Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ισχυρότερο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ Ξυλοκάστρου - Ετρωστίνης του Ηλία Ανδρικόπουλου με την υπψηφιότητα του ιατρού Αναστασίου Γκιολή

Αναστάσιος Γκιολής

Ο συνδυασμός "ΟΜΟΝΟΙΑ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ηλία Ανδρικόπουλο, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε , φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη των Δημοτών χάρις στα πολύ καλά και πληρέστερα ψηφοδέλτια του συνδυασμού " τόσο σε όλα τα χωριά που τα απαρτίζουν άνθρωποι της Γης και του μόχθου, όσο και στα κεντρικά ψηφοδέλτια των Δημοτικών Ενοτήτων Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης τα οποία κοσμούν τα καλύτερα ονόματα της τοπικής κοινωνίας , άνθρωποι με αξίες και με μόνο στόχο τους την εξυπηρέτηση των συμπολιτών τους.
 Ανάμεσα στα άτομα που κοσμούν το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ", και εμπιστεύονται οι Δημότες στη καθ ημέρα πράξη πόσο δε για να διοικήσουν το Δήμο είναι και ο ιατρός Αναστάσιος Γκιολής. Με τον γιατρό που έχει εξυπηρετήσει  πολίτες από όλη την Κορινθία το ψηφοδέλτιο γίνεται ακόμα πιό ισχυρότερο , Βέβαια τον κ. Γκιολή με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Ανδρικόπουλο τους συνδέει πολύχρονη φιλία , αγνή και σταθερή...

Ο Ηλίας Ανδρικόπουλος στα Τρίκαλα: "Ακούμε τα προβλήματα σας,Δέσμευση οι λύσεις...".



 Σήμερα Κυριακή 4  Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος επικεφαλής του Συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ"  επισκέπτεται από τις 7 το απόγευμα τα Άνω Τρίκαλα, ενώ στις  7:30, συναντήθηκε με επαγγελματίες της περιοχής των Τρικάλων , στη  καφετέρια  "Πολλά & διάφορα" του κ. Ιωάννη Δελή , στα Μεσαία Τρίκαλα. Ο κ. Ανδρικόπουλος αφού άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της ορεινής περιοχής , τους δήλωσε ότι "ακούσαμε τα προβλήματά σας, Δέσμευση του συνδυασμού μας είναι οι λύσεις..."
Από τις 21:00 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού βρίσκονται στη Συνοικία των Κάτω Τρικάλων για  ομιλία στην ταβέρνά ο "Πλάτανος" του κ. Φάνη Βαρβαρίτη.
Αύριο Δευτέρα 5 ΜΑΪΟΥ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ Ηλίας Ανδρικόπουλος επικεφαλής των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με συλλόγους της Εκλογικής Περιφέρειας Ευρωστίνης στο Εκλογικό κέντρο της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" στο κέντρο του Δερβενίου , ενώ στις 8 το βράδυ θα επισκεφθεί τα Ροζενά όπου θα απευθυνθεί προς τους κατοίκους της περιοοχής.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ 

Ήττα της Κορίνθου 0 - 1 από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου

Παναρκαδικός: Νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή
Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής, στο 4ο όμιλο, η ΑΕ Ερμιονίδας νίκησε με 1 - 0 την Αχαϊκή, ενώ με το ίδιο σκορ ο Παναργειακός επικράτησε επί της  ΑΕ Καραϊσκάκης. Η Κόρινθος έχασε στην έδρα της 0 - 1 με τέρμα τον Θωνιάτη από τον Ατρόμητο Αχαΐας, ενώ ο ΠΦΟ Πανόπουλου έχασε  με ίδιο σκορ από τον Παναρκαδικό. Ο ΠΑΟ Βάρδας επικράτησε με 2 - 1 επί της ΑΕ Μεσολογγίου, ενώ ο Άρης Αιτωλικού και ο Μεσσηνιακός έμεινα στην "λευκή" ισοπαλία. Η Καλαμάτα επεβλήθη  με 4 - 1 επί της  Δόξας Ν. Μανωλάδας, ενώ σε χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αγώνα ο Εθνικός Σαγέικων επικράτησε με 3 - 0 επί του Πανναυπλιακού

Η 27η  αγωνιστική  του 4ου ομίλου.

