Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ




ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Δράκος, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010 θα παρευρίσκεται στην Μεσσηνία, όπου θα επισκεφθεί το

Ο Δήμος Ευρωστίνης τιμά τα άξια τέκνα του Φιλλιπο Γιαννούλη και Σπηλιο Παπασπηλιόπουλο

O Δήμος Ευρωστίνης ως ελάχιστο φόρο τιμής , τιμά, αύριο Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ένα ΑΞΙΟ τέκνο του , που προσέφερε πολλά στους συνανθρώπους τους , στους συντοπίτες τους Ευρωστίνιους και όχι μόνον. Ο Δήμος Ευρωστίνης τιμά τον αείμνηστο ιατρό Φίλλιπο Γιαννούλη , ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της τότε Κοινότητας Δερβενίου ( περίοδος 74 – 78 ), επί των ημερών του οποίου υδρεύθηκε το Δερβένι και τα πέριξ χωριά από τις πηγές του Σοποτού Ζαχόλης .

Η Κλήρωση της Δ Εθνικής ( 7ος όμιλος)




Πριν λίγο πραγματοποιήθηκε η Κλήρωση του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής στο οποίο υπάρχει κορινθιακό ενδιαφέρον με την συμμετοχή του ΑΟ Λουτρακίου και του Πέλοπα Κιάτου.
Την 1η αγωνιστική ο ΑΟ Λουτρακίου φιλοξενείτε από τον Αστέρα Μαγούλας ενώ ο Πέλοπας υποδέχεται στο Κιάτο το Παναυπλιακό.

Θεία Λειτουργία στην Αγία Σοφία μετά από 557 χρόνια!


Αποφασισμένος να πραγματοποιήσει λειτουργία στην Αγία Σοφία εμφανίζεται ο Ελληνοαμερικανός πολιτικός παράγοντας και πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας κ. Κρις Σπύρου.

Τα μέλη της... Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας, θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν στις 17 Σεπτεμβρίου, την πρώτη χριστιανική θεία λειτουργία στην Αγία Σοφία, μετά από 557 χρόνια...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ


ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko.blogspot.com

"Αγαπητοί" μη καπνιστές, είμαι κι εγώ μία πρώην καπνίστρια (κάπνιζα 16 χρόνια), "φίλα προσκείμενη" στους κατακαημένους καπνιστές και άκρως αντίθετη με αυτά τα νέα μέτρα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι οι καπνιστές στηρίζουν με τον τρόπο τους την ελληνική οικονομία. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους μη καπνιστές.

Σύλληψη λαθρομεταναστών στην Εθνική Οδό. Οδηγούσαν κλεμμένο όχημα.



Πέντε αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες, το απόγευμα στη Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, καθως επιβαίνοντες σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από άνδρα αγνώστων στοιχείων, δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών της τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και προσπάθησαν να διαφύγουν σε παρακείμενο αγρόκτημα.