Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Εφιαλτικό βράδυ για τον ΠΑΟΚ στην Αγγλία – 4-0 από την Τσέλσι για το Europa League

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/11/tselsi-paok-500.jpg
Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ” του Λονδίνου, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League γνωρίζοντας την ήττα με 4-0. Τα γκολ τα έβαλαν, στο 27 λεπτό  με τους γηπεδούχους να αλλάζουν πολύ ωραία την μπάλα και ο Ζιρού με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 37 λεπτό Ο Φάμπρεγας έβγαλε τη σέντρα και ο Ζιρού με εκπληκτικό μονοκόματο πλασέ έκανε το 2-0. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε ανέβει η Τσέλσι κατάφερε να ξαναβρεί δίχτυα με τον Οντόι στο 57 λεπτό.  Ο Οντόι έβγαλε τη σεντρα στη μικρή περιοχή και ο Μοράτα με κεφαλιά έκανε το 4-0 στο 78 λεπτό.
ΤΣΕΛΣΙ (Σάρι): Κέπα, Φάμπρεγας, Μπάρκλεϊ, Πέδρο (66’ Γουίλιαν), Λόφτους-Τσικ, Ζιρού (75’ Μοράτα), Χάντσον-Οντοι, Ζαπακόστα (63' Αμπαντου), Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Εμερσον.
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (78’ Πέλκας), Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (75’ Βαρέλα), Σάκχοφ, Πρίγιοβιτς (46' Oυάρντα)

Europa League:Μπέτις - Ολυμπιακός 1-0: Έχασε... ευκαιρία, αλλά δε χάθηκε – Ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην Μίλαν!

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/11/olympiakos-betis-i-500.jpg
Ο Ολυμπιακός αν και στάθηκε πολύ καλά στη Σεβίλλη, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπέτις, για την 5η αγωνιστική του Europa league. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ευκαιρίες να βάλουν γκολ στην Ισπανία.και  δικαιούταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αδικήθηκε στο 80’ από τον α’ βοηθό (κακώς υπέδειξε οφσάιντ τον Φορτούνη), ωστόσο, το ευρωπαϊκό «οδοιπορικό» δεν έχει τελειώσει. Όλα για όλα για νίκη με 2-0 (ή πάνω από δύο γκολ διαφορά) με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη και ραντεβού στους «32» Europa league.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 7-6 τελικές υπέρ του Ολυμπιακού. Μπορεί όλες οι

Αποκάλυψε το μυστικό του το αρχαίο δαχτυλίδι με ελληνική επιγραφή – Ίσως ανήκε στον Πόντιο Πιλάτο

Παγκόσμιο δέος! “Πιλάτος” στα ελληνικά σε αρχαίο δαχτυλίδι! | Newsit.gr
Βρέθηκε το δαχτυλίδι του Πόντιου Πιλάτου; Πιθανόν, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz, αποκρυπτογραφήθηκε η επιγραφή του που είναι γραμμένη στα ελληνικά και φέρει το όνομα του Ρωμαίου έπαρχου, ο οποίος καταδίκασε σε θάνατο τον Ιησού Χριστό.
Το δαχτυλίδι είχε εντοπιστεί πριν 50 χρόνια κατά τη διάρκεια ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο του Ηρωδείου, κοντά στη Δυτική Όχθη της Βηθλεέμ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκε στις αρχαιολογικές έρευνες που

Τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα ζητάει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/10/kwnstantinos_katsifas_facebook_2910_4-768x576.jpg
Με πρωτοβουλία της Σοσιαλιστικής Ομάδας και τις υπογραφές του Ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη και Knut Fleckenstein, Εισηγητή για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας, κατατέθηκε τροπολογία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία ζητάει την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις Αλβανικές αρχές.
Η τροπολογία η οποία υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία και ενσωματώθηκε

Ενώ αυτοί θριαμβολογούν…

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Το παράδειγμα που θα σας αναφέρω είναι χαρακτηριστικό:

Στις 20 Νοεμβρίου, παραμονή της κατάθεσης του προσχεδίου του προϋπολογισμού (με τον οποίο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνουν ότι ξηλώνουν μέτρα που οι ίδιοι ψήφισαν, μεταξύ των οποίων και τον νόμο Κατρούγκαλου), ημέρα κατά την οποία ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, κατά την ομιλία του στην επιτροπή οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επαινούσε την ελληνική κυβέρνηση και ο Τζανακόπουλος θριαμβολογούσε στο μπρίφινγκ, συνέβαιναν τα εξής:

“Μη νόμιμο” έγγραφο του ΥΠΕΣ προς Δήμο!Χρειάστηκε παρέμβαση της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας

Πρωτοφανείς καταγγελίες έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας για το ΥΠΕΣ και ειδικά όσον αφορά την άσκηση των αρμοδιοτήτων του επί των ...

ΑΙΡΕΤΟΣ.GR

Σημαντική η διάγνωση του προδιαβήτη; Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;


 
O προδιαβήτης είναι μια κατάσταση κατά την οποία οι τιμές γλυκόζης αίματος ανευρίσκονται πάνω από το φυσιολογικό, αλλά όχι σε τέτοια επίπεδα που να τίθεται η διάγνωση του σακχαρώδη διαβήτη (Σ.Δ.). Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η «είσοδος» προς το Σ.Δ..
Ποια είναι τα αίτια του προδιαβήτη; Όπως είπαμε, ο προδιαβήτης είναι

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τη νέα Πρέσβη του Μαυροβουνίου

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης συναντήθηκε σήμερα με τη νέα Πρέσβη του Μαυροβουνίου κυρία Ana Vukadinovic.
O κ. Βούτσης αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις ανάμεσα στις

“Φορτσάτη” Πηνελόπη φέρνει χιόνια την Πέμπτη

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/01/kairos-xionia-500.jpg 

Η Πηνελόπη είναι εδώ και ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση ακόμη και με χιόνια στα πεδινά, από την Πέμπτη, 29.11.2018, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΜΥ.
Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι τα χιόνια πρώτα στα βόρεια και κατά τη διάρκεια της νύχτας και στα κεντρικά ορεινά, οι θυελλώδεις βοριάδες, η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και οι βροχές στα νότια κυρίως παραθαλάσσια. Όλα αυτά ο καιρός θα… προλάβει να τα “δώσει” μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.