Κόρινθος - Ατρόμητος Αχαΐας           0 - 1
Εθνικός Σαγέικων - Πανναυπλιακός  3 - 0
ΠΦΟ Πανόπουλου - Παναρκαδικός   0 - 1
ΠΑΟ Βάρδας - ΑΕ Μεσολογγίου       2 - 1
Άρης Αιτωλικού - Μεσσηνιακός        0 - 0
Καλαμάτα - Δόξα Ν. Μανωλάδας      4 - 1
Παναργειακός - ΑΕ Καραϊσκάκης     1 - 0
ΑΕ Ερμιονίδας - Αχαϊκή                    1 - 0



Η Βαθμολογία
( Σε 2
7 αγώνες)

Ερμιονίδα
50-18
65
Παναργειακός
43-23
58
Καλαμάτα
45-19
55
Καραϊσκάκης
36-27
50
Δόξα Ν. Μαν.
36-27
49
Αχαϊκή
29-23
43
Παναρκαδικός
25-21
41
Κόρινθος
30-22
38
ΠΑΟ Βάρδας
23-22
37
Μεσολόγγι
38-33
36
Ατρόμητος Αχ.
33-29
36
Μεσσηνιακός
34-34
36
Πανναυπλιακός
22-42
21
Αστέρας
16-59
14
Αρης Αιτ.
17-44
12
 Εθνικός Σαγ.
16-50
13

O Δήμος Βέλου - Βόχας ψηφίζει Αννίβα Παπακυριάκο

Πλήθος κόσμου στη παρουσίαση του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας» σε μια εξαιρετική εκδήλωση που έγινε στο Ζευγολατιό στη Γράνα στην αίθουσα ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ...

 Υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι
 ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΕΛΟΥ
Αμπού Ζολώφ Ιωάννης του Ηλία
Βλαχογιάννη Μαρία του Δημητρίου
Δανιήλ Ευάγγελος του Κωνσταντίνου
Δαρδάνης Γεώργιος του Φιλίππου
Δούρος Γεώργιος του Κωνσταντίνου
Ζάρκος Σπυρίδων του Ηλία
Καλαχάνης Δημήτριος του Ελευθερίου
Κοντολάμπρου Αργυρώ του Δημητρίου
Κούνας Βασίλειος του Χρήστου
Μακρής Γεώργιος του Παναγιώτη
Μπεκιάρης Δημήτριος του Αντωνίου
Πετρόπουλος Γεώργιος του Αγγελή
Πετρόπουλος Ιωάννης του Ηλία
Πρεδάρης Γεώργιος του Αθανασίου
Ράπτης Θεόδωρος του Ηλία
Ρόζος Νικόλαος του Ιωάννη
Σαράντος Κωνσταντίνος του Τρύφωνα
Τζαναβάρα Κωνσταντίνα του Δημητρίου
Τριανταφύλλου Δημήτριος του Παναγιώτη
Τρωγάδης Βασίλειος του Παναγιώτη
Τσουραπάς Γεώργιος του Λουκά
Χαρβάτη Μαρία του Βασιλείου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΧΑΣ
Αδάμ Βαρβάρα του Παναγιώτη
Βαγγοπούλου Ευαγγελία του Χρίστου
Γκαραβέλος Κωνσταντίνος του Αναστασίου
Δέδε Δήμητρα-Αλεξάνδρα του Ευθυμίου
Καλλίρη Μαρία του Χρήστου
Καλλίρης Δημήτριος του Γεωργίου
Καλύβας Κωνσταντίνος του Ανδρέα
Κανελλόπουλος Ευθύμιος του Γεωργίου
Κορπετίνου-Ψυχογιού Ευαγγελία του Κωνσταντίνου
Κωτσάκος Χαρίλαος του Παναγιώτη
Λυκαργύρης Γεώργιος του Κωνσταντίνου
Μασούρης Ιωάννης του Νικολάου
Μπατζάβαλη Ευαγγελία του Λουκά
Μυλωνάς Γεώργιος του Αθανασίου
Ντάνος Γεώργιος του Γερασίμου
Παλυβός Κωνσταντίνος του Νικολάου
Παπαλέκας Αθανάσιος του Κωνσταντίνου
Πολίτης Ιωάννης του Χρήστου
Σακκάς Θεοφάνης του Χρήστου
Σδράλης Μιχαήλ του Φωτίου
Σιάχος Ανδρέας του Παναγιώτη
Σωτηρίου Σοφοκλής του Ευαγγέλου
Τανισχίδης Χαράλαμπος του Αναστασίου
Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος του Τρύφωνα
Χατζηπαπάς Πέτρος του Αγγέλου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Συζήτηση του Ηλία Ανδρικόπουλου με τους νέους αγρότες στα Καρυώτικα - Σημερα στα Τρίκαλα


Στα Καρυώτικα Ξυλοκάστρου βρέθηκε σήμερα το βράδυ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος  με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλος του συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ"  όπου σε κέντρο του χωριού, παρουσία 150 ατόμων, συνομίλησε μαζί τους γιά τα καυτά θέματα πού τους απασχολούν, όπως η άδρευση ,η Γεωργική παραγωγή. κλπ.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος έτυχε στα Καρυώτικα θερμής υποδοχής κυρίως από τους νέους αγρότες, οι οποίοι αρκετοί ήσαν μαθητές του στη Γεωργική Σχολή του Βέλου που διεύθυνε έως τώρα.
Άκουγες  τα νέα παιδιά να μιλούν με θαυμασμό και μεε τα καλύτερα λόγια για τον δάσκαλό τους και του υποσχεθήκαν την στήριξή τους , ώστε , ο κ. Ανδρικόπουλος, να είναι ο νέος Δημαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.. 
Μάλιστα οι νέοι αγρότες των Καρυωτίκων υποστιρίζουν ότι η νίκη του κ. Ανδρικόπουλου θα επιτευχθεί χάρις στα πολύ καλά και πληρέστερα ψηφοδέλτια του συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ"  τόσο σε όλα τα χωριά που τα απαρτίζουν άνθρωποι της Γης και του μόχθου, όσο και στα κεντρικά ψηφοδέλτια των Δημοτικών Ενοτήτων Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης τα οποία κοσμούν τα καλύτερα ονόματα της τοπικής κοινωνίας , άνθρωποι με αξίες και με μόνο στόχο τους την εξυπηρέτηση των συμπολιτών τους.

Σήμερα Κυριακή 4  Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής του Συνδυασμού του επισκέπτεται στις 7 το απόγευμα τα Άνω Τρίκαλα. 
Στις 7:30 ο κ. Ανδρικόπουλος θα συναντηθεί με επαγγελματίες της περιοχής των Τρικάλων , στη  καφετέρια  "Πολλά & διάφορα" του κ. Ιωάννη Δελή , στα Μεσαία Τρίκαλα.
Τέλος στις 21:00 ο συνδυασμός "ΟΜΟΝΟΙΑ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και ο υποψήφιος. Δήμαρχος θα επισκεφτούν  τα Κάτω Τρίκαλα για  ομιλία στην ταβέρνά του κ. Φάνη Βαρβαρίτη.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

Η Κόρινθος θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Αχαΐας

Παναρκαδικός: Νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή
Στο 4ο όμιλο, η ΑΕ Ερμιονίδας υποδέχεται την Αχαϊκή, ενώ ο Παναργειακός αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραϊσκάκης. Η Κόρινθος θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Αχαΐας, ενώ ο ΠΦΟ Πανόπουλου κοντράρεται με τον Παναρκαδικό. Ο ΠΑΟ Βάρδας φιλοξενεί την ΑΕ Μεσολογγίου, ενώ ο Άρης Αιτωλικού αγωνίζεται με τον Μεσσηνιακό. Η Καλαμάτα διασταυρώνει τα ξίφη της με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας, ενώ χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι του Εθνικού Σαγέικων με τον Πανναυπλιακό.

