Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

44 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ( video)

http://asterasderveniou.gr/images/stories/simata/asterasgif.gif



Ο Αστέρας Δερβενίου αποτέλεσε συνέχεια του ιστορικού "Σ.Ε.Φ.Α.Δ." (Σύλλογος Ενόργανης Φυσικής Αγωγής Δερβενίου) που ιδρύθηκε το 1912. Το μακρινό 1926, διεξήχθη ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δερβένι. Ο αγώνας, με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου, διεξήχθη στην τωρινή πλατεία. Το αποτέλεσμα του πρώτου αυτού αγώνα ήταν 1 – 0 υπέρ της Δερβενιώτικης ομάδας και ο σκόρερ ήταν ο Πάγκαλος από το Στόμι.

Το πρώτο ποδοσφαιρικό σωματείο του Δερβενίου, προπολεμικά, είχε ονομασία «Αναγέννηση».

 
Ο Αστέρας ιδρύθηκε σαν επίσημο Σωματείο στις 15 Μαΐου 1971. Το καταστατικό του Σωματείου εγκρίθηκε μετά από έναν χρόνο, τον Ιούλιο του 1972, με την 563/1972 απόφαση του Πρωτοδικείου Κορίνθου.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία την περίοδο 1972 – 1973 και μετά από αγώνες κατάταξης (με το Α.Ο. Ελληνοχωρίου και τη Θύελλα Κρηνών) ανεβαίνει στην Β’ κατηγορία. Στη Β’ κατηγορία αγωνίζεται τρεις περιόδους και το 1976, μετά από ανακατατάξεις που έγιναν στις ομάδες της ΕΠΣ Κορινθίας, ανέρχεται στην Α’ κατηγορία. Στην Α’ κατηγορία αγωνίζεται δώδεκα περιόδους. Το 1978 αποκτά ιδιόκτητο γήπεδο, όπου και αγωνίζεται πλέον (από το 1975 αγωνιζόταν στο γήπεδο Ξυλοκάστρου). Στα δώδεκα χρόνια της παραμονής του στην Α’ κατηγορία πρωταγωνιστεί και καταλαμβάνει δύο φορές τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το 1983 ανακηρύσσεται Κυπελλούχος Κορινθίας και προχωρά μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων Ελλάδας.
Την περίοδο 1987 – 1988 υποβιβάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ κατηγορία, όπου και παραμένει δύο χρονιές. Ανεβαίνει το 1990 και πάλι στην Α’ κατηγορία μετά από αγώνα κατάταξης. Στην Α’ κατηγορία πρωταγωνιστεί και μάλιστα την περίοδο 1991 – 1992 τερματίζει δεύτερος. Την επόμενη όμως χρονιά υποβιβάζεται και πάλι στην Β’ κατηγορία, απ’ όπου το 1993 σαν πρωταθλητής για πρώτη φορά στην ιστορία του (όλες τις προηγούμενες φορές κέρδιζε την άνοδό του είτε μετά από αγώνες κατάταξης είτε από ανακατατάξεις των ομάδων) ανεβαίνει στην Α’ κατηγορία.
Την περίοδο 1994 – 1995 υποβιβάζεται και πάλι στην Β’ κατηγορία και την περίοδο 1995 – 1996 αγωνίζεται για τελευταία φορά σαν Αστέρας Δερβενίου. Το 1996 ενώνεται με τον Ατρόμητο Πιτσών και δημιουργείται μια νέα ομάδα η Ένωση ΑΣΤΕΡΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία με πολύ καλή παρουσία (τερματίζει στην 6η και 4η θέση). Όμως το 1998 διαλύεται λόγω οικονομικών λόγων και η Ένωση ΑΣΤΕΡΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.
Ο Νέος Αστέρας Δερβενίου δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2005 κυρίως από παλιούς παίκτες και παράγοντες, με αφορμή την ύπαρξη πολλών νεαρών παικτών. Στις αρχές του καλοκαιριού 2005 υποβλήθηκε ένα νέο καταστατικό ποδοσφαιρικού συλλόγου προς έγκριση στο Πρωτοδικείο Κορίνθου και το φθινόπωρο του 2005 αναγνωρίστηκε ο “Ν.Γ.Π.Σ. Νέος Αστήρ Δερβενίου” με την 266/05 απόφαση του Πρωτοδικείου Κορίνθου.
Ο Νέος Αστέρας αγωνίστηκε τη περίοδο 2006-2007 στην Γ’ κατηγορία και κέρδισε την άνοδο στη Β'. Τις επόμενες δύο χρονιές ο Αστέρας συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, από όπου κέρδισε την άνοδο ως πρωταθλητής τη περίοδο 2008-2009. Στην Α' κατηγορία ο Αστέρας τερμάτισε στην 4η θέση τη χρονιά 2009-2010 και στη 5η θέση τις χρονιές 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 και στην 6η τη περίοδο 2014-2015.

Το 7ο Συναπάντημα των Ευρωστινίων και το χορευτικό του Δερβενίου

http://eknadance.cyprusnet.gr/assets/Derveni2013-2.jpg Συναπάντημα Ευρωστινίων 2015
Με αφορμή καταγγελίες φορέων και κατοίκων του Δερβενίου για τη μη συμμετοχή τοπικού χορευτικού συγκροτήματος στο  7ο ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΙΩΝ 2015 που γίνεται το Σάββατο 1η Αυγούστου στο Δερβένι , ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Κώστας Ανδρ. Κουσουλός μας τόνισε τα εξής:
"Το χορευτικό της Δ. Ε. Ευρωστίνης , δεν υφίσταται για τον λόγο ότι δεν εγκρίθηκε από την αρμόδια υπηρεσία η θέση χοροδιδάσκαλου. Ο μέχρι και πέρυσι δάσκαλος δεν είχε τα αρμόδια προσόντα (πτυχία) και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να παραμείνει στη θέση αυτή. Η Δημοτική αρχή επικοινώνησε με το χορευτικό από το οποίο απουσιάζουν πολλοί, Το εναπομείναν χορευτικό αποτελείτε αυτή τη στιγμή από 7 έως 9 άτομα , βρήκε  στέγη στο πολιτιστικό σύλλογο "ΕΥ ΖΥΝ" του οποίου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που κάνουν προσπάθεια σε όλα τα δρώμενα
Ως εκ τούτου κανένα χορευτικό του Δήμου δεν χορεύει στην Αιγείρα...
Το Συναπάντημα των Ευρωστινίων κλείνει 7 χρόνια πετυχημένης παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Όπως και παλαιότερα χρόνια  έτσι και εφέτος καλέσαμε και καλούμε χορευτικούς συλλόγους άλλων περιοχών... Καταβάλουμε προσπάθειες χρόνο με το χρόνο αυτό να γίνεται καλύτερο.
Για το χορευτικό καταβάλλονται τόσο από τον δήμαρχο κ. Ηλία Ανδρικόπουλο, όσο  εμένα,  από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κάσσιο και την Αντιδήμαρχο επί των πολιτιστικών του Δήμου κ. Αγγελική Κλειώση , προσπάθειες ώστε να ρυθμιστούν τα θέματα για τη σωστή λειτουργία του τμήματος. Πρώτος στόχος για τον Δήμαρχο   είναι όλοι να συνθέσουμε σε όλα τα πολιτιστικά και όλοι μαζί. Έτσι ενιαία να πορευθούμε όλες οι δυνάμεις εκείνες ώστε  να λειτουργήσει ένας ενιαίος χορευτικός σύλλογος που θα αντιπροσωπεύει όλο το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
Ας αφήσουμε τις κόντρες τις μικροπολιτικές τα παλιά μίση και ελάτε στις δύσκολες εποχές που ζούμε να συνθέσουμε και να εργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας... της Δυτικής Κορινθίας"..
 


Ti συναπάντημα Ευρωστινίων είναι αυτό με αποκλεισμό του χορευτικού Δερβενίου;

Συναπάντημα Ευρωστινίων 2015
 Το Σάββατο  1 Αυγούστου διοργανώνεται στη κεντρική Πλατεία  του Δερβενίου στις 21.00 το 7ο ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΙΩΝ 2015

 Α΄ΜΕΡΟΣ: Πρόσωπα και στιγμές από το χθες και το σήμερα. Μια αναφορά σε πρόσωπα και γεγονότα του τόπου μας, φόρος τιμής στην πολιτιστική μας παρακαταθήκη.
Β΄ΜΕΡΟΣ: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και μουσική βραδιά με παραδοσιακά και λαϊκά  τραγούδια.

Όπως αναφέρει το πρόγραμμα στο Β' μέρος περιλαμβάνει και τοπικούς χορούς. Τοπικοί φορείς και κάτοικοι  του Δερβενίου μας κατήγγειλαν το γεγονός ότι στη μουσική βραδιά με παραδοσιακά και λαϊκά  τραγούδια.το  συγκρότημα και οι χορευτές είναι από την Πάτρα!!!  ενώ  δεν κάλεσαν το τοπικό συγκρότημα και απέκλεισαν τους ντόπιους χορευτές  από την περιοχή μας. Αποτέλεσμα οι χορευτές του Δερβενίου συμμετάσχουν και να χορέψουν στην γειτονική  Αιγειρα της Αιγιαλείας. Φαίνεται ότι το φετινό Συναπάντημα δεν είναι για όλους τους Ευρωστινίους αφού από την εκδήλωση αποκλείστηκαν συγκροτήματα και χορευτές από το  Δερβένι και τα άλλα χωριά της Ευρωστίνης. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης γιατί  αδιαφόρησε πλήρως για το χορευτικό του Δερβενίου;  Μιά πειστική απάντηση δεν βλάπτει προς τους κατοίκους και φορείς του Δερβενίου από τούς αρμόδιους δημοτικούς φορείς για τον αποκλεισμό αυτόν... 

Πέτρος Τατούλης: στην πρώτη γραμμή της πολιτικής διεκδίκησης για την ανάταξη των παραγωγικών πατριωτικών δυνάμεων της χώρας

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Θεωρώ ότι οι επιλογές της προσωρινής πολιτικής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, η θητεία της οποίας πρόσφατα παρατάθηκε, ως στόχο έχει την επιβίωση μιας «γνωστής πολιτικής παρέας» και ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των πολιτών από την ιστορική παράταξη της κεντροδεξιάς.
Αντιλαμβανόμενος το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η χώρα και τον πολιτικό σουρεαλισμό του Ελληνικού Κοινοβουλίου, παρακολουθώντας παράλληλα την προσωπική επίθεση σπίλωσης και συκοφάντησής μου, απευθύνομαι στους πολίτες και δηλώνω ότι θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή της πολιτικής διεκδίκησης για την ανάταξη των παραγωγικών πατριωτικών δυνάμεων της χώρας, με κύριο σημείο αναφοράς την ενότητα του Ελληνικού λαού, ώστε να μπορέσει να εκφράσει τη Νέα Ελλάδα της δημιουργίας και να μπορέσει να ανταποκριθεί στα αιτήματα της σύγχρονης εποχής.
Μόνο μέσα από ανατρεπτική δημιουργία, που θα απορρίπτει οτιδήποτε συστημικό και παλαιοκομματικό, που ευθύνεται για το αδιέξοδο της χώρας, είναι εφικτός ο άδολος ακομμάτιστος πατριωτισμός, που θα προσφέρει το ενωτικό όραμα της επόμενης ημέρας».

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΑΙΓΕΙΡΑΣ-ΑΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015!

Εμφάνιση ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Αιγειρας μαιλ.jpg
Οι μουσικοί των Φιλαρμονικών της Ανατολικής Αιγιαλείας δίνουν συναυλία το Σάββατο 1η Αυγούστου στις 9.15 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας.

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ "Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία" του Δήμου Αιγιαλείας.

Ειδικότερα, στη συναυλία συμμετέχουν: 

1) Μουσικοχορευτικός Σύλλογος "ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΚΡΑΤΑΣ"
2) Μπαντίνα Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"

Το συναυλιακό πρόγραμμα της μπαντίνας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας έχει ως εξής:

1. The Best of the Marshes
2. Tuba in Cuba
3. Born to be Wild
4. We will Rock you
5. The Eye of the Tiger
6. Clocks
7. Tijuana Taxi
8. Soul Bossa Nova

ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΚΡΑΤΑΣ

1. Raiders March
2. Star Wars
3. Game of Thrones


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ





ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...



Την πεπατημένη των προκατόχων τους είναι προφανές πλέον ότι ακολουθούν και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, επαληθεύοντας την ρήση του λαού «άλλαξε ο Μανωλιός...»
            Αντί να ενσκύψουν στα προβλήματα της κοινωνίας, να σηκώσουν τα μανίκια και να δώσουν λύσεις, κρύβονται πίσω από τις τοπικές αρχές, αφού ενδεχομένως έχουν μετατραπεί σε μέρος του συστήματος;

MARE WEST Το νέο εμπορικό πάρκο Κορίνθου, ανοίγει τις πόρτες του στις 8 Σεπτεμβρίου 2015

Εμφάνιση MARE WEST_1.jpg

(Κόρινθος, 30 Ιουλίου 2015): Το MARE WEST, το νέο υπερσύγχρονο εμπορικό πάρκο διεθνών προδιαγραφών στην περιοχή της Κορίνθου ανακοινώνει ότι θα ανοίξει τις πόρτες τους την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015  για να υποδεχτεί το κοινό στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του.
Εμφάνιση MARE WEST 2.jpg
Με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, κομβική θέση και εύκολη πρόσβαση, το εμπορικό πάρκο MARE WEST έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου συμπληρώνοντας την εμπορική δραστηριότητα της περιοχής, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.
Το εμπορικό πάρκο MARE WEST  έχει στόχο να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις βασικές αγορές τους σε τοπικό επίπεδο με επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε έναν αναβαθμισμένο περιβάλλοντα χώρο.
Οι πόρτες του εμπορικού πάρκου MARE WEST ανοίγουν επίσημα την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, με τη λειτουργία της υπεραγοράς Σκλαβενίτη, καταστημάτων εστίασης, υπηρεσιών, καλλυντικών,  αξεσουάρ,  παιδότοπου με κλειστό και ανοιχτό χώρο παιχνιδιού και φύλαξη καθώς και υπαίθρια παιδική  χαρά δύο στρεμμάτων.
Mare West, μην πας μακριά!


Επιπλέον Στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST

-         Διεύθυνση: 5 χλμ παλαιάς εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου
-         Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
-         Parking: 800 δωρεάν θέσεις
-         Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
-         Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
-         Parking ποδηλάτων
-         Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες
 


Σχετικά με την ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Η εταιρία ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αποτελεί τον φορέα ανάπτυξης του εμπορικού πάρκου MARE WEST και επιβλέπει όλη τη λειτουργία του πάρκου.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με :
epic communication
Λιλή Δράκου, drakou@epic-communication.com, 216 70003325, ext. 4032
Σοφία Συμεών, symeon@epic-communication.com, 216 70003325, ext. 4032

Τις συμβάσεις υλοποίησης δύο έργων στη Μεσσηνία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου



Τις συμβάσεις υλοποίησης δύο ακόμα έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. Πρόκειται για τα έργα «Βελτίωση – Συντήρηση Δρόμου Άρις – Κόμβος Αίπειας» και «Στηθαία ασφαλείας οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας».

Κουίζ: Ποια ημερομηνία είναι κατάλληλη για εκλογές;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Μιλώντας για εκλογές – και με τους πρωτοκλασάτους της κυβέρνησης να υπερθεματίζουν και απειλούν – διερωτάται κανείς αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν συναίσθηση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, με δική τους αποκλειστικά ευθύνη βέβαια.
Η χώρα βρίσκεται εκτός χρηματοδότησης και εκτός προγράμματος.
Η χώρα διαπραγματεύεται ένα νέο, τρίτο μνημόνιο, ύψους 86 δις ευρώ και τριετούς διάρκειας.
Η χρηματοδότηση-γέφυρα που έλαβε των 7,16 δις μετά τις ψηφοφορίες στη Βουλή αρκούν για τον Ιούλιο, αλλά για μετά δεν υπάρχει τίποτε.
Η συμφωνία για το νέο πρόγραμμα, αν επιτευχθεί, θα εγκριθεί από κυβερνήσεις και κοινοβούλια τον Σεπτέμβριο.
Η πρώτη τριμηνιαία αξιολόγηση της εφαρμογής του νέου προγράμματος θα γίνει τον Δεκέμβριο.
Οποιαδήποτε συζήτηση για το χρέος θα γίνει μετά την αξιολόγηση.
Τον Σεπτέμβριο θα γίνει από την ΕΚΤ και η συνολική αξιολόγηση των ελληνικών τραπεζών – ως γνωστόν θα χρειαστούν το ποσό των 25 δις, όταν τον Δεκέμβριο του 2014 δεν χρειάζονταν τίποτε.
Και στο μεταξύ, από τώρα ως τα Χριστούγεννα, υπάρχουν τρομερές υποχρεώσεις. Οι εξής:

Χάλκινος στο Ευρωπαικό Ολυμπιακό φεστιβάλ Νεότητας ο Αντώνης Μέρλος


Μεγάλη επιτυχία για τα Ελληνικά χρώματα αλλά και για τον Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου αφού ο αθλητής μας,  Αντώνης Μέρλος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με 2.06μ, στο τελικό του άλματος σε Ύψος στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας που διοργανώνεται στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Ο πρωταθλητής μας περνώντας με την πρώτη προσπάθεια το 1.90μ, 1.95μ,1.99μ, 2.03μ και με την τρίτη το 2.06μ ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ. Την πρώτη θέση κατέλαβε  ο Ουκρανός Νikitin Dmytro με άλμα  2.12μ ενώ  δεύτερος αναδείχτηκε  ο Ιρλανδός Carthy Walsh  Ryan με άλμα  2.09μ. 
Η επιτυχία  του Αντώνη Μέρλου  στην διεθνή αυτή διοργάνωση  δεν ήρθε τυχαία. Ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και απέδειξε ότι παρά τις δυσκολίες των τραυματισμών, μένοντας 2 μήνες εκτός προπόνησης, τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό δίχως  χορηγούς, ήρθε η επιβεβαίωση.  
 Αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο,   ότι υπάρχει ένα μεγάλο ταλέντο  που  με συντονισμό και σκληρή δουλειά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου θέλει να συγχαρεί ιδιαίτερα τον αθλητή μας  Αντώνη Μέρλο για αυτή του την επιτυχία με τα εθνικά χρώματα και να συγχαρεί  ομοίως τον προπονητή του Γιάννη Δαμβουνέλη για το έργο του.  Η επιτυχία αυτή    δείχνει ότι το Τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου ξέρει και μπορεί να αναδείχνει πρωταθλητές 

voula pahatouridis