Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τη Λάρισα με 3-0

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ: «Λύσσα» για το πρωτάθλημα! «Τριάρα» στην Τούμπα | Newsit.gr

Ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα την ΑΕΛ με 3-0 στην Τούμπα, στη συνάντηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στη Super League και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του την ΑΕΚ. 
Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε στο 12΄, όταν από οργανωμένη επιθετική ενέργεια από αριστερά ο Μπίσεσβαρ συνεργάστηκε με τον Βιεϊρίνια, η σέντρα του

Σκληρή "επίθεση" στον Δήμαρχο Κορίνθου από την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος ( video)

O προπονητής του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Γιάννης Βασιλόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα δήλωσε ότι “Αυτός ο δήμαρχος  είναι ο πλέον ακατάλληλος να μιλήσει για ενότητα”



Δείτε τι είχε δηλώσει Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός.


protinewskorinthias.gr

Απόφαση – έκτρωμα Εξοντωτική η ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό

Εξοντωτική η ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό
Με αφαίρεση τριών βαθμών από το εν εξελίξει πρωτάθλημα, ποινή διεξαγωγής δύο εντός αγώνων χωρίς θεατές (με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό) και πρόστιμο 90.000 ευρώ, τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League ο Ολυμπιακός, για τα επεισόδια στον αγώνα της 4ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΒΛΑΣΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

115 3565 
 Το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, το απόγευμα, παραμονή της εορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου, τελέσθηκε στο Ξυλόκαστρο με ιδιαίτερη Εκκλησιαστική λαμπρότητα και με την συμμετοχή πλήθους πιστών ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Πολιούχου Αγίου του χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου.  
http://imkorinthou.org/index.php?option=com_datsogallery&view=sbox&catid=1720&id=31231&format=raw
Στην Ι. Ακολουθία συμμετείχε, εκτός των άλλων Ιερέων και ο εκ Ξυλοκάστρου καταγόμενος, Ιεροκήρυκας και Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών, Πανοσ. Αρχιμ. π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος ο οποίος και κήρυξε τον Θείο λόγο, αναφερόμενος στην θαυμαστή βιωτή του τιμώμενου Αγίου. Κατά την Ιερά ακολουθία του Εσπερινου ,

Κλήρωση κυπέλλου Ελλάδας: Αυτά είναι τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/01/kypello-ellados-500.jpg
Εγινε σήμερα η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Πανιώνιος θα παίξει με τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ με την Λάρισα. Στα πρώτα παιχνίδια γηπεδούχοι θα είναι οι Πανιώνιος και Λάρισα.
Αυτό σημαίνει πως μπορεί στον φετινό τελικό να έχουμε μια επανάληψη του περσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ή να μπορέσει ένας εκ των ΑΕΛ ή Πανιωνίου να πάρει την πρόκριση και να διεκδικήσει το Κύπελλο.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο στόχαστρο – Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρησή της

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/mareva-mitsotaki-gkazakia-500.jpg
Εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από τρία γκαζάκια εξερράγη στις 03:06 τα ξημερώματα σήμερα στην οδό Τάκη 6, στου Ψυρρή, όπου στεγάζει την επιχείρησή της η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Μητσοτάκη.
Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της επιχείρησης εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό και τoν πυροδότησαν. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.

Τα ψιλά γράμματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Μέσα στη γενική σύγχυση, κάπου εκεί μεταξύ κουκουλοφόρων που υποθέτουν ότι δόθηκαν μίζες από τη NOVARTIS σε πρωθυπουργούς και υπουργούς – και μάλιστα την περίοδο ακριβώς που μειώθηκε η φαρμακευτική δαπάνη  - και έξαρσης του Μακεδονικού με αποκορύφωμα το συλλαλητήριο της Αθήνας, πληροφορηθήκαμε και την αύξηση των εξαγωγών, το 2017.
Πληροφορηθήκαμε έτσι, ότι οι εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 13,2%, φθάνοντας στα 28,83 δις ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών).

Ερώτηση 45 βουλευτών της ΝΔ με πρώτο υπογράφοντα τον Χρίστο Δήμα, για την απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων ΕΣΠΑ 2014-2020











Το ζήτημα της αποτελεσματικής αξιοποίησης των ευρωπαϊκών πόρων έθεσαν με Ερώτηση τους στη Βουλή, 45 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη της ελληνικής οικονομίας να διοχευτευθούν άμεσα στην αγορά οι εξασφαλισμένοι ευρωπαϊκοί πόροι του ΕΣΠΑ 2014-2020, προκειμένου να συμβάλουν στη διασφάλιση θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέων. Η Ερώτηση που έχει πρώτο υπογράφοντα το Βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα, ζητά από το αρμόδιο Υπουργείο να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αφορούν την απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων για το έτος 2017 αλλά και σωρευτικά και ανά Επιχειρησιακό Πρόγραμμα. Επιπλέον, ζητά αποσαφήνιση του βαθμού στον οποίο επετεύχθη ο δημοσιονομικός στόχος που είχε τεθεί το 2017 ανά Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, να γνωστοποιηθεί ποιές είναι οι προβλέψεις για την απορρόφηση (και όχι την εισροή) κοινοτικών πόρων για το έτος 2018 από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020, όπως αυτός δηλώθηκε στην Ε.Ε. στις αρχές του έτους αλλά και να ανακοινωθεί ο προγραμματισμός των δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, που θα εκκινήσουν εντός του 2018.
Αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ - ΦΑΣΗ 2

