Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ο Ολυμπιακός Άσσου προσωρινά στη κορυφή της Β΄Κορινθίας. Ο Ηρακλής Λεχαίου "σκόνταψε" στο Ζευγολατιό με τον Άρη Βοχαϊκού!


Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακός άσσου
Αρκετά ενδιαφέροντα ντέρμπι περιλαμβάνει  η 6η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.
Στην Αυλαία της αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Άσσου νίκησε με 3 – 1 στο Σοφικό   τον Πανσολυγειακό και πέρασε προσωρινά επικεφαλής στην βαθμολογία .  Στο Ζευγολατιό ο αγώνας του  Άρη Βοχαϊκού με τον Ηρακλή Λεχαίου, έληξε  ισόπαλος με τέρματα 1 -1. Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Μπασιώτη , οι οποίοι στο 62΄ έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής (2η κιτρίνη κάρτα) του Δελή. Τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος ο Ηρακλής Λεχαίου ισοφάρισε τον αγωνα στο τελικό σκορ.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και γήπεδο μπάσκετ
Ένας διαφορετικός αγώνας διεξήχθη απόψε στις 7.00, το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου. Εκεί αγωνίστηκαν  η ομάδα μπάσκετ  της Βουλής με τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές του Λουτρακίου . Ο αγώνας ήταν μία ιδέα του Βουλευτή Κορινθίας  της Νέας Δημοκρατίας Χρίστου Δήμα. Ο σκοπός ήταν η ενίσχυση του κοινωνικου παντοπωλείου του δήμου Λουτρακιου Περαχώρας Αγίων Θεοδωρων, μια σημαντική κοινωνική δομή .που στηρίζει τους οικονομικά αδύναμους συνδημότες της περιοχής
 Εκτός του Χρίστου Δήμα στο παρκέ του Κλειστού του Λουτρακίου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Γιάννης. Κεφαλογιάννης , Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Παναγιωτόπουλος και οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Μπάνε Πρέλεβιτς , Δημήτρης Παπανικολάου, Κώστας Τσαρτσάρης κ. ά.

Λεβαδειακός – ΑΕΛ: «Χ»άνουν… οξυγόνο οι Βοιωτοί

Λεβαδειακός – ΑΕΛ: «Χ»άνουν… οξυγόνο οι Βοιωτοί | Newsit.gr
Μετά και από το 1-1 της Βοιωτίας για; την 9η αγωνιστική της Superleague, η ΑΕΛ ανέβηκε στους 8 βαθμούς -έναν πόντο πίσω από τη Λαμία που αγωνίζεται την Κυριακή στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα- την ώρα που ο Λεβαδειακός έφτασε τους 4 και βρίσκεται πάνω από τον ουραγό Απόλλων Σμύρνης (0 βαθμούς) και έναν πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης, που υποδέχεται τη Δευτέρα τη Ξάνθη.
Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που έδειξε μεγαλύτερη διάθεση στο ξεκίνημα του ματς, αλλά η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε μια “στημένη” φάση και άνοιξε το σκορ. Στο 12′ οι “βυσσινί” κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, ο Πίτι το εκτέλεσε, ο Κοέφ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Επασί για το 0-1.
Παρά την υπεροχή τους, οι Βοιωτοί δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν φάσεις για μεγάλο μέρος του πρώτου 45λέπτου. Οι Θεσσαλοί είχαν πολύ καλή εικόνα στην άμυνα, αλλά στο

Μπρα ντε φερ χωρίς νικητή ΠΑΟ - ΑΕΚ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Έστειλαν… άουτ το «δώρο» του ΠΑΟΚ! Υπεροχή στο ΟΑΚΑ για τα «μωρά» του Δώνη | Newsit.gr
Ύστερα από ένα αμφίρροπο ματς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0)στο Ολυμπιακό Στάδιο.Το αθηναϊκό ντέρμπι έγινε στο ΟΑΚΑ παρουσία 35.000 οπαδών. Οι γηπεδούχοι με σχηματισμό τριών παικτών στην άμυνα, κατάφεραν να εξουδετερώσουν Μπογέ και Λιβάγια. Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες τους στο πρώτο ημίχρονο. Πρώτα με το σουτ του Γιόχανσον στο 4΄ και με το σουτ του Μακέντα

Π. Νίκας από Κόρινθο: «Ευχαριστώ την ΝΔ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου» (Βίντεο)


Την Κόρινθο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στα πλαίσια της εσωκομματικής συνεδρίασης του κόμματος.
Ο κ. Νίκας, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του και στην επιθυμία του να μεταφέρει στον κόσμο τις σκέψεις και τις ιδέες του.
Ως άνθρωπος με πολλά χρόνια εμπειρίας στην αυτοδιοίκηση, γνωρίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στην Πελοπόννησο, δηλώνει ότι υπάρχουν πόροι και

Μεγάλη φωτιά κοντά στο Ευηνοχώρι – Μάχη με φλόγες και ανέμους


Μεγάλη φωτιά κοντά στο Ευηνοχώρι – Μάχη με φλόγες και ανέμους | Newsit.gr
Φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ Ευηνοχωρίου και Γαλατά, στην κοίτη του Εύηνου ποταμού. 
Στο σημείο βρίσκονται δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα και πυροσβέστες από Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αίγιο, Πάτρα. Στο σημείο πνέουν δυνατοί άνεμοι που κάνουν τη δουλειά των πυροσβεστών δυσκολότερη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πρώτες εστίες εκδηλώθηκαν πρωινές ώρες και η Πυροσβεστική θα διεξάγει τις σχετικές έρευνες για τους λόγους εκδήλωσης. 

 Πηγή: agrinionews

«Διπλό» στην Άρτα (0-1) και 2X2 για τον Πλατανιά

«Διπλό» στην Άρτα (0-1) και 2X2 για τον Πλατανιά
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στη Football League, ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μιγκέλ στο 22', προλαβαίνοντας την έξοδο του Στεφανάκου. Είχε προηγηθεί τραγικό λάθος του Παντίδου.
Οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στη σεζόν, καθώς στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήμαυτος ηττήθηκαν με 7-0 από τον Βόλο. Οι Χανιώτες διπλασίασαν τις νίκες τους μετά το 2-1 επί του Αήττητου Σπάτων στην πρεμιέρα.
ΑΕ Καραϊσκάκης (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παντίδος, Καπίας, Μαχαίρας (21' λ.τρ. Γυφτοκώστας, 85' Παναγιώτου), Ψιάχνος, Χούσος, Κάκκο (69' Κυριάκης), Αλεξιτς, Λίτσκας.
Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές (76' Πουρζιτίδης), Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Καραγκούνης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (66' Κωστίκος), Νίλι, Παπανικολάου (89' Τσακμάκης), Στ. Ποζατζίδης, Μιγκέλ.
Στο πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζουν τα ματς ΑΟΧ Κισσαμικός-Εργοτέλης, Κέρκυρα Ηρακλής και Δόξα Δράμας-Βόλος.

«Κυανέρυθρη» νίκη από τα... αποδυτήρια! 3-0 ο Πανιώνιος τον αγνώριστο και ελλιπή- Παναιτωλικό.

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 3-0: «Κυανέρυθρη» νίκη από τα... αποδυτήρια!
Το σαββατιάτικο (3/11) ματς της Νέας Σμύρνης ουσιαστικά... τελείωσε πριν καλά-καλά ξεκινήσει και υπεύθυνος γι' αυτό ήταν ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό του Παναιτωλικού, σκοράροντας δις μέσα σε 5 λεπτά (!) και υποχρεώνοντας τα «καναρίνια» να κυνηγούν στο σκορ από πολύ νωρίς.

Ο Ουγκράι δεν μασάει...και ο Ατρόμητος 1 - 1 φρέναρε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1: Ο Ουγκράι δεν μασάει...
Ο ψυχωμένος Ατρόμητος που παρατάχθηκε χωρίς τέσσερις βασικούς (Γιαννούλης, Χατζηισαιας, Κουλούρης, Βασιλακάκης) έγινε η πρώτη ομάδα έκοψε φέτος βαθμούς από τον ΠΑΟΚ (1-1).
Οι Περιστεριώτες αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από το γκολ του Κρέσπο στο 40’ σε μια φάση όπου συνεργάστηκαν οι δυο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης (Βαρέλα, Κρέσπο), απάντησαν στην επανάληψη με τον εξαιρετικό Ουγκράι (είχε και το δοκάρι της χρονιάς στο 18’) στο 73’ και πήραν πανάξια τον βαθμό.

Ο Ολυμπιακός Άσσου "έπιασε" κορυφή μέσω Σοφικού , στην Β΄ Κορινθίας


Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακός άσσου
Αρκετά ενδιαφέροντα ντέρμπι περιλαμβάνει  η 6η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.
Στην Αυλαία της αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Άσσου νίκησε με 3 – 1 στο Σοφικό   τον Πανσολυγειακό και πέρασε προσωρινά επικεφαλής στην βαθμολογία . Σε εξέλιξη (18:30) βρίσκεται ο αγώνας του  Βοχαϊκού με τον Ηρακλή Λεχαίου, στο Ζευγολατιό. Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο ομάδες του είχαν αναμετρηθεί , για το κύπελλο Κορινθίας σε νοκ άουτ αγώνα στο ίδιο γήπεδο , στις 24 Οκτωβρίου , όπου είχε νικήσει  με 1 – 0 η ομάδα του Λεχαίου που στοχεύει εκ νέου στη νίκη για να βρεθεί επικεφαλής στη βαθμολογία.
Η αγωνιστική συνεχίζεται  αύριο  Κυριακή με το ντέρμπι κορυφής  ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και στο πρωτοπόρο με +1 β. Ισθμιακό. Ο Ολυμπιακός στοχεύει  την νίκη για να περάσει στο βαθμολογικό «ρετιρέ», το οποίο εποφθαλμιούν  ο Ηρακλής Λεχαίου, η Περαχώρα, αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΑΟ Λεχαίου και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού που μάχεται ως «φιλοξενούμενος» με τον Ασπρόκαμπο στην κοινή τους έδρα , στο γήπεδο της Τραγάνας στο Κιάτο. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες του ΑΟ Μαψού με τον Πανευρωστινιακό , στην Κλένια  και  του Εθνικού Ξυλοκέριζας με τον ΑΠΣ Αγιάννη, στην Ξυλοκέριζα.

Η 6η αγωνιστική
Σάββατο 3/11/18
Πανσολυγειακός
-
Ολυμπιακός Άσσου 1 - 3
Άρης Βοχαϊκού
-
Ηρακλής Λεχαίου (18:30)

Κυριακή  4/11/18, 15:00
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Ισθμιακός
ΑΟ Μαψού
-
Πανευρωστινιακός
ΑΟ Ασπροκάμπου
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
ΑΟ Λεχαίου
-
ΑΟ Περαχώρας
Εθνικός Ξυλοκερίζης
-
ΑΠΣ Αγιάννης


H Κόρινθος 2006 πέρασε και από το Ζευγολατιό. "Συνωστισμός " στην ουρά της Α΄ Κορινθίας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, βουνό, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Άκρως ενδιαφέρουσα η Σαββατιάτικη 6η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Η πρωτοπόρος Κόρινθος 2006 ήταν η μεγάλη νικήτρια της ημέρας  καθώς στο ντέρμπι κορυφής , πέρασε από το Ζευγολατιό όπου άλωσε  με 3 – 1 τον ΑΟ. Ζευγολατιού.
Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας   έμεινε  ο Πέλοπας Κιάτου που πέρασε νικηφόρα με 1 – 0  από τους Αγίους Θεοδώρους, επί της τοπικής ομώνυμη ομάδας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητεςΣτο Δερβένι ο Αστέρας αγνώριστος  έχασε με 1 – 2 από την Θύελλα Πετρίου. Ένα αποτέλεσμα φυσιολογικό, σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις και η Θύελλα εκμεταλλεύτηκε τα «παιδικά δώρα» της άμυνας του Αστέρα. Μάλιστα μετά το 55΄ όπου είχε διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα1 - 2,  ο Αστέρας τα έδωσε όλα για την ισοφάριση και είχε και δοκάρι με τον Βυζά, η Θύελλα απάντησε με τουλάχιστον πέντε κραυγαλέες ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα. Υπήρξαν βέβαια και οι αποχωρήσεις λόγω τραυματισμών των Μεντή και Μετεβελή και «έδεσε το γλυκό πιο εύκολα». 

Την ίδια ώρα ο Τενεάτης Αθικίων με σκορ 2 -1 επικράτησε  στο γειτονικό ντέρμπι επί του Ατρόμητου Χιλιομοδίου.  Στο ΔΑΚ Κορίνθου ο Άγιος Γεώργιος σε ενδιαφέροντα αγώνα  με ανατροπή με το ίδιο σκορ νίκησε την Ελλάδα Βέλου, ενώ ο ΑΟ Λουτρακίου άνετος πέρασε με 4 - 1  από την έδρας του ΠΑΣ Κλένια.
Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός  έμεινε στο «λευκό» αποτέλεσμα με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ τέλος στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός έχασε 2 -3 από τον τον ουραγό Σαρωνικό Γαλατακίου.

Η 6η αγωνιστική
ΑΟ Zευγολατιού
-
Α.Σ. Κόρινθος 2006 1 - 3
Τενεάτης Αθικίων
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου 2 - 1
Αγ. Γεώργιος
-
Ελλάς Βέλου 2 - 1
Αστέρας Δερβενίου
-
Θύελλα Πετρίου 1 – 2
Πανκαμαριακός
-
Σαρωνικός Γαλατακίου 2 - 3
Αγ. Θεόδωροι
-
Πέλοπας Κιάτου 0 - 1
ΠΑΣ Κλένια
-
ΑΟ Λουτράκι 1 - 4
Παννεμεατικός
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου 0 - 0

H Bαθμολογία
( Σε 6 αγώνες)
1
Α.Σ. Κόρινθος 2006
23 - 4
16
2
Πέλοπας Κιάτου
11 - 5
14
3
ΑΟ Λουτράκι
12 - 8
11
4
Τενεάτης Αθικίων
8 - 5
11
5
ΑΟ Zευγολατιού
14 - 8
11
6
Θύελλα Πετρίου
8 - 5
9
7
Αγ. Γεώργιος
6 - 13
9
8
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
7 - 5
8
9
Ελλάς Βέλου
9 - 10
7
10
Αστέρας Δερβενίου
5 - 10
6
11
Πανκαμαριακός
8 - 8
5
12
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
6 - 11
5
13
Παννεμεατικός
3 - 8
4
14
ΠΑΣ Κλένια
5 - 12
4
15
Αγ. Θεόδωροι
4 - 8
4
16
Σαρωνικός Γαλατακίου
4 - 13
4


Η 2η αγωνιστική στη Football League


3 -11 / 15:00
ΑΕ Καραϊσκάκης - Πλατανιάς
4-11/ 15:00
Αιγινιακός -  Απόλλων Λάρισας
Ηρόδοτος -  Αήττητος Σπάτων
Απόλλων Πόντου - ΑΟ Τρίκαλα
Κέρκυρα - Ηρακλής
ΑΟΧ Κισσαμικός -  Εργοτέλης
Δόξα Δράμας - Βόλος ΝΠΣ
5- 11/ 15:00
Παναχαϊκή  -  Σπάρτη


H βαθμολογία
1
Βόλος ΝΠΣ
3
2
Απόλλων Λάρισας
3
3
Εργοτέλης
3
4
Δόξα Δράμας
3
5
Πλατανιάς
3
6
Ηρακλής
3
7
Αιγινιακός
1
8
Παναχαϊκή
1
9
ΑΕ Σπάρτη
1
10
ΑΟΧ Κισσαμικός
1
11
ΑΟ Τρίκαλα
0
12
Αήττητος Σπάτων
0
13
Ηρόδοτος
0
14
Απόλλων Πόντου
0
15
Κέρκυρα
0
16
ΑΕ Καραϊσκάκης
0


Δοκιμασίες πρωτοπόρων σε 7ο και 8ο όμιλο Γ΄Εθνικής

Αποτέλεσμα εικόνας για γ εθνικη Παναιγιάλειος
Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται με τα παιγνίδια της 6ης αγωνιστικής στον 6ο και 8ο όμιλο και με την 5η αγωνιστική στον 7ο όμιλο.
Στον 6ο όμιλο αύριο διεξάγεται η 6η αγωνιστική. Ο Πρωτοπόρος Ιάλυσος αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι τον Φοίβο Κρεμαστής και φαίνεται ότι σε περίπτωση νίκης του θα ξεφύγει περισσότερο από τους « διώκτες» του,

Η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας


Αποτέλεσμα εικόνας για γ κατηγορια κορινθιασ
Με την 2η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα των 2 ομίλων στην Γ΄κατηγορίας Κορινθίας
Στον Γ1 όμιλο δεσπόζει η αναμέτρηση του Κύψελου Κορίνθου με το Σοφικό ’05, ενώ η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου αντιμετωπίζει  τον Αστέρα Κορίνθου. Στο Ζευγολατιό ο Απέσσας Χαλκίου  υποδέχεται τον Βελλερεφώντα  Αρχ. Κορίνθου, ο Αετός Αγγελοκάστρου αντιμετοπίζει εκτός του Ποσειδώνα Κυρας Βρύσης. Ρεπό έχει η Ακαδημία Λεχαίου.

Η 2η αγωνιστική
ΠΑΣ Κύψελος
-
Σοφικό '05
   Ποσειδών Κ. Βρύσης
-
Αετός Αγγελοκάστρου
Απέσσας
-
Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
-
Αστέρας Κορίνθου

Ρεπό η Ακαδημία Λεχαίου

Στο Γ2 όμιλο δεσπόζει η αναμέτρηση του Αετού Κρυονερίου με τον ΑΟ Ρομά Ζευγολατιού όπως και της ομάδας της Λαύκας με τα Ταρσινά. Στο Κιάτο η Αναγέννηση υποδέχεται την Λυκοποριά, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας  των Νέων Στιμάγκας  με τον Παμφενεατικο. Τέλος η Προοδευτική Περιγιαλίου αντιμετοπίζει τον ΑΟ Σπαθοβουνίου

Η 2η αγωνιστική
Προοδευτική Περιγιαλίου
-
ΑΟ Σπαθοβουνίου
Αναγέννηση Κιάτου
-
ΑΟ Λυκοποριάς
ΑΟ Λαύκας
-
Ταρσινά '97
Αετός Κρυονερίου
-
ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού
Νέοι Στιμάγκας
-
Παμφενεατικός