Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-74: Φιέστα στο ΣΕΦ, το σήκωσε ο τρομερός Θρύλος! Είναι ξανά στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός είναι ξανά στον θρόνο του! Μετά από έξι χρόνια… ξηρασίας ήρθε η ώρα να πιεί το νέκταρ του θριάμβου και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του νταμπλ!

Κέρδισε με 93-74 τον Παναθηναϊκό στο τρίτο ματς των τελικών στο ΣΕΦ, έκανε το 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή ξανά. Με κυριαρχικό μπάσκετ, τρομερή άμυνα, φοβερή συγκέντρωση, και πάνω από όλα… ατσάλινη θέληση για την επιτυχία ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του πήραν τη νίκη εμφατικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που όσο κι αν ήθελε, απλά δεν μπορούσε…

Συντάξεις: Παγίδα στην εξαγορά πλασματικών στο δημόσιο - Πάνω από 80.000 «πληρώνουν» το νόμο Κατρούγκαλου [παραδείγματα]

 Συντάξεις: Παγίδα στην εξαγορά πλασματικών στο δημόσιο - Πάνω από 80.000 «πληρώνουν» το νόμο Κατρούγκαλου [παραδείγματα] 

Παγίδα μείωσης συντάξεων κρύβουν οι «φθηνές» εξαγορές πλασματικών ετών ασφάλισης για χιλιάδες υποψήφιους συνταξιούχους που είχαν υποβάλει τις αιτήσεις τους πριν το 2016 όσον αφορά στον ιδιωτικό τομέα και μέχρι το 2019 όσον αφορά στους δημοσίους υπαλλήλους.

Οι μειώσεις συντάξεων από

Τα νέα όργανα σε ΕΣΗΕΠΗΝ και ΤΕΑΣ μετά τις εκλογές

 

Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών (ΤΕΑΣ) της ΕΣΗΕΠΗΝ, αλλά και η συγκρότηση σε σώμα των νέων οργάνων, μετά τη Γενική Συνέλευση που έγινε στην Πάτρα.

Έτσι μετά και την εξέταση των αιτήσεων επανακαταμέτρησης, στα νέα όργανα εκλέγονται. (Σε παρένθεση η θέση που αναλαμβάνουν)

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΠΗΝ

Παγκόσμια Κοινοβουλευτική Διάσκεψη στην Κωνσταντινούπολη για τη μετανάστευση


final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διακοινοβουλευτική Ένωση (I.P.U.) και η Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας διοργανώνουν από κοινού Παγκόσμια Κοινοβουλευτική Διάσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, 20-21 Ιουνίου 2022, αναφορικά με την υιοθέτηση και την εφαρμογή του Παγκόσμιου Συμφώνου για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση (GCM) και του Παγκόσμιου Συμφώνου για τους Πρόσφυγες (GCR), το οποίο υιοθετήθηκε το 2018 από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Κατόπιν πρόσκλησης στη Διάσκεψη με θέμα «Κοινοβούλια και Παγκόσμια Σύμφωνα για τη μετανάστευση και το προσφυγικό: Πώς θα συμβάλουμε στην ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας και στην εφαρμογή της εθνικής στρατηγικής» θα μετέχει ο βουλευτής κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης.

 

Οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν είναι οι εξής:

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (δια ζώσης)

  

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων