Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Θανατηφόρα Καραμπόλα με τρεις νταλίκες στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου! Νταλίκα "καβάλησε" το στηθαίο κι έπεσε σε Ι.Χ.( Προσοχή σκλήρές εικόνες)

Τρομερό τροχαίο στην Πατρών-Αθηνών – Δύο νεκροί- Νταλίκα "καβάλησε" το στηθαίο κι έπεσε σε Ι.Χ. - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ  Στο ύψος της Κινέτας
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι το τραγικό αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος σε καραμπόλα με τρεις νταλίκες που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Εθνική Αθηνών - Κορίνθου στο  Πανόραμα  Κινέτας. 
Οι τρεις νταλίκες μετέφεραν εμφιαλωμένα κρασιά και κατευθύνοντας προς την Κόρινθο. 
Σύμφωνα με  πληροφορίες 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ (VIDEO)

Εργάτες και λουλούδια: Οι άγνωστες ιστορίες της Πρωτομαγιάς

Η πρώτη του Μάη, είναι μέρα ορόσημο για τους αγώνες του εργάτη.
Η Εργατική Πρωτομαγιά ή Παγκόσμια Ημέρα των Εργατών γιορτάζεται ανά τον κόσμο με διαδηλώσεις και πορείες, με σκοπό την προβολή των κοινωνικών και οικονομικών επιτευγμάτων της διεθνούς εργατικής τάξης.H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι, σε ανάμνηση του Μακελειού του Σικάγο το 1886, όπου η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά εργατών που διαμαρτύρονταν υπέρ της διεκδίκησης της οκτάωρης εργασίας και καλύτερων εργασιακών συνθηκών.
Οι αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγο στις αρχές Μάη του 1886, έγιναν ύστερα από επιτυχημένες διεκδικήσεις των εργατών στον Καναδά το 1872.

Κόφτης «εξπρές» στο Δημόσιο: Ποιοι θα δουν τον μισθό τους να μειώνεται


Σαρωτικές οριζόντιες και μόνιμες περικοπές σε μισθούς δημοσίων υπαλλήλων και συντάξεις θα επιφέρουν τα εναλλακτικά μέτρα, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr
Ο προληπτικός λογαριασμός, λοιπόν θα περιλαμβάνει απολύσεις στο Δημόσιο τομέα, κλείσιμο φορέων που θεωρείται ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, μειώσεις μισθών των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και μειώσεις στις ήδη καταβαλλόμενες κύριες συντάξεις.

Κυρώσεις για την Αυστρία προτείνει ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης

http://news247.gr/eidiseis/politiki/article2167917.ece/BINARY/w660/androulakis.jpg
Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης , αναφορικά με το νόμο που ψήφισε το Αυστριακό Κοινοβούλιο και επιτρέπει στην Κυβέρνηση να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, περιορίζοντας την παροχή ασύλου καθώς και για την άρνησή της να εφαρμόσει τις ευρωπαϊκές αποφάσεις για τη μετεγκατάσταση.

Βγήκαν τα όπλα μεταξύ μεταναστών στο Ελληνικό. Καταγγελίες δημάρχων (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην καταγγελία ότι χθες το βράδυ υπήρξε συμπλοκή μεταξύ μεταναστών, με τον έναν από αυτούς να χρησιμοποιεί όπλο, προέβη ο  ...
airetos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ Η ΜΗΚΩΝΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Η Λίτσα Κοντογιάννη, το ΝΠΔΔ "Η ΜΗΚΩΝΗ" και ο ΜΕΛΑΝΘΙΟΣ Πολιτιστικός Σύλλογος σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής της Φωτεινής Παππά «Ανθός η Γυναίκα» το
Σάββατο 7 Μαΐου ώρα: 8:00μμ
Η  έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο  14 Μαϊου.
 
Δημοτική Βιβλιοθήκη Σικυωνίων

ΣΕΟ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


23 είπαν ΝΑΙ. Μένει 1.


Υπάρχει μια σχεδόν ανέγγιχτη θάλασσα – όπου πιγκουΐνοι, φάλαινες και παράξενα καλαμάρια αλωνίζουν ελεύθερα. Όμως αλιευτικοί στόλοι έχουν βάλει στο μάτι αυτό τον παρθένο παράδεισο. 23 χώρες έχουν ήδη συμφωνήσει και μας μένει μόνο η Ρωσία ώστε να αναγνωριστεί ως το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στον κόσμο! Υπόγραψε το ψήφισμα πριν οι ωκεανολόγοι παραδώσουν τις υπογραφές μας στους συμβούλους του Προέδρου Πούτιν:

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Υπάρχει μια σχεδόν ανέγγιχτη θάλασσα στον πλανήτη μας – ένα μαγικό μέρος όπου μεγαλόπρεπες φάλαινες, πιγκουΐνοι και παράξενα καλαμάρια αλωνίζουν ελεύθερα.  

Αυτός ο παράδεισος (με μέγεθος όσο η Γερμανία, η Γαλλία και η Βρετανία μαζί) κινδυνεύει. Ήδη φαλαινοθήρες έχουν κατακρεουργήσει χιλιάδες απειλούμενες φάλαινες στη Θάλασσα Ρος της Ανταρκτικής και τώρα κολοσσιαίοι αλιευτικοί στόλοι θέλουν να τη λεηλατήσουν.  

Ο μόνος τρόπος για να προστατευθεί αυτή η παρθένα θάλασσα είναι να χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στον κόσμο. 23 χώρες έχουν ήδη συμφωνήσει και μας μένει μόνο 1!
Η Ρωσία.  

Τώρα έχουμε μια ευκαιρία για να την πείσουμε. Ωκεανολόγοι θα παραδώσουν τις υπογραφές μας στους συμβούλους του Προέδρου Πούτιν, σε ειδικό δείπνο που θα τους παραθέσουν. Πάτα στο σύνδεσμο για να υπογράψεις: 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ "ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ"



ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-ΑγίωνΤελετή μνήμης για τους 50 Έλληνες Πατριώτες που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Μάιο του 1944 στους Αγίους Θεοδώρους




Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, σας προσκαλούν στην τελετή μνήμης για να αποτίσουμε ελάχιστο φόρο τιμής, στους 50 Έλληνες Πατριώτες που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Μάιο του 1944,  την Κυριακή 15/5/2016 και ώρα 11.00 π.μ, στον ειδικό  χώρο του μνημείου που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων.

              Ο Πρόεδρος                                      Ο Δήμαρχος
    Δημοτικής Κοινότητας 
      Αγίων Θεοδώρων                        Λουτρακίου-Περαχώρας 
                                                                   -Αγίων Θεοδώρων                                                    
Αριστείδης Κωνσταντής
-Σκουληκαρίτης                                Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

Βήμα-βήμα η συμπλήρωση του Ε3 για όσους δηλώνουν αγροτικό εισόδημα



του Αναστάσιου Λυμπερίου*

Υποχρεωτική είναι και φέτος η συμπλήρωση του έντυπου Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα Φορολογικού έτους 2015) για όσους δηλώνουν εισόδημα από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα είτε πρόκειται για κατά κύριο επάγγελμα αγρότες του κανονικού ή ειδικού καθεστώτος είτε για τους μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες όπως μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους κτλ που διαθέτουν αγροτικό εισόδημα σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε η Γ.Γ.Δ.Ε ΠΟΛ.1041/ 5-4-2016 (ΦΕΚ τεύχος Β Αρ. Φύλλου 926).

Εορτασμός της Ημέρας Λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στην Κόρινθο

http://www.karditsanews.gr/wp-content/uploads/2014/05/5.gif-1-520x390.jpg 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κόρινθος      - 4 - 2016
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                                
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ταχ. Δ/νση. : Κροκιδά 2, Κόρινθος              ΠΡΟΣ: MME Ν.Κορινθίας
Ταχ. Κώδ.   : 20100                                               
                                    
Τηλέφωνο : 2741360604                                   
FAX            : 2741073800 

                                                             
ΘΕΜΑ: «Εορτασμός της Ημέρας Λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου»


Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στον εορτασμό της λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 10.30 στο Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου.

Συνημμένα σας επισυνάπτουμε σχετικό πρόγραμμα.

Αυτή η κωμωδία δεν μπορεί να συνεχιστεί

Γράφει ο
Σάββας Καλεντερίδης
 
Αυτή η κωμωδία που είναι σε εξέλιξη από τις 25 Ιανουαρίου 2015, δεν μπορεί να συνεχιστεί.Ένας πρωθυπουργός, που δεν είχε τη δυνατότητα και τον κοινό νου, να διαβλέψει τις πραγματικές ικανότητες του Βαρουφάκη, ικανότητες που περιορίζονται στην καταστροφή της χώρας, θα έπρεπε ήδη να έχει το θάρρος και την υπευθυνότητα να παραιτηθεί και να αποσυρθεί  εφ' όρου ζωής από το δημόσιο βίο.
Αυτό που ονόμασαν διαπραγμάτευση και στην κυριολεξία παραμύθιασαν τον ελληνικό λαό, ήταν ένα φιάσκο.

Τι δουλειά έχουν οι διαφημιστές με το αγγελιόσημο;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Η προσπάθεια που καταβάλλεται τον τελευταίο καιρό με αφορμή το ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο, σκοπό έχει να επιβάλει την «κυρίαρχη άποψη» σύμφωνα με την οποία η ένταξη των ασφαλιστικών οργανισμών στους οποίους υπάγονται οι 18.500 εργαζόμενοι στον χώρο της ενημέρωσης στο θνησιγενές Ταμείο «μαμούθ», αποτελεί «δίκαιη αντιμετώπιση μιας προνομιούχου τάξης».
Όπως κάθε φορά συμβαίνει, έτσι και τώρα καταβάλλεται προσπάθεια να στοχοποιηθούν οι λειτουργοί του Τύπου, ενώ είναι γνωστό ότι πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα εκατό το πολύ «επώνυμων», υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι, ηλικιωμένοι που έζησαν μέσα στο αντιμόνιο και νεότεροι που ζουν μέσα στην ανασφάλεια, καταβάλλοντας υπερβολικά μεγάλες κρατήσεις για τα Ταμεία τους, την ώρα που Κράτος και εργοδότες δεν κατέβαλαν ποτέ μία δραχμή ή ένα ευρώ.