  Σχετική εικόνα
Αγαπητοί φίλοι του Κορινθιακού
 
Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού κόλπου «Ο ΑΡΙΩΝ» σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, όλους τους δήμους του Κορινθιακού και πολλούς τοπικούς φορείς πραγματοποιούμε εκστρατεία ενημέρωσης με κεντρικό σύνθημα: «Πλαστική Σακούλα στον Κορινθιακό; Όχι Ευχαριστώ», στοχεύοντας στην πρόληψη και μείωση της ρύπανσης που προκαλούν οι πλαστικές σακούλες στο παράκτιο, θαλάσσιο, και όχι μόνο, περιβάλλον του Κορινθιακού κόλπου.
 
Στο link Πείτε τη γνώμη σας για την εφαρμογή του μέτρου μείωσης της πλαστικής σακούλας παρουσιάζονται τα μέτρα πολιτικής που μπορούν να εφαρμοσθούν και μπορεί ο ερωτώμενος να καταχωρεί την εκτίμησή του, για κάθε μέτρο πολιτικής, για το εάν συμφωνεί ότι μπορεί να εφαρμοσθεί στο δήμο του. Το ερωτηματολόγιο μπορούν να το απαντήσουν δημότες από τους δήμους του Κορινθιακού Κόλπου, αλλά και από όλους τους δήμους της Ελλάδας.
 
θα ήταν πολύ χρήσιμο εάν μπορούσατε απαντήσετε και να προωθήσετε το παρόν e-mail σε όλες τις επαφές σας με την προτροπή να διαθέσουν 3 μόνο λεπτά για να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο, ώστε να έχουμε μία πολύ καλή εικόνα από τις προθέσεις των πολιτών σε τοπικό επίπεδο σε ένα στατιστικά σημαντικό δείγμα απαντήσεων.
 
Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική, τα δεδομένα που συλλέγονται ανώνυμα και οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας.
 
Εκ μέρους της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης (ΟΕΑ)
Νίκη Καρδακάρη
 
Μαμάη 3
10440 Αθήνα
τηλ: 2108224481
www.ecorec.gr

Συλλαλητηριο εναντια στο περιφερειακο "αναπτυξιακο συνεδριο" του ΣΥΡΙΖΑ



 http://www.arcadianews.gr/sites/default/files/styles/medium/public/field/image/%CE%9C%CE%9F%CE%9D%CE%91%CE%94%CE%95%CE%A3%20%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%97%202_0.jpg?itok=W-w-R7c6
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ,
ΠΛ. ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 6:00μμ
Το “αναπτυξιακό συνέδριο” γίνεται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι τα δύσκολα πέρασαν, ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ότι με την ανάπτυξη που την βαφτίζουν και “δίκαιη” θα σταματήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, θα έχουμε δουλειά, … κλπ.
Ανάλογα συνέδρια έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα και σε άλλες Περιφέρειες της χώρας και εντάσσονται στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για τη λεγόμενη Εθνική Παραγωγική Ανασυγκρότηση.
Εμείς οι εργαζόμενοι ξέρουμε πολύ καλά όμως, το έχουμε ζήσει στο πετσί μας, τι σημαίνει επενδύσεις και επιχειρηματικότητα, ξέρουμε καλά ότι κανένας επιχειρηματίας δεν επενδύει για να δώσει θέσεις εργασίας και εισόδημα στους εργαζόμενους. Επενδύει για να βγάλει κέρδη. Για να

112, ο αριθμός έκτακτης ανάγκης. Πότε το παίρνουμε και τι λέμε (video)

 
της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή,
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ανακηρύξει την 11η Φεβρουαρίου ως «Ευρωπαϊκή Ηµέρα του 112», καθώς ο αριθµός 112 σχηµατίζεται από τη συγκεκριµένη ηµεροµηνία (11/2). Υπευθυµίζεται κάθε χρόνο, για να γίνει γνωστή η σπουδαιότητα αυτού του κοινού αριθµού στους ευρωπαίους πολίτες, που δείχνουν να αγνοούν την ύπαρξή του.

Ο αριθμός για επείγουσες ανάγκες 112 λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση

«Έσωσε» το βαθμό στο φινάλε με Χατζισαφί ο Ολυμπιακός, 2-2 με τον Ατρόμητο

 Νέα απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό, δύσκολα η ΑΕΚ, «Χ» στη Ριζούπολη
Ο Εσάν Χατζισαφί, στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Super League, διέσωσε ένα βαθμό στο Περιστέρι για τους Πειραιώτες ισοφαρίζοντας στο 90΄ σε 2-2 τον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ (Βασιλακάκης στο 19΄, Ντιγκινί στο 66΄), ισοφάρισαν ενδιάμεσα με τον Μάριν (28΄) και χρειάστηκαν το γκολ του Ιρανού στο 90΄,