Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η κατάρριψη του μύθου της χορτοφαγίας! Μια διατροφική και ολιστική αξιολόγηση για την υγεία των βιολογικών μας συστημάτων.

Η νεοεποχίτικη-νεοταξίτικη λαίλαπα δεν μας έχει...κατσικωθεί μόνη αλλά σέρνει μαζί της και ένα λεφούσι από συμπαρομαρτούντα ουκ ολίγων...αμαρτιών!! Μια καινούρια μόδα νοητικής στρέβλωσης, η οποία κινείται με την ταχύτητα του ανέμου (τρέχει δηλαδή σαν τον Βέγγο) είναι οι...Vegan, τουτέστιν vegeterian, με άλλα λόγια κάτι...δίποδα ζώα, που τρέφονται μόνο με χόρτα και λαχανικά!! Το λοιπόν, ήρθε η ώρα να αποδομήσουμε αυτή την τάση, η οποία επάγει την...ηλεκτροπληξία της παράνοιας και του αλαλούμ, από τις οποίες εμφορείται η εποχή μας! 

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος Βιολόγος, ωσάν την αφεντιά μου για να γνωρίζει, ότι το ανθρώπινο είδος...παμφάγο ον εστί, λόγω της ανατομίας, της φυσιολογίας, της μορφολογίας αλλά και της βιοχημείας των βιολογικών του συστημάτων. Ο πρωτόγονος άνθρωπος, (πολύ πριν ανακαλύψει την γεωργία, η οποία προϋπέθετε μόνιμη εγκατάσταση) όταν ήταν ακόμη νομάς, επεβίωνε με...
Περισσότερα: biocosmology.blogspot.gr/2017

Ιωάννης Σαρλάς