Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Συζήτηση του Ηλία Ανδρικόπουλου με τους νέους αγρότες στα Καρυώτικα - Σημερα στα Τρίκαλα


Στα Καρυώτικα Ξυλοκάστρου βρέθηκε σήμερα το βράδυ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος  με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλος του συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ"  όπου σε κέντρο του χωριού, παρουσία 150 ατόμων, συνομίλησε μαζί τους γιά τα καυτά θέματα πού τους απασχολούν, όπως η άδρευση ,η Γεωργική παραγωγή. κλπ.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος έτυχε στα Καρυώτικα θερμής υποδοχής κυρίως από τους νέους αγρότες, οι οποίοι αρκετοί ήσαν μαθητές του στη Γεωργική Σχολή του Βέλου που διεύθυνε έως τώρα.
Άκουγες  τα νέα παιδιά να μιλούν με θαυμασμό και μεε τα καλύτερα λόγια για τον δάσκαλό τους και του υποσχεθήκαν την στήριξή τους , ώστε , ο κ. Ανδρικόπουλος, να είναι ο νέος Δημαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.. 
Μάλιστα οι νέοι αγρότες των Καρυωτίκων υποστιρίζουν ότι η νίκη του κ. Ανδρικόπουλου θα επιτευχθεί χάρις στα πολύ καλά και πληρέστερα ψηφοδέλτια του συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ"  τόσο σε όλα τα χωριά που τα απαρτίζουν άνθρωποι της Γης και του μόχθου, όσο και στα κεντρικά ψηφοδέλτια των Δημοτικών Ενοτήτων Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης τα οποία κοσμούν τα καλύτερα ονόματα της τοπικής κοινωνίας , άνθρωποι με αξίες και με μόνο στόχο τους την εξυπηρέτηση των συμπολιτών τους.

Σήμερα Κυριακή 4  Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής του Συνδυασμού του επισκέπτεται στις 7 το απόγευμα τα Άνω Τρίκαλα. 
Στις 7:30 ο κ. Ανδρικόπουλος θα συναντηθεί με επαγγελματίες της περιοχής των Τρικάλων , στη  καφετέρια  "Πολλά & διάφορα" του κ. Ιωάννη Δελή , στα Μεσαία Τρίκαλα.
Τέλος στις 21:00 ο συνδυασμός "ΟΜΟΝΟΙΑ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και ο υποψήφιος. Δήμαρχος θα επισκεφτούν  τα Κάτω Τρίκαλα για  ομιλία στην ταβέρνά του κ. Φάνη Βαρβαρίτη.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