Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά σε εξωτερικό χώρο εργοστασίου

 Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά σε εξωτερικό χώρο εργοστασίου 

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σε εξωτερικό χώρο εργοστασίου κοντά στην Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου και καίγονται απορρίμματα και καλώδια.

Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα ενώ συνδρομή παρέχουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Εκδήλωση στην Κόρινθο για τα εκλογικά συστήματα

 Εκδήλωση στην Κόρινθο για τα εκλογικά συστήματα 

Εκδήλωση για τα εκλογικά συστήματα οργανώνει η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου της Κορίνθου.

” Εκλογικά συστήματα: Το πιλοτήριο της δημοκρατίας “, τιτλοφορείται η εκδήλωση των δικηγόρων της Κορίνθου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη, 3 Μαίου 2023, στις 7 το απόγευμα.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας, στην Κόρινθο.

Θα μιλήσουν οι Θανάσης Διαμαντόπουλος (καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου) και ο Κωνσταντίνος Χρυσόγονος (καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Πρωτομαγιά 2023: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκεντρώσεων Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 athina-dromoi 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (1/5) στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής εορταστικών εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από 08.00 ώρα και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από 06.00 ώρα, μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς ως εξής:

Super League 1: O ΠΑΣ Γιάννινα πήρε νίκη παραμονής με 1-0 στην έδρα του Ιωνικού – Τα αποτελέσματα στην 5η αγωνιστική των πλέι άουτ

  

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1, μετά την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι παραμονής στην έδρα του Ιωνικού.

Ένα γκολ του Μορέιρα στο 64ο λεπτό του αγώνα, ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι στη Νίκαια, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει το διπλό επί του Ιωνικού και να αυξάνει τη διαφορά των δύο ομάδων στους 5 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι άουτ της Super League 1. 

Σεισμός στην Ναύπακτο – Άκης Τσελέντης: Η νύχτα θα έχει αρκετούς μετασεισμούς

 Πηγές του υπουργείου Υγείας απαντούν στον Άκη Τσελέντη για το «Μωαμεθανιστάν»

 

Ανάρτηση για το σεισμό στην Ναύπακτο έκανε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης.

Σχετικά με το σεισμό των 4,2 Ρίχτερ στην Ναύπακτο, ο Άκης Τσελέντης αναφέρει πως λόγω μικρού εστιακού βάθους τη νύχτα θα υπάρχουν μετασεισμοί. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Στις 10 Μαΐου η δημοπράτηση του περιβαλλοντικού – πολιτιστικού πάρκου της Κορίνθου

 Στις 10 Μαΐου η δημοπράτηση του περιβαλλοντικού – πολιτιστικού πάρκου της Κορίνθου 

H εξέλιξη διάφορων έργων της Πελοποννήσου, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης στην Τρίπολη και στην έδρα της Περιφέρειας. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, μέσα στον Μάιο, δημοπρατούνται απ’ την Περιφέρεια, δύο μεγάλα έργα.

Στις 10 Μαίου δημοπρατείται, με τη μέθοδο μελέτη – κατασκευή, το έργο της διαμόρφωσης, σε περιβαλλοντικό και πολιτιστικό πάρκο, τμήματος του χώρου. δίπλα στην ανενεργή μετρική σιδηροδρομική γραμμή απ’ την Κόρινθο έως και το Βέλο. Πρόκειται για έργο, ύψους 5 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτείται απ’ το Ευρωπαικό Ταμείο Ανάκαμψης.

Στις 16 Μαίου, η Περιφέρεια, δημοπρατεί, ως ενιαίο έργο, επίσης με τη μέθοδο μελέτη – κατασκευή, το έργο της αναβάθμισης της ασφάλειας των οδικών αξόνων και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες. Η πίστωση είναι στα 45 εκατ. ευρώ (Ευρωπαικό Ταμείο Ανάκαμψης).

Πελοπόννησος: Υψηλές πιστώσεις για τις χωρικές επενδύσεις και για την βιώσιμη αστική ανάπτυξη

 Πελοπόννησος: Υψηλές πιστώσεις για τις χωρικές επενδύσεις και για την βιώσιμη αστική ανάπτυξη 

Τεχνική συνάντηση για τα θέματα των ολοκληρωμένων χωρικών επενδύσεων και της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης, έγινε στην Τρίπολη. Πρόκειται για χρηματοδοτήσεις μέσα απ’ το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μετείχαν και δήμαρχοι που εμπλέκονται σ’ αυτές τις επενδύσεις.

Στο νέο ΕΣΠΑ, προβλέπονται πιστώσεις γύρω στα 150 με 160 εκατ. ευρώ για αυτά τα σχέδια, μαζί με την υπερ-δέσμευση. Η χρηματοδότηση, αφορά και κοινωνικές δράσεις.

Τέθηκαν οι βάσεις συνεργασίας, μεταξύ της Περιφέρειας και των δήμων, ώστε η Περιφέρεια, να συνδράμει τεχνικά και να μπορέσουν, έτσι, οι δήμοι, να ολοκληρώσουν άμεσα τις προτάσεις τους.

Στα προγράμματα αυτά, μετέχουν οι δήμοι Καλαμάτας, Σπάρτης, Τρίπολης, Επιδαύρου, Ερμιονίδας, Ναυπλίου, Κορινθίων, Λουτρακίου, Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Σικυωνίων και Νεμέας.

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στο Μαραθιά Φωκίδας - Αισθητός και στο Δερβενι

 Σεισμός στη Ναύπακτο 

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου  κοντά στη Ναύπακτο σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Μάλιστα ο σεισμός σημειώθηκε στις 21:02 το βράδυ και προκάλεσε αναστάτωση στη Ναύπακτο,  στο Αίγιο  στην Πάτρα , στο Δερβένι ,  και  σε άλλες περιοχές που ταρακουνήθηκαν. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη της μετασεισμικής ακολουθίας και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχουν προκληθεί ζημιές και τραυματισμοί.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,2 Ρίχτερ σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 7 χιλιόμετρα ανατολικά - νοτιοανατολικά της Μαραθιάς, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Η αναθεωρημένη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο επιβεβαιώνει πως η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,2 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται τελικά στα 13,2 χιλιόμετρα.

Εκλογές 2023: Δουδωνής, Μάντζος και Χρονοπούλου στις πρώτες θέσεις στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

 pasok-epik-m 

Στον κύκλο των στενών συνεργατών του στράφηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη συμπλήρωση των δύο εκλόγιμων θέσεων του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, όπου φιγουράρουν ο Παναγιώτης Δουδωνής και ο Δημήτρης Μάντζος.

Η επιλογή -σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη- σηματοδοτεί τη δυναμική παρουσία της νέας γενιάς στελεχών και το «βαρύ πυροβολικό» του κόμματος προεκλογικά. Από την ίδια

Αστέρας Δερβενίου: Σαρωτικό πέρασμα με 5 - 1 από τον Ασπρόκαμπο και ξέφυγε στο + 22 από τον Παννεμεατικό που έχασε στο Ζευγολατιό από το Βοχαϊκό.

 https://protinewskorinthias.gr/wp-content/uploads/2022/11/pelderva-1.jpg

Με την  διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής ημέρας  συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο ( 29-4-2023) το πρωτάθλημα της Β΄  κατηγορίας Κορινθίας

Μία αγωνιστική όπου ο ήδη πρωταθλητής της κατηγορίας Αστέρας Δερβενίου  πέρασε με το εμφατικό 5 -1 από την έδρα του Ασπρόκαμπου και ξέφυγε στους + 22  βαθμούς καθώς ο δευτερός της βαθμολογίας  Παννεμεατικός έχασε με 2 -  1, στο γήπεδο του Ζευγλατιού , στο ντέρμπι της ημέρας  από τον Άρη  Βοχαϊκού που τον πλησιάσε   στον ένα βαθμό, όπως και ο ΑΟ Σπαθοβουνίου, που επικράτησε στην έδρα του  με 3  - 2 του Αστέρα  Κορίνθου 

 Στην Αρχαία Κόρινθο η Κόρινθος 2006 νίκησε με σκορ 3 -1 την Πρόοδο  Αγίου Βασιλείου, ενώ στην Ξυλοκέριζα  ο Εθνικός Ξυλοκερίζης επικρατησε δύσκολα  με 3 – 2 επί του  ΑΟ Λυκοποριάς..

Την ίδια ώρα η Δάφνη Εξαμιλίων επεβλήθηκε με 3 - 0  στα Εξαμίλια του Ολυμπιακού Λουτρακίου , ενώ στην Κλένια ο ΑΟ Μαψού  συνετρίβει  με 1 – 5 από τον ΑΟ Ζευγολατιού , ενώ τέλος στο Γαλατάκι ο τοπικός Σαρωνικός επικράτησε με 4 – 2 επί του  ΠΑΣ Κλένια.   

25η Αγωνιστική

Super League 2: Απίθανο ματς στον Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β΄ νίκησε 5-4 την Καλλιθέα. Ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε στην ισοπαλία στην Καλαμάτα (0-0), διπλό η Ιεράπετρα επί της ΑΕΚ Β’(0-1)

Super League 2: Απίθανο ματς στον Ρέντη, ο Ολυμπιακός νίκησε 5-4 την Καλλιθέα   

Φανταστικό ματς έγινε στον Ρέντη, όπου ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε της Καλλιθέας με 5-4 και της έκοψε τα πόδια στην προσπάθεια να προσεγγίσει την Κηφισιά. Τρία γκολ ο Μπα από τους ερυθρόλευκους, τέσσερα ο Λουκίνας στην Καλλιθέα που όμως δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του «Ελ Πάσο», καθώς απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή.

Ούτε ο Απόλλων Σμύρνης μπόρεσε να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Καλαμάτας, αρκέστηκε στο ισόπαλο 0-0 στην Παραλία και ακολουθεί στην τρίτη θέση της κατάταξης. Σπουδαία νίκη γοήτρου πήρε η Ιεράπετρα στα Σπάτα επί της ΑΕΚ Β’ (0-1), ενώ ή Ηλιούπολη νίκησε στο Ρέθυμνο την Επισκοπή (0-1).

Το πανόραμα της 22ης αγωνιστικής

Super League: Η μάχη στην ουρά καθηλώνει

 Super League: Η μάχη στην ουρά καθηλώνει

Με τέσσερις αναμετρήσεις υψηλού βαθμολογικού ενδιαφέροντος συνεχίζεται το Σάββατο (29/4) η δράση στα playouts της Super League

Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται στις 19:15. Επομένως, στην εν λόγω ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Λαμία, η οποία πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου την περασμένη αγωνιστική. Οι Αρκάδες μετρούν τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και με ενδεχόμενη ήττα σήμερα (29/4), η ομάδα της Φθιώτιδας θα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Ναύπακτο: Οι πολίτες να κρίνουν αντικειμενικά τις δύο τελευταίες κυβερνητικές τετραετίες

mitsotakis_naypaktos_mesollogi__3_

mitsotakis_naypaktos_mesollogi_arthro_1

Στη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνομίλησε με πολίτες, επισκέφθηκε τοπικά καταστήματα των περιοχών και περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους των δύο πόλεων. 

«Όταν είχα έρθει πάλι στη Ναύπακτο εδώ το 2019, είχα δεσμευτεί ότι τότε θα δώσουμε τη μεγαλύτερή μας έμφαση στην οικονομική ανάπτυξη, θα μειώσουμε τους φόρους, θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, θα στηρίξουμε τις τοπικές κοινωνίες. Xαίρομαι γιατί σήμερα έρχομαι σε μια πόλη η οποία σφύζει από ζωή, έχει σημαντική αναπτυξιακή δυναμική και στην οποία εκτελούνται μια σειρά από πολύ σημαντικά έργα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του σε συγκέντρωση πολιτών. 

Να μην αμφιβάλλει κανείς το βράδυ της 21ης Μαΐου ότι την επόμενη μέρα θα κυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία  «Θέλω να μην υπάρχει καμία αμφιβολία το βράδυ της 21ης Μαΐου στην κάλπη της απλής αναλογικής,

Σάββατο 29 Απριλίου Πρόγραμμα ομιλιών του Υφυπουργού και υποψήφιου Βουλευτή Κορινθίας Νίκου Ταγαρά ( απόγευμα)

 



Πρόγραμμα ομιλιών | Σάββατο 29 Απριλίου | Απόγευμα Υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας Μαρία Παπακωνσταντίνου

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Πρόγραμμα Ομιλίας ΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σάββατο 29 Απριλίου| Απόγευμα 1 ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ Καφενείο "ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ" 17:30 2 ΚΑΛΛΙΑΝΟΙ 18:15 Καφενείο "ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ" 19:00 ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ Ταβέρνα "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ" 19:30 KAPTEPI ΠΛΑΤΕΙΑ 20:00 ΛΑΥΚΑ ΠΛΑΤΕΙΑ 20:45 Ταβέρνα "ΔΕΔΑΚΗΣ" ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ Μαρία I. Παπακωνσταντίνου ΤΟΛΜΗΡΑ Ιατρός Βιοπαθολόγος MD MSc ΜΠΡΟΣΤΑ Υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας"

Πρόγραμμα ομιλιών Σάββατο 29 Απριλίου της Υποψήφιας Βουλευτή Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο 

 

Πρόγραμμα ομιλιών / Σάββατο 29 Απριλίου του Υφυπουργού και υποψήφιου βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Πρόγραμμα ομιλιών Σάββατο 29 Απριλίου 1. Πελλήνη 17:00 4. Γεληνιάτικα Καφενείο Παπαδημητρόπουλου 19:00 2. Δενδρό Καφενείο Καπλάνη 17:30 5. Μελίσσι Ταβέρνα του χωριού 20:00 Ταβέρνα/Καφενείο <1954"> 3. Καρυώτικα 18:00 Ταβέρνα <<H Πέτρα>> Χρίστος Δήμας Η δική σου δύναμη!"

Ο Κώστας Κόλλιας μίλησε χθες στοΔερβένι και απόψε στη Νεμέα

Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα και πίνακας  

  Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και χθες τις προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου Βουλευτή Κορινθίας με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κώστα Κόλλια στα χωριά της Δυτικής Κορινθίας , Ελληνικό, Καλλιθέα , Στόμιο , Λυγιά , Λυκοποριά κσι Δερβένι .  

  Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα 

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα 

  Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που μελετούν, φωτισμός, πίνακας και πλήθος 

 

Στις ομιλίες του ο κ Κόλλιας ανάφερε "Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στους αγρότες. Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την αγάπη που μου δείχνετε. Συνεχίζω με ήθος, αξιοπρέπεια και συνέπεια. ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..
 Σύμερα ο Κώστας Κόλλιας , το πρωί επισκέφθηκε  τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης ενώ το απόγευμα η περιοδεία του συνεχίζεται σε χωριά της Νεμέας.Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

15 τρόποι για να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr

Η 29η Απριλίου είναι η Διεθνής Ημέρα Ανοσολογίας. Η Ανοσολογία είναι ο κλάδος των βιοιατρικών επιστημών που μελετά την ικανότητα του οργανισμού να αντιδρά εναντίον κάθε «ξένου», όπως μικρόβια ή βλαπτικά χημικά μόρια, ή τροποποιημένου «ίδιου», όπως καρκινικά ή νεκρά κύτταρα.

