Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Δημοσκόπηση: Τι λένε οι πολίτες για οικονομία και Novartis - Σημαντικό προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ



Η δημοσκόπηση της Pulse καταγράφει διαφορά 13,5% μονάδων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών κρίνει θετικά τις οικονομικές πρωτοβουλίες Μητσοτάκη

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Δημιουργούν στο ΔΕΡΒΕΝΙ , οι ομάδες του Αστέρα ,του Πανευρωστινιακού και της Λυκοποριας.Γίνεται πραξη ενα όνειρο ζωής για τα παιδιά της περιοής.

https://scontent.fath6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/69227716_1966171676818350_2084171590924238848_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_eui2=AeFHqoEyKrOadQGsfdmnKKSIiDWs7M5rFeyOLyqE7e09OvtRkP8OwwpDPuZU9WUSZAjbUM7NVESISsB8OGnwxRIWgw6rlUez2GBQs18RT4yPQQ&_nc_oc=AQl8mNBKvwc3A2AXv7n73_k4fd1zNsWZ1UB2caaex-WZr6jNTlJmxBiRZMtQiuavS4c&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=4fc32a27fd99cd40327c1500c6851d90&oe=5DF8FED2
ΑΚΑΔΗΜΊΕΣ_ΕΥΡΩΣΤΊΝΗΣ
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ως επικεφαλής και μαζι με τις ομαδες του Πανευρωστινιακου και του Α.Ο. Λυκοποριας κανει πράξη ενα όνειρο πολλων παιδιων και για εμας ολους ενα ονειρο ζωής, δημιουργώντας τμήματα υποδομής ακαδημιών ποδοσφαιρου και χτίζοντας το μέλλον για εμας και τα παιδιά μας.
Ο ΑΣΤΈΡΑΣ μαζι με τις αλλες δυο ομάδες του Δημου μας, θετει επικεφαλης τον προπονητή του ΑΣΤΕΡΑ κο. Νικο Κολιμαδη που ειναι Διπλωματούχος Προπονητης UEFA B κ εχει διατελέσει στο παρελθον για αρκετα χρονια προπονητης κ επικεφης στις ακαδημίες του Πέλοπα Κιάτου και του Ηρακλή Ξυλοκαστρου. Καλειται λοιπον να οργανωσει κ να χτίσει το μέλλον και της Ακαδημίας μας μαζι με τον διπλωματούχου κο. Γιωργο Μεντη κατοχο UEFA C & B. Επισης ο κος Αγγελος Μερκουρης θα ειναι υπεύθυνος επικοινωνίας με τους γονείς ολων των τμηματων της Ακαδημίας .
Ολοι μαζί θα βαλουν τις σωστές βασεις ώστε η μικροι μας νεαροι ποδοσφαιριστές να καταρτιστουν άριστα κ σε βάθος χρονου να εξελιχθούν ετσι ωστε να μπορουν να επανδρωσουν τις ομαδες της Ευρωστίνης.
Οι εγγραφες της Ακαδημίας θα ξεκινήσουν στις 2/9/2019
στο γήπεδο του Αστερα, ωρες εγγραφης 17:00 μεχρι 20:00 καθημερινά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6937031127 κος. Ανδρέας Καρούζος
6949574566 κος. Αγγελος Μέρκουρης
6944561126 κος. Νικος Κολιμαδης

Ποιους ενοχλεί η νέα δημοτική αρχή του Βλάση Τσιώτου ;

«Είμαστε υπέρμαχοι στην διεύρυνση της τοπικής αυτοδιοίκησης στην κοινωνία, στην ενεργοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων αδρανών δημοτικών δυνάμεων»  είχε πει ο σημερινός δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος ,σε προεκλογική συνέντευξή του στο kavos news.
Ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει μαζί του ; Εξάλλου όσο περισσότερο συμμετέχει ο πολίτης, κι όσο πιο κοντά είναι σε κοινές δράσεις, τόσο πιο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΗ


Τρίπολη, 19/09/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με άλλη μία ξεχωριστή επιστημονική ημερίδα, που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Αργολίδα, το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συνεχίζει να υλοποιεί το

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Π. Νίκα για τα ζητήματα της Π.Ε. Λακωνίας έγινε σήμερα το μεσημέρι στη Σπάρτη

Τα ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας εξετάστηκαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι στην Σπάρτη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
Στη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την Λακωνία και από την πλευρά του περιφερειάρχη δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις προκειμένου να δρομολογηθεί η επίλυση προβλημάτων, αλλά και η υλοποίηση έργων και δράσεων στην Περιφερειακή Ενότητα.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: “Συνεργασία και στήριξη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο”

 
Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη το πρωί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Ο περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Πέτρο Τομάρα, καθώς και με εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Στη διάρκεια των συναντήσεων, ο Π. Νίκας ενημερώθηκε για τη λειτουργία, αλλά και τις ανάγκες του νοσοκομείου, και από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια θα συνεργαστεί, αλλά και θα στηρίξει, σε όλα τα επίπεδα, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο προκειμένου αυτό να συνεχίσει τις ποιοτικές υπηρεσίες παροχής υγείας που προσφέρει στον πληθυσμό της Αρκαδίας, αλλά και της Περιφέρειας γενικότερα.
 

Το 12 απόκτημα του ΑστέραΔερβενίου. Φιλική "εξ'αρα" στον Πανκαμαριακό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, λωρίδες και παπούτσιαΟ Αστέρας Δερβενίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ζαφείρη Ντούρο. Ο 28χρονος Υψηλόσωμος αμυντικός αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και θα βοηθησει τον Αστέρα να θωρακίσει την άμυνα του κ να δυναμώνει στα μετόπισθεν.
Ο Ζαφείρης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου, στον Λεωνίδα Σπάρτης και στις Κροκεές Σπάρτης. Είναι η 12η μεταγραφή για τον Αστέρα που σιγά-σιγά ολοκληρώνει το ρόστερ του απομένοντας άλλη μία μεταγραφή, αυτη της θέσης του γκολκίπερ ωστε η ομαδα μας να έχει επιλογή και λύσεις σε όλες τις θέσεις. Η διοίκηση της ομάδας Ευχετε στον Ζαφείρη Καλή ποδοσφαιρικη χρονιά, υγεία και επιτυχίες με τον Αστέρα..

 ======
 Χωρίς να αποδώση τα αναμενώμενα ο Αστερας Δερβενίου επεβλήθη με 6 - 1 του Πανκαμαριακού σε φιλικό αγωνα.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση κ τελευταία το Σάββατο 21/9 με την ομαδα της ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΓΙΑΣ στο Δερβένι .

Κορτιζόνη: Πόσο επικίνδυνη είναι; Πότε χορηγείται; Tι πρέπει να προσέχουμε;





Η κορτιζόνη είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν που παράγεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και η έλλειψη του οποίου είναι ασυμβίβαστη με τη ζωή. Η κορτιζόνη, ή για την ακρίβεια υδροκορτιζόνη ή κορτιζόλη, παράγεται στο φλοιό των επινεφριδίων μαζί με 30 περίπου άλλα στεροειδή. Τα επινεφρίδια είναι δύο μικροί ενδοκρινείς αδένες βάρους

Η ομάδα “We Dive We Clean” καθαρίζει το βυθό στη Μαρίνα Μονεμβασίας


Η ομάδα εθελοντών δυτών We Dive We Clean, στα πλαίσια του προγράμματος για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος που υλοποιεί εδώ και 7 χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, σε συνεργασία με την ομάδα Monemvasia Myrtoo Sea Protection, θα καταδυθεί στη Μαρίνα Μονεμβασίας, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 23.09.2019, με στόχο τον

Έτοιμη η παραλία στα Τρίκαλα! (φωτο)

   
Ένα ένα τα βήματα για να γίνει πράξη το παλιό, κλασικό και μεγάλο αίτημα για «θάλασσα στα Τρίκαλα».
Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 διαμορφώθηκε τμήμα της όχθης του Ληθαίου

ΑΣΕΠ: Ποιες είναι οι τρεις προκηρύξεις για 399 θέσεις που έρχονται (λίστα)


Τρεις είναι οι προκηρύξεις που βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, σε προτεραιότητα αυτό το διάστημα στο ΑΣΕΠ.
-Πρόκειται για την προκήρυξη για 75 ΤΕ, ΔΕ Τελωνειακούς στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), που, όπως έχει γράψει η ιστοσελίδα, αναμένεται να είναι η πρώτη που θα ανακοινωθεί τη νέα

Newsit / Αθλητικα / Ποδοσφαιρο / Βαθμολογία UEFA: «Χρυσός» βαθμός από τον Ολυμπιακό! 200 βαθμοί στην Ελλάδα

Βαθμολογία UEFA: «Χρυσός» βαθμός από τον Ολυμπιακό! 200 βαθμοί στην Ελλάδα   

Βαθμολογία UEFA: «Χρυσός» βαθμός από τον Ολυμπιακό! 200 βαθμοί στην Ελλάδα

Βαθμολογία UEFA: «Χρυσός» βαθμός από τον Ολυμπιακό! 200 βαθμοί στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στην Τότεναμ στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Champions League. Η ισοπαλία των Πειραιωτών πρόσθεσε 200 βαθμούς στην βαθμολογία της Ελλάδας στην UEFA, βοηθώντας την να αυξήσει τη διαφορά από την Κύπρο και να πλησιάσει την Δανία.
Η χώρα μας έφτασε τους 25.300 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά στο +300 από