Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ



ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ live  - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

«energy tour» 

Εμφάνιση ΚΙΤΡΙΝΑ_ΠΟΔΗΛΑΤΑ_new.jpg





Στην πιο πετυχημένη και δημιουργική φάση της 17ετούς πορείας του, το κορυφαίο σύγχρονο ελληνικό συγκρότημα, γεμάτο από ενέργεια και νέες μοναδικές μουσικές εμπειρίες, εμφανίζεται στο Άργος τη Δευτέρα 28/08/2017.

Μετά τη μεγαλειώδη sold out συναυλία στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ και τη σύμπραξη με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ, αλλά και τον παγκόσμιου βεληνεκούς δεξιοτέχνη κιθαριστή, Al Di Meola, μια νέα κορυφαία τιμητική σύμπραξη ακολουθεί για τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ και τους δυο δημιουργούς Αλέξανδρο και Γιώργο Παντελιά.




Τον χειμώνα που πέρασε ήταν η πρώτη φορά που ένα ροκ συγκρότημα της χώρας συνέπραξε με τη διάσημη Λαική Ορχήστρα Μίκη Θεoδωράκη κι επικοινώνησαν από κοινού και εκ νέου, το τεράστιο έργο του κορυφαίου δημιουργού!


Γραφείο_Τύπου Δήμου_Άργους_Μυκήνων








ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ  - live «energy tour»

Το κορυφαίο live-rock συγκρότημα… στις κορυφαίες live-rock στιγμές του…!




Πληροφορίες:
Μαυράκης Γεώργιος: 6974929206 / georgemavrakis123@gmail.com

Ποιος θα διατυπώσει και θα υλοποιήσει το όραμα;

orama.jpg
Ένα από τα στοιχήματα των επομένων εκλογών (βουλευτικών και αυτοδιοικητικών) είναι αν θα υπάρξει κάποια πολιτική προσωπικότητα που θα μπορέσει να εμπνεύσει. Και η έμπνευση δεν είναι μία αφηρημένη έννοια, αναφέρεται σε οπτικοποίηση ενός οράματος.
Αν δούμε τον πολιτικό χάρτη του Μνημονίου, οι υφιστάμενοι αρχηγοί κομμάτων είναι πλήρως υποταγμένοι στη Μνημονιακή λογική. Άρα εκεί εξ ορισμού δεν

ΑΜΕΙΩΤΟΣ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ


 mitsotakis-pasok-6
Είναι πράγματι αξιοθαύμαστη η μεθοδικότητα με την οποία το τριπλό «σύστημα» που ποτέ δεν χώνεψε τον Κώστα Καραμανλή, συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο σχεδόν 10 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Πρωθυπουργικό αξίωμα.
1ο. Το σύστημα αυτό εντοπίζεται πολιτικά στο βαθύ και βρόμικο ΠΑΣΟΚ και σε εκείνους που είχαν κέρδος από την πτώση του Κώστα Καραμανλή όπως τους

ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Απαράδεκτοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο ζήτημα της πάταξης του λαθρεμπορίου καυσίμων

Ερώτηση στους Υπουργούς Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δήμο Παπαδημητρίου

http://s.kathimerini.gr/resources/2014-09/dora-thumb-large-thumb-large.jpg Η Νέα Δημοκρατία έχει επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης στην πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων. Στην υπ’ αρ. 2936/27.01.2017 ερώτησή μας περί «πειραγμένων» αντλιών σε πρατήρια, το Υπουργείο Οικονομικών απάντησε ότι η πολυπλοκότητα των ελέγχων και

Ο Αύγουστος των μεγάλων ροών

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Εις επίρρωσιν όσων κάθε φορά έχουμε πει για την κατάσταση στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας και τα κλειστά βόρεια σύνορά μας, έρχονται οι αριθμοί.
Από την 1η ως τις 17 Αυγούστου, 1.421 πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Από αυτούς, 394 πέρασαν στη Λέσβο, 458 στη Χίο και 569 στη Σάμο.
Δηλαδή, η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας ανέκοψε μεν τις μεγάλες ροές (τις οποίες η πρώτη φορά αριστεροδεξιά είχε ενθαρρύνει και οι ίδιοι κοκορεύονται πως από τη χώρα πέρασαν 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες, χωρίς βεβαίως να γνωρίζουμε τίποτε για την

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές της Π.Ε. Κορινθίας». Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiU4ubqlExypjzpkHiylYHeYF7g3mNBN1Ubw8BFMEOfahrvZIH-LRkbDUgkXjVpVNV8e4rxv1HR7ukcKSsOPpEAN4j45vtdv6kEjn541lR5NPfq38_XoR5b8m56NXyI9hHWVBGjNL41N595/s1600/%25CE%25A0%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%259A%25CE%2591%25CE%2593%25CE%2599%25CE%2591.jpg 
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών για αύριο Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) και για το Νομό Κορινθίας.

Υπενθυμίζουμε,  ότι οι περιοχές όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία και παραμονή εκδρομέων όταν ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι κατηγορίας 4 και 5, σύμφωνα και με την υπ΄ αριθμ. πρωτ.: 157658/995/16.06.2017(ΑΔΑ: 7ΗΙ77Λ1-ΖΞΙ) απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, είναι:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Κ. ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ των πανελλαδικών εξετάσεων



Εμφάνιση DSC_1419.JPG 
Αγαπημένα μου παιδιά,
Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να δώσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες, που κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, καθώς επίσης σε όσους προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Εξάλλου το μέλλον δεν κρίνεται από μία μόνο στιγμή, πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες ή εναλλακτικές επιλογές.
Είμαστε περήφανοι για όλους εσάς και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.
Ο αγώνας, η πολύχρονη προσπάθεια και οι κόποι σας σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.
Στη συγκεκριμένη επίτευξη των στόχων σας, οφείλω να συγχαρώ τόσο τους εκπαιδευτικούς του τόπου μας, για τη σοβαρή και την υψηλού επιπέδου δουλειά, όσο και τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση και καθοριστική συμβολή τους.
Καλή σταδιοδρομία.

                                                                      Ο Δήμαρχος
                                                        Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

                                                             Ηλίας Ανδρικόπουλος

Γ. Μανιάτης: «Οι υδρογονάνθρακες Ιστορική αναπτυξιακή ευκαιρία για την Πελοπόννησο»

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ.Ο. ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μια ιστορική αναπτυξιακή πρόκληση για τις επόμενες δεκαετίες αντιμετωπίζει η Πελοπόννησος. Η προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού ερευνών υδρογονανθράκων για το οικόπεδο νότια της Πελοποννήσου και δυτικά της Κρήτης, μετά από αίτημα των πετρελαϊκών κολοσσών Exxon MobilTotal, ΕΛΠΕ, διαμορφώνει μια ιστορική αναπτυξιακή ευκαιρία για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Για να εκδηλωθεί το σχετικό ενδιαφέρον και μάλιστα από

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ! Σε βράχο στην Ιερουσαλήμ – Τι γράφει


Μία σπάνια ανακάλυψη ενός αρχαίου λειψάνου και ενός ιστορικού ντοκουμέντου έφεραν στο φως αρχαιολόγοι στην Παλιά Πόλη Ιερουσαλήμ.
Πρόκειται για ένα ψηφιδωτό πάτωμα ηλικίας 1.500 χρόνων πάνω στο οποίο υπάρχει μία ελληνική επιγραφή. Η ανακάλυψη είδε το φως στη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης υπόγειων καλωδίων τηλεπικοινωνίας.
Η επιγραφή αναφέρει τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Ιουστινιανό του 6ου αιώνα,

Παναγία του Βράχου στον Κάτω Ταρσό Κορινθίας (22.08.2017 Παραμονή της Πανηγύρεως)




 Γράφει ο Απόστολος Παπαφωτίου
Εμφάνιση Φωτ.2.jpgΚάθε τόπος, κάθε χωριό, πόλη και νησί στην πατρίδα μας έχει την Παναγιά του, τις εκκλησίες, τα ξωκλήσια, τις μονές που Την τιμούν αφιερωμένες σε Εκείνη. Έτσι ο Κάτω Ταρσός Κορινθίας είναι ένα από τα πολλά προσκυνήματα Της στην Κορινθία. Εκεί μας ώθησε η Ευλάβεια προς την Υπεραγία Θεοτόκο, Μάνα και Σκέπη της πατρίδος μας, στις 22 Αυγούστου 2017.

Η κατάρριψη του μύθου της χορτοφαγίας! Μια διατροφική και ολιστική αξιολόγηση για την υγεία των βιολογικών μας συστημάτων.

Η νεοεποχίτικη-νεοταξίτικη λαίλαπα δεν μας έχει...κατσικωθεί μόνη αλλά σέρνει μαζί της και ένα λεφούσι από συμπαρομαρτούντα ουκ ολίγων...αμαρτιών!! Μια καινούρια μόδα νοητικής στρέβλωσης, η οποία κινείται με την ταχύτητα του ανέμου (τρέχει δηλαδή σαν τον Βέγγο) είναι

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε επιτυχόντες Πανελλαδικών: Θα ζήσετε σπουδαίες εμπειρίες [βίντεο]


 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για πολλούς από σας ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος στη ζωή σας.
Σας συγχαίρω, μαζί με τις οικογένειές σας και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πλάι σας, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Στα φοιτητικά σας χρόνια θα ζήσετε σπουδαίες εμπειρίες. Εύχομαι να τα χαρείτε

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Βάσεις 2017: Δείτε εδώ τα αποτελέσματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ [pdf]

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/08/vaseis2017-apotelesmata-1000.jpg
Αγωνία τέλος για τους συμμετέχοντες των Πανελληνίων 2017, αφού δημοσιεύτηκαν οι βάσεις στις σχολές των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ.
Από τις 10.00 το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της