Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Λέκκας για πτώση βράχων στην Κακιά Σκάλα: Υπάρχει υψηλός κίνδυνος κατολισθήσεων στην περιοχή

 Λέκκας για πτώση βράχων στην Κακιά Σκάλα: Υπάρχει υψηλός κίνδυνος κατολισθήσεων στην περιοχή 

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς από το πρωί της Πέμπτης στην Εθνικό Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κακιάς Σκάλας λόγω των κατολισθήσεων.

Για το θέμα αλλά και για το πότε θα πρέπει να ανοίξει ο δρόμος μίλησε στο ΕΡΤNEWS ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας που τόνισε οτι «πρόκειται για μια συνδυασμένη απόφαση που πρέπει να ληφθεί από τους τεχνικούς, από αυτούς που επιχειρούν αλλά και από τη διοίκηση της εταιρείας. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επ’ αυτού.

Ιαπωνία - Ισπανία 2-1: Με το... σπαθί τους οι «Σαμουράι» στους «16» / Κόστα Ρίκα – Γερμανία 2-4: Εκτός Μουντιάλ (ξανά) τα «πάντσερ», αποκλείστηκαν και οι «τρικολόρ».

 Ιαπωνία - Ισπανία 2-1: Με το... σπαθί τους οι «Σαμουράι» στους «16»

Το έκανε ξανά η Ιαπωνία. Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Γερμανίας, οι «Σαμουράι» επικράτησαν 2-1 και της Ισπανίας -ξανά με ανατροπή- πέρασαν ως πρώτοι από τον 5ο όμιλο στους «16» και άφησαν εκτός συνέχειας τα «Πάντσερ».

Στα νοκ άουτ το συγκρότημα του Μοριγιάσου θα αντιμετωπίσει την Κροατία, ενώ οι «Ρόχας» θα βρουν απέναντι τους το Μαρόκο.

Σπουδαία εμφάνιση από τους Ιάπωνες που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ

Ολυμπιακός-Χάντερσφιλντ 2-0: Μεγάλη βελτίωση και πειστική νίκη

 Ολυμπιακός-Χάντερσφιλντ 2-0: Μεγάλη βελτίωση και πειστική νίκη 

Πολύ καλή εμφάνιση, αισθητή βελτίωση σε όλους τους τομείς και φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Χάντερσφιλντ με 2-0 στο πρώτο τεστ της προετοιμασίας στην Εστεπόνα της Ισπανίας. Ο Μίτσελ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από όσα είδε, με τον Κώστα Φορτούνη και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να σκοράρουν, αλλά όλους ρους παίκτες να δείχνουν μεγάλη βελτίωση. Εξαιρετικοί Φορτούνης, Κασάμι, καλές συνεργασίες με Μπιέλ, άψογος πίσω ο Ρέτσος και εμφανώς ανεβασμένος ο Μαρσέλο που ήταν άτυχος και είχε

Καναδάς – Μαρόκο 1-2: Στους «16» τα «λιοντάρια» μετά από 36 χρόνια / Κροατία – Βέλγιο 0-0: «Χρυσή» ισοπαλία για τη «Χρβάτσκα», μοιραίος ο Λουκάκου.

Καναδάς – Μαρόκο 1-2: Στους «16» τα «λιοντάρια» μετά από 36 χρόνια 

Πραγματικότητα έγινε το όνειρο του Μαρόκου για πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια και συγκεκριμένα από τη διοργάνωση του 1986 στο Μεξικό. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας κέρδισε 2-1 τον Καναδά στο γήπεδο «Αλ Τουμαμά» στην τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου και τερμάτισε στην κορυφή του γκρουπ, παίρνοντας παράλληλα και το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αντίθετα, για τον Καναδά αυτή ήταν η τρίτη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Κύπελλο Κορινθίας ( Γ΄ φάση): Όταν η κληρωτίδα '"έχει κέφια"... - Ντέρμπι σε Δερβένι και Λουτράκι

https://apopsi24.gr/wp-content/uploads/2017/11/8eb26c25fba6dafca6109525352be910_XL-770x578.jpgΚύπελλο Κορινθιας: Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης και οι ομάδες που  πέρασαν - KorinthosTV

 Ενδιαφέροντες αγώνες (νοκ άουτ)  ανέδειξε η κληρωτίδα για την Γ΄ φάση ( φάση 16) του Κυπέλλου Κορινθίας , ύστερα από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣ Κορινθίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιγνίδια  στο Δερβένι μεταξύ του Αστέρα και του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και στο Λουτράκι ανάμεσα στον ΑΟΛ και στον Πέλοπα Κιάτου

Τα "ζευγάρια" της Γ΄ φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας

Τενεάτης Αθικίων - Παννεμεατικός

Ολυμπιακός Άσσου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Άγιοι Θεόδωροι - ΑΟ Ζευγολατιού

ΑΟ Λουτράκι - Πέλοπας Κιάτου

Θύελλα Πετρίου - ΠΑΣ Κόρινθος

Πανκαμαριακός - Ηρακλής Λεχαίου

Αστέρας Δερβενίου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου

Κύψελος Κορίνθου - Θύελλα Κάτω Διμηνιού

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

 ΠΑΣ Κόρινθος 1963... - ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963

Αγαπητοί φίλοι, 

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Κορίνθου όπου ο ΠΑΣ Κόρινθος 1963 αντιμετωπίζει τον ΑΟ Λουτρακίου για την 9η Αγωνιστική της ΕΠΣ Κορινθίας.

Προσκαλούμε τους μαθητές όλων των βαθμίδων από τα σχολεία του νομού Κορινθίας να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα, όπως και κάθε αγώνα της ομάδας μας.

Στόχος μας η δημιουργία ενός νεανικού, φίλαθλου κοινού που θα παρακολουθεί και θα στηρίζει τον υγιή Αθλητισμό.

Η παρουσία όλων θα εμψυχώσει την ομάδα μας!


Στάδιο Κορίνθου 

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 

Κυριακή 4/12  |   15:00

Με εκτίμηση,

ΠΑΣ Κόρινθος 1963 

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963

Με Δημήτρη Σταρόβα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κόρινθο

  

 

Αλλαγή στην ημερομηνία ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κόρινθο.

Όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος φορέας, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση του ανάμματος του δένδρου, στο κέντρο της Κορίνθου, θα γίνει την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, στις 7 το απόγευμα.

Στην Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, στα Περιβολάκια, θα δοθεί και συναυλία με τον γνωστό Δημήτρη Σταρόβα. Ο δήμος Κορινθίων, έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για τις εορταστικές ημέρες που έρχονται.

Σοφία Βόσσου και Δάφνη Μπόκοτα θυμούνται μαζί τη Eurovision της “Άνοιξης”! [VIDEO]

https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/12/%CE%94%CE%AC%CF%86%CE%BD%CE%B7-%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%92%CF%8C%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%85-OGAE-Greece.jpg 


Στην εκδήλωση του OGAE Greece το περασμένο Σάββατο (Μ.Π.Λ.Ε. 2022 – Eurovision Special) βρέθηκαν δύο εμβληματικές μορφές της Eurovision, δύο κυρίες που άφησαν το δικό τους στίγμα στο διαγωνισμό! Η Mrs. Eurovision Δάφνη Μπόκοτα με τα 18 αξέχαστα χρόνια σχολιασμού του διαγωνισμού και η μοναδική Σοφία Βόσσου που έφερε την “Ανοιξη” στη σκηνή της Eurovision!

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης


«Η Ελλάδα είναι σήμερα από τους πιο αξιόπιστους εταίρους των Ηνωμένων Πολιτειών» τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, υποδεχόμενος σήμερα στο Κοινοβούλιο, τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης, κ. Eric Adams.

Ο κ. Adams, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των Δημάρχων από όλο τον κόσμο κατά του Αντισημιτισμού  “2022 Mayors Summit Against Antisemitism (MSAA)”, συνοδευόταν από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, κ. Τζορτζ Τσούνης.