Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΔΩΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ


Ανέλπιστο πασχαλινό δώρο στον Αλέξη Τσίπρα η εξάντληση του δικαιώματος κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας από την αξιωματική αντιπολίτευση πρόωρα. Ο κ.Τσίπρας και η μέντοράς του είχαν ένα γρίφο να επιλύσουν για το βράδυ της 26ης Μαϊου όταν ο ελληνικός λαός θα μιλήσει στη κάλπη των Ευρωεκλογών και θα στείλει ένα ηχηρό

Συνέπειες της μη επικύρωσης των εκλογών του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου σε γιατρούς και πληρωμές

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στον ιατρικό κόσμο η μη επικύρωση των εκλογών του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι η νομιμότητα της διαδικασίας στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) ( 3-3-2019) αμφισβητήθηκε με ενστάσεις που κατέθεσαν υποψήφιοι της παράταξης που κέρδισε την πλειοψηφία και όχι από προσκείμενους στην κυβέρνηση αναφέρει ότι υπήρξαν καταγγελίες για αλλοίωση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας συγκεκριμένων υποψηφίων οι οποίες επιβεβαιώθηκαν.
Ο αντίλογος λέει ότι ο Υπουργός Υγείας με παράνομο και καταχρηστικό τρόπο ακύρωσε την εκλογική διαδικασία και διατάσσει το προηγούμενο ΔΣ να αναλάβει τη διεξαγωγή εκλογών αφού ...................

Την υποψηφιότητα της Αναστασίας Σαμπαζιώτη με τη Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης



Την υποψηφιότητα της κας Αναστασίας Σαμπαζιώτη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
«Καλωσορίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη συμπόρευση της Αναστασίας Σαμπαζιώτη με τη Νέα Πελοπόννησο στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ !!!

 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου, σε αγαστή συνεργασία με τους ξενοδόχους και επιχειρηματίες εστίασης της πόλης, δημιούργησαν το πρώτο βήμα από προγραμματιζόμενες δράσεις  για την στοχευμένη και διαρκή προβολή του τόπου μας.


Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή των Φαναριών, με τίτλο “Στείλτε μία Προσευχή”.
Εκατοντάδες φανάρια απογειώθηκαν από κατοίκους και επισκέπτες και έλαμψαν στον

Από την Κυνουρία τα πολιτικά μηνύματα του Πέτρου Τατούλη: "Περπατήσαμε με τα δικά μας πόδια και αυτή είναι η αυγή μιας νέας πολιτικής εποχής"


Επίσκεψη στον Τυρό και το Λεωνίδιο πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης το Μεγάλο Σάββατο. Ο Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, βρέθηκε κοντά στους συμπατριώτες του, που του άνοιξαν μια μεγάλη αγκαλιά , ευχαριστώντας τον θερμά για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε όλη την περιοχή. 

"Τεράστιο το έργο που έγινε σε αυτήν την περιοχή" 

Σημαντικά έργα οδικών αξόνων στη Μεσσηνία υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης


Αποτέλεσμα εικόνας για τατουλησΤις συμβάσεις υλοποίησης σημαντικών έργων για οδικούς άξονες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019.
Πρόκειται για τα έργα «Συντήρηση – οδική ασφάλεια – αποκατάσταση κατολισθήσεων στην 7η Επαρχιακή Οδό της Μεσσηνίας (Τμήμα Λάμπαινα – Βαλύρα)» και «Τεχνικά έργα στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Π.Ε. Μεσσηνίας».

Από την Πύλο και την Μεθώνη ο Πέτρος Τατούλης έστειλε το μήνυμα ανανέωσης της εμπιστοσύνης στη “Νέα Πελοπόννησο”


Την Πύλο και τη Μεθώνη επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, την Τρίτη 30 Απριλίου. Σε εξαιρετικά ζεστό κλίμα, ο Πέτρος Τατούλης είχε επί μακρόν συζητήσεις με τους συμπατριώτες του, κυρίως σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης για την  προσεχή περίοδο.

“Στόχος μας είναι κάθε χρόνο η περιοχή να φιλοξενεί τουλάχιστον ένα διεθνές γεγονός προκειμένου να χτίζει το brand της Μυθικής Πελοποννήσου”

Σε χωριά της Αρκαδίας βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης για την μεγάλη γιορτή του Αγίου Γεωργίου


Παραμονές Αγίου Γεωργίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, βρέθηκε με συμπατριώτες του στο Ελαιοχώρι, όπου κατά το έθιμο, άλογα με ιππείς συνόδευσαν την λιτανεία των πιστών. Την επομένη, ο περιφερειάρχης βρέθηκε στο Ροεινό και την Πιάνα , όπου και παρακολούθησε τον αγώνα δρόμου που διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το σύλλογο του χωριού 
και συνδέει μέσα από μαγευτική διαδρομή την Αλωνίσταινα με την Πιάνα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε κλίμα κατάνυξης, παρακολούθησε τον Εσπερινό στον Άγιο Ραφαήλ στην Τρίπολη.  "Τα χωριά μας πρέπει να μείνουν ζωντανά και για αυτό το λόγο η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να διακρίνει σε μικρότερα και μεγαλύτερα έργα γιατί οι ανάγκες είναι πάντοτε σταθμισμένες με την καθημερινότητα", 


Με υπογραφή Πέτρου Τατούλη η επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου


Αποτέλεσμα εικόνας για διαμόρφωσης κτιριακών εγκαταστάσεων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΝαυπλίουΤην προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την υλοποίηση του έργου, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, της επισκευής – συντήρησης – διαμόρφωσης κτιριακών εγκαταστάσεων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου υπέγραψε την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 


Στη μάχη των ευρωεκλογών #vmeimarakis



Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ.
π. Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας

Δ/νση: Σόλωνος113, Αθήνα, 10678
t : 2103822024, 2103830103  f : 2103845609             
URL: 
www.meimarakis.gr
FB
:vmeimarakis, TW:@v_meimarakis, IG:@vmeimarakis

Συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών: Ποιοι γαλάζιοι Βουλευτές προηγούνται



Οριζόντια είναι η κατάρρευση της εκλογικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η μία μετά την άλλη οι μετρήσεις της κοινής γνώμης που γίνονται το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι η απήχηση του κυβερνώντος κόμματος υποχωρεί σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας
Στην Α’ Αθηνών τώρα, σε νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύσει η εφημερίδα το «Πρώτο Θέμα» η Νέα Δημοκρατία προηγείται με σαρωτική διαφορά 19 μονάδων! Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει την οριακή πρωτιά που είχε κατακτήσει με ποσοστό 0,43% τον Σεπτέμβριο του

Βαριά ήττα ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρείες


Σχεδόν πάντα οι στοιχηματικές εταιρείες πέφτουν μέσα στην πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος. Σε αντίθεση με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουτν με εκπληκτική πρόβλεψη το τελικό αποτέλεσμα.
Στο πλαίσιο αυτό, σαρωτική νίκη της ΝΔ δείχνουν τα αποτελέσματα στις στοιχηματικές εταιρίες στην ερώτηση ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει στις περιφερειακές εκλογές.

Ακροάσεις της ΣΟΝΕ από όλη την Ελλάδα, εν όψει της Καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και πίνακας
Σάββατο 04 Μαίου 2019 - Σύλλογος Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδος 
(Εδμόνδου Ροστάν 6) - Θεσσαλονίκη.
___________
Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες / -ουσες θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα: 
 
1. Οι υποψήφιοι/-ες τραγουδιστές (σολίστ) θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 17 έως 30 ετών.
 
2. Οι υποψήφιοι/-ες χορωδοί θα εξεταστούν σε τραγούδι δικής τους επιλογής (acapella). Το είδος τραγουδιού είναι επιλογή του υποψηφίου. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.
 
3. Οι υποψήφιοι /-ες μουσικοί (όργανα) θα εξεταστούν σε κομμάτι δικής τους επιλογής. Η ηλικία του υποψηφίου θα πρέπει να είναι 8 έως 30 ετών.
 
Διευκρινίζεται ότι η ακρόαση των μουσικών (Ορχήστρα) αφορά τα κάτωθι όργανα: