Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Συντριβή από τη Ρωσία για την Εθνική U19


Συντριβή από τη Ρωσία για την Εθνική Περισσότεροι από 10.000 θεατές βρέθηκαν στο AEL FC Arena για να στηρίξουν την Εθνική ομάδα στον ημιτελικό του EURO U19 κόντρα στη Ρωσία... Αρκετοί από αυτούς έφυγαν πριν τελειώσει το ματς από το γήπεδο, καθώς η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα με 4-0.

Η Εθνική άργησε να βρει διαδρόμους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έφτασε κοντά στο γκολ, καθώς είχε δοκάρι στο 31'! Επειτα από σέντρα του Σάλιακα -απ' τα αριστερά- ο Κουλούρης έκανε την προβολή από κοντά και υπό πίεση και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ευκαιρίες δημιούργησαν και οι Ρώσοι με καλύτερη αυτή στο 44' όταν ο αφύλαχτος ο Μπεζντενέζνικ επιχείρησε το σουτ από την "καρδιά' της άμυνας, αλλά δεν έπιασε καλά την προβολή από κοντά και ο Κότσαρης μπλόκαρε!

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους Ρώσους, αν και η ελληνική ομάδα ήταν καλή στα πρώτα του λεπτά.
Μέσα σε δύο λεπτά τελείωσε με την πρόκρισή της καθώς στο 50' έπειτα από κόρνερ του Γκολόβιν, ο αμαρκάριστος Τσερνόβ με κοντινή κεφαλιά "έγραψε" το 1-0 και στο 52' έγινε το 2-0 ύστερα από λάθος του Ρούσσου, ο Σεϊντάεβ έβγαλε δεξιά στον Γκαζίλιν κι αυτός με πλασέ απέναντι στον Κότσαρη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 65' έγινε το 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σεϊντάεβ... Το πέναλτι προέκυψε έπειτα από την ανατροπή του Μελκάτζε από τον Ρούσσο. Στο 79' ο Τσερνόβ διπλασίασε τα τέρματά του γράφοντας το τελικό 4-0.

Ρωσία (Χομούχα): Μιτριούσκιν, Τσέρνοβ, Κοτζανιγιάζοβ, Γιακούμπα, Μακάροβ, Γκουλίεβ, Μπαρίνοβ (71' Τσερόβ), Γκολόβιν (58' Μελκάτζε), Μπεζντενέζνικ (46' Ζούεβ), Σεϊντάεβ, Γκασίλιν.
Ελλάδα (Γκούμας): Κότσαρης (85' Θεοδωράκης), Σάλιακας (62' Ορφανίδης), Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Μαρκοπουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Κουλούρης (72' Βασαΐτης), Βέργος.