Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας από δήμο σε δήμο

  

Στο πλέγμα των μέτρων που εξετάζονται είναι και η απελευθέρωση της μετακίνησης από Δήμο σε Δήμο ώστε οι πολίτες να έχουν διέξοδο στην ύπαιθρο και να περιοριστούν οι συναθροίσεις στα σπίτια, ενώ η κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει μια μετατόπιση των μέτρων, επισήμανε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, υπογραμμίζοντας ότι τα ψυχικά αποθέματα των πολιτών έχουν εξαντληθεί και είναι διάχυτη η διάθεση πολιτών να κερδίσουν κομμάτι της ζωής.

Χρ. Δήμας: «Κατατέθηκε η πρόταση για την διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις στην Κορινθία.»

 

Κατατέθηκε σήμερα η πρόταση για την διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις - που αποτελεί αγώνα του WRC  (FIA World Rally Championship) για το 2021 - με έδρα το Λουτράκι, την Κορινθία και την Πελοπόννησο.



Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδόρων κ. Γιώργος Γκιώνης παρευρέθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.


 Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν στη συζήτηση οι Δήμαρχοι της Κορινθίας: Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος , Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, Βέλου - Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος και Νεμέας Κώστας Φρούσιος. Επίσης το παρών έδωσαν οι Αντιπεριφερειάρχες Αναστάσιος Γκιολής και Αννα Καλογεροπούλου.