Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Τροχαίο στην Κόρινθο: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που το όχημα χτυπά τον 19χρονο - Έβαλε όπισθεν και τον ξαναπάτησε [βίντεο]

Τροχαίο στην Κόρινθο: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που το όχημα χτυπά τον 19χρονο  Έβαλε όπισθεν και τον ξαναπάτησε [βίντεο]  

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως η εκπομπή LIVE NEWS. 

Είναι η στιγμή της παράσυρσης ενός 19χρονου αγοριού στον Αγ. Γεώργιο της Κορίνθου από έναν οδηγό, ο οποίος αφού χτυπά τον πεζό, στη συνέχεια βάζει όπισθεν και ξαναπερνά από πάνω του.

Η ταχύτητα με την οποία το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στον νεαρό, παρασύροντάς τον με το όχημα είναι μεγάλη.

Σταματά λίγα μέτρα πιο κάτω, βάζει όπισθεν και αντί να σταματήσει δίπλα του να βοηθήσει, περνά ξανά με το αυτοκίνητό του πάνω από τον αβοήθητο 19χρονο που κείτεται αιμόφυρτος στον δρόμο.

Ο οδηγός εν τέλει σταματά, βγαίνει και πλησιάζει τον τραυματία. Ένα αγροτικό περνά εκείνη την ώρα από τον δρόμο χωρίς να κόψει ταχύτητα. Περνά δίπλα από το τραυματισμένο παιδί και συνεχίζει την πορεία του.

Ο οδηγός επιστρέφει στο αυτοκίνητο, καλεί κάποιον στο τηλέφωνο και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται ένας άνδρας τον οποίο φαίνεται να γνωρίζει και μαζί πάνε πάνω από τον 19χρονο.

Τροχαίο στην Κόρινθο: Η αδερφή πήρε τη θέση του

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: 4.500.000 ευρώ για την Αγροτική Οδοποιία από κρατικές χρηματοδοτήσεις

 


Η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας αποτελεί μια βασική προτεραιότητα για τον δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ο οποίος εξασφάλισε μία νέα χρηματοδότηση 500.000 ευρώ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την βελτίωση βατότητας των αγροτικών μας δρόμων.

Τα τρία τελευταία χρόνια ο Δήμος έχει εξασφαλίσει για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας

“Στη σκιά των 4 γιγάντων” Παρασκευή 26/8 στο Δημοτικό κινηματογράφου Δερβενίου "Το Διάλειμμα"

 Παρασκευή 26/8 

 

 “Στη σκιά των 4 γιγάντων”
(Περιπέτεια, Δράσης, 131 ́, 1959)

 


Σκηνοθεσία: Άλφρεντ Χίτσκοκ
Πρωταγωνιστούν : Κάρι Γκραντ, Εύα Μαρί Σεντ,Μάρτιν Λαντάου, Τζέιμς Μέισον

 

Ο διαφημιστής Ρότζερ Θόρνιχιλ (Κάρι Γκραντ) βρίσκεται κυνηγημένος από ξένους κατασκόπους, όταν ταυτίζεται κατά λάθος με πράκτορα της CIA. Το αναίτιο ανθρωποκυνηγητό θα τον οδηγήσει από τη Νέα Υόρκη ως το Μνημείο Ράσμορ σε μία προσπάθεια να σώσει την ζωή του. Η συνάντησή του με την μυστηριώδη Ιβ (Εύα Μαρί Σέιντ) θα δρομολογήσει επικίνδυνες, μα και ρομαντικές, εξελίξεις.
Mία έξοχη, παιχνιδιάρικη, κατασκοπική περιπέτεια, με θαυμάσιους αφηγηματικούς
χειρισμούς. Μια από τις 4 καλύτερες ταινίες του «μετρ του σασπένς», Αλφρεντ Χίτσκοκ. Ένα κλασσικό
πλέον αριστούργημα, που παραμένει μέχρι σήμερα, σύγχρονο κι ενδιαφέρον.

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