Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 88-99: Απόδραση από το ΟΑΚΑ και μια ανάσα απ' τον τίτλο!

 Ο Εβάν Φουρνιέ πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ 

Λιοντάρι ο Ολυμπιακός νίκησε στο ΟΑΚΑ με 99-88 τον Παναθηναϊκό, σε ένα επεισοδιακό και πάλι παιχνίδι, και κάνοντας το 2-1 είναι μια ανάσα απ’ την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Την Κυριακή (21.00) στο ΣΕΦ ο 4ος τελικός!

Βεζένκοφ (25π.), Μιλουτίνοφ (17π.) και Φουρνιέ (15π.) κορυφαίοι του Θρύλου. Από τον ΠΑΟ καλύτεροι Οσμάν (25π.) και Ναν (25π.).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τους

Δέκα μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά του στο ΣΕΦ

  

Απαγόρευση εισόδου 10 μηνών σε όλα τα γήπεδα επέβαλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΚΕ. 

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για όσα έκανε στο ΣΕΦ και στον 2ο τελικό με τον Ολυμπιακό και θα πληρώσει και πρόστιμο 20.000 ευρώ. 

Η ποινή ισχύει άμεσα και έτσι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα μπορεί να είναι στο ΟΑΚΑ για τον 3ο ή τον 5ο τελικό. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως τιμωρήθηκε για «πράξεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος». Ο Κώστας Σλούκας θα πληρώσει πρόστιμο 1100 ευρώ για την συμπεριφορά του προς τον διαιτητή.