Η ικανότητα αυτή, η ΑΝΟΣΙΑ, εξασφαλίζεται από τη συντονισμένη δράση μιας σειράς οργάνων, κυττάρων και διαλυτών ουσιών που συγκροτούν ένα ιδιαίτερο σύστημα του οργανισμού, το Ανοσιακό Σύστημα.

Καθημερινά το Ανοσιακό σου Σύστημα σε προστατεύει από χιλιάδες μικρόβια που βρίσκονται γύρω σου και μπορούν να σου προκαλέσουν ασθένεια. Το Ανοσιακό σου Σύστημα το κάνει αυτό με τόσο αποτελεσματικό τρόπο που ούτε καν προσέχεις ότι λειτουργεί. Οι εμβολιασμοί ενεργοποιούν το Ανοσιακό Σύστημα, δίνοντάς του την δυνατότητα να αμυνθεί ενάντια σε μικρόβια που πρόκειται να συναντήσει. ..................

read more

Φινάλε με ντέρμπι κορυφής στην Α΄Κορινθίας : Πέλοπας Κιάτου εναντίον ΠΑΣ Κόρινθος.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ MATCHDAY 30 บาาาาก ΚΟΡΙΝΘΟΣ VS 1926 ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ FOLLOW US 30/4/23 16:30 f paskorinthos1963 ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΑΤΟΥ" 

 https://sikionia.gr/wp-content/uploads/2021/11/752528f7e473d94587257358fa6aedac_XL.jpg

Φινάλε αύριο Κυριακή (30 / 4 / 2023 , 16:30) στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας με την διεξαγωγή της 30ης ( τελευταίας) Αγωνιστικής.
Μία αγωνιστική με διαδικαστικό χαρακτήρα που τα πάντα έχουν κριθεί ως προς τον τίτλο του πρωταθλήματος ως και ποίες ομάδες με υποβιβασμό, αποχαιρετούν την κατηγορία. 
 
Ο ΠΑΣ Κόρινθος που αναδείχθηκε πρωταθλητής Α΄ Κορινθίας για την περίοδο 2022 -2023, από την προτελευταία (29η) αγωνιστική μάχεται στο ντέρμπι κορυφής στο στάδιο του Κιάτου κόντρα στον Πέλοπα , με τις δύο ομάδες να αναζητούν  νίκη γοήτρου ώστε να αποδείξουν ποίος εφέτος είχε την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Η ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τον ΠΑΣ Κόρινθος δεν τελειώνει αύριο Κυριακή , καθώς την επόμενη Κυριακή (7/5, 17:00) ακολουθεί ο Τελικός Κυπέλλου Κορινθίας με τους Αγίους Θεοδώρους., όπως και οι αγώνες μπαράζ όπου θα διεκδικήσει την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
"Αποχαιρετιστήριους αγώνες" στην κατηγορία δίνουν ο Πανκαμαριακός και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού , που υποβιβάζονται και από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζονται στη Β΄κατηγορία Κορινθίας. Αύριο ο Πανκαμαριακός , στο Ξυλόκαστρο , υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων, ενώ η Θύελλα Κάτω Διμηνιού αγωνίζεται στο Χιλιομόδι κόντρα στον Ατρόμητο
Στους Αγίους Θεοδώρους οι "Άγιοι" μάχονται με τον Κύψελο Κορίνθου, ενώ στο "Θώδειο Στάδιο" ο ΑΟ Λουτράκι αντιμετωπίζει την Ελλάδα Βέλου. Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός αναμετράτε με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.  
Στο Πετρί η τοπική Θύελλα "φιλοξενεί" τον Ισθμιακό, ενώ τέλος στο Λέχαιο  ο Ηρακλής Λεχαίου μάχεται με τον Πανσολυγειακό, με τον νικητή να εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία , ενώ για τον ηττημένο η παραμονή του ή μη θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του ΠΑΣ στα μπαράζ ανόδου  στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η τελευταία ( 30η) Αγωνιστική