Η 27η  αγωνιστική  του 4ου ομίλου.

Κόρινθος - Ατρόμητος Αχαΐας
Εθνικός Σαγέικων - Πανναυπλιακός
ΠΦΟ Πανόπουλου - Παναρκαδικός
ΠΑΟ Βάρδας - ΑΕ Μεσολογγίου
Άρης Αιτωλικού - Μεσσηνιακός
Καλαμάτα - Δόξα Ν. Μανωλάδας
Παναργειακός - ΑΕ Καραϊσκάκης
ΑΕ Ερμιονίδας - Αχαϊκή

Όλγα: Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές

Olga-Kefalogianni
Την πεποίθησή της ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου εκφράζει η Όλγα Κεφαλογιάννη με συνέντευξή της στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”.
Η Υπουργός Τουρισμού αναφέρεται στο σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί στον τομέα ευθύνης της, και στη σημασία που έχει η τουριστική ανάπτυξη συνολικά για την ελληνική οικονομία, και στη συνέχεια επικεντρώνεται στις πολιτικές εξελίξεις.
“Η Νέα Δημοκρατία στη μάχη των ευρωεκλογών της 25ης Μαϊου θα είναι πρώτο κόμμα. Θα κερδίσουμε τις εκλογές γιατί είμαστε το μόνο κόμμα που έχει σοβαρό, αξιόπιστο και συγκεκριμένο σχέδιο για έξοδο από την κρίση.
Δυστυχώς, τα κόμματα της αντιπολίτευσης λειτουργούν αφοριστικά, και έχουν κάνει σημαία του προεκλογικού τους αγώνα το αντιμνημόνιο, χωρίς να προτείνουν κάποια άλλη πρόταση”, τονίζει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή της στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” η Όλγα Κεφαλογιάννη.

υστερογραφα

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ



 
Τα λόγια είναι..λίγα για να περιγράψουν τα συναισθήματα μας. Νικήσαμε τον ΠΑΟΚ 24-21.. Και πραγματικά ζούμε αυτή τη στιγμή ιστορικές στιγμές. 1100 φίλαθλοι σχεδόν γέμισαν το κλειστό που γέμισε με την αγάπη τους και την στήριξη τους.

Σας αφιερώνουμε αυτή την νίκη.



 

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Λογοθέτης, με αφορμή τη μάχη που  έδωσε το Τμήμα Χάντμπολ του « Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου »  απέναντι στην ιστορική ομάδα του Π.Α.Ο.Κ., θα ήθελαν να συγχαρούν όλους τους συντελεστές της ομάδας, οι οποίοι χάρισαν στιγμές υπερηφάνειας και τιμής στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, καθώς αυτή η νίκη αποτελεί το εισιτήριο  στην 4άδα του πρωταθλήματος, οδηγώντας τους αθλητές μας, στην Ευρώπη.

Καλή συνέχεια και Καλή Επιτυχία στους αγώνες της ομάδας, στους οποίους θα είναι πάντα αρωγός ο Δήμος  !

Πέτρος Τατούλης: Η Πελοπόννησος και η Ελλάδα χρειάζονται λύσεις και όχι μιζέρια

Εμφάνιση 78747542.jpeg


Συνέντευξη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.
 ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2014 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΣΑΒΟΥ kkatsavou@e-typos.com 

Το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών θα είναι σημαντικό και θα αφορά στην επικύρωση της Νέας Ελλάδας των Περιφερειών σε όλη την επικράτεια , δηλώνει ο Πέτρος Τατούλης. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου που διεκδικεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπό του τονίζει ότι η περιφερειακή διακυβέρνηση αποτελεί πολιτικό ανάχωμα στον ευρωσκεπτικισμό και επισημαίνει ότι ο στόχος της επόμενης περιόδου είναι διττός: η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και η στήριξη του κοινωνικού ιστού.
Το 2010 μιλήσατε για άδολο, ακομμάτιστο πατριωτισμό. Σήμερα ποιο είναι το όραμά σας