Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Super League: Η μάχη στην ουρά καθηλώνει

 Super League: Η μάχη στην ουρά καθηλώνει

Με τέσσερις αναμετρήσεις υψηλού βαθμολογικού ενδιαφέροντος συνεχίζεται το Σάββατο (29/4) η δράση στα playouts της Super League

Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται στις 19:15. Επομένως, στην εν λόγω ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Λαμία, η οποία πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου την περασμένη αγωνιστική. Οι Αρκάδες μετρούν τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και με ενδεχόμενη ήττα σήμερα (29/4), η ομάδα της Φθιώτιδας θα

τους πιάσει στους 29 βαθμούς. Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου δείχνει συνεχώς θετικό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα μόλις έναν πόντο πάνω από την 13η θέση.

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο Περιστέρι, σε μία αναμέτρηση που αποτελεί τη “μάχη” κορυφής στα playout. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην έβδομη -της συνολικής διάρκειας του πρωταθλήματος- θέση και θα ψάξουν τη νίκη για τα στοιχεία που θέλουν να δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο έως το φινάλε της Super League, αλλά και για την καλύτερη δυνατή θέση. Παράλληλα, ο Ιωνικός θα δώσει ενδεχομένως το πιο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότερες οι ομάδες “καίγονται” για το τρίποντο που θα τους δώσει σημαντική… ανάσα για την επιβίωσή τους. Από τη μία, η ομάδα της Νίκαιας είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 25 βαθμούς, ενώ από την άλλη, οι Ηπειρώτες έχουν 27 βαθμούς μετά τη σπουδαία νίκη (3-2) επί του Παναιτωλικού και δεν έχουν περιθώρια για ήττα.

Τέλος, ο Λεβαδειακός παίζει ένα από τα τελευταία του… χαρτιά. Οι Βοιωτοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Παναιτωλικό κι έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη που θα δώσει παράταση στην αγωνία και ελπίδα στους ίδιους για την παραμονή. Βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και μόνο το τρίποντο της νίκης μπορεί να διατηρήσει “ζωντανές” τις μέγιστες ελπίδες τους για παραμονή, εν όψει των τελευταίων παιχνιδιών κόντρα σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των Play Out του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

19:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

19:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ

19:15 Γήπεδο Νεάπολης, Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα

19:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Λεβαδειακός

 

Η βαθμολογία: