Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Πειραματικό φάρμακο «φρενάρει» το Αλτσχάιμερ



 logo newsletter

 

alzstogia.jpgΠειραματικό φάρμακο «φρενάρει» το Αλτσχάιμερ


Εξαιρετικά και πρωτοφανή είναι τα αποτελέσματα από τις πρώτες κλινικές δοκιμές πειραματικού φαρμάκου, κατά της νόσου Αλτσχάιμερ, ανακοίνωσαν Ελβετοί επιστήμονες.

Διαβάστε περισσότερα

Stogiatroelies.jpgΜια ελιά που βγήκε στο σώμα σας ή ένας σπίλος που άλλαξε στο δέρμα σας χρειάζεται άμεσα διερεύνηση


Η έκθεση στο ήλιο, το καλοκαίρι, του δέρματός μας και μάλιστα αν αυτή έχει οδηγήσει σε έγκαυμα, αυξάνει πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης μελανώματος.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatrothalassa.jpgΟι θαυματουργές επιδράσεις της θάλασσας στην υγεία μας. Τα πολύτιμα συστατικά του θαλασσινού νερού. Πότε αντενδείκνυται;


Η θάλασσα έχει θαυματουργές επιδράσεις στην υγεία μας. Η απεραντοσύνη της θάλασσας έκρυβε πάντοτε θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς το θαλασσινό νερό είναι δύναμη ζωής. Μας διεγείρει, μας ανανεώνει, μας αναζωογονεί και μας προστατεύει.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινάει ο Στίβος του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου



Μετά από μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για το τμήμα Στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, με πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες  μέλη στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας με συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ξεκινάει αισιόδοξα και με γεμάτη εκπλήξεις άλλη μια αγωνιστική χρονιά τη Δευτέρα 5/9 στις 19:00,  θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημέρωση γονέων και αθλητών στο Θώδειο Στάδιο. Με τμήματα Αγωνιστικής , Προαγωνιστικής , Παιδικά από 4 ετών , Ενηλίκων (Φυσικής κατάστασης – Ενδυνάμωσης) αλλά και με την γνωριμία όλων των  αγωνισμάτων  Δρόμων, Ρίψεων και Αλμάτων θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καθημερινά στο Θώδειο Δημοτικό Στάδιο τις δεξιότητες των παιδιών σας. Έμπειροι Επιστήμονες Φυσικής Αγωγής από τον τόπο μας διδάσκουν τα μυστικά του Κλασσικού Αθλητισμού και μέσα από την ομαδικότητα, την πειθαρχεία και την συνεργασία καταρτίζονται δυναμικές προσωπικότητες μέσα από τα διδάγματα του Αθλητισμού.
Πληροφορίες – Εγγραφές καθημερινά στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου 15:00-18:00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6944850422
Παρασκευή Παχατουρίδου(Έφορος)

voula pahatouridis


fb  Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου Στίβος