο σύντροφος της Ελληνίδας αντιπροέδρου της ευρωβουλής. Η Εύα Καϊλή είναι μία από τους 14 αντιπροέδρους του ευρωπαϊκού ημικυκλίου. 

Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων: «Αποδέχομαι την ευθύνη και θα την ασκήσω με τρόπο που να δικαιώνει τις προσδοκίες σας»

 

Όπως προβλέπεται στο άρθρο 4 του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Διοικητής της Ε.Υ.Π. υποβάλλει στον Προέδρο της Βουλής αίτημα άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών για λόγους εθνικής ασφάλειας που αφορά πολιτικά πρόσωπα, μαζί με τα συνοδεύοντα αυτό στοιχεία,  προκειμένου ο Πρόεδρος να χορηγήσει σχετική άδεια εντός προθεσμίας είκοσι τεσσάρων (24) ωρών.