Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

MARE WEST Το νέο εμπορικό πάρκο Κορίνθου, ανοίγει τις πόρτες του στις 8 Σεπτεμβρίου 2015

Εμφάνιση MARE WEST_1.jpg

(Κόρινθος, 30 Ιουλίου 2015): Το MARE WEST, το νέο υπερσύγχρονο εμπορικό πάρκο διεθνών προδιαγραφών στην περιοχή της Κορίνθου ανακοινώνει ότι θα ανοίξει τις πόρτες τους την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015  για να υποδεχτεί το κοινό στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του.
Εμφάνιση MARE WEST 2.jpg
Με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, κομβική θέση και εύκολη πρόσβαση, το εμπορικό πάρκο MARE WEST έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου συμπληρώνοντας την εμπορική δραστηριότητα της περιοχής, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.
Το εμπορικό πάρκο MARE WEST  έχει στόχο να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις βασικές αγορές τους σε τοπικό επίπεδο με επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε έναν αναβαθμισμένο περιβάλλοντα χώρο.
Οι πόρτες του εμπορικού πάρκου MARE WEST ανοίγουν επίσημα την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, με τη λειτουργία της υπεραγοράς Σκλαβενίτη, καταστημάτων εστίασης, υπηρεσιών, καλλυντικών,  αξεσουάρ,  παιδότοπου με κλειστό και ανοιχτό χώρο παιχνιδιού και φύλαξη καθώς και υπαίθρια παιδική  χαρά δύο στρεμμάτων.
Mare West, μην πας μακριά!


Επιπλέον Στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST

-         Διεύθυνση: 5 χλμ παλαιάς εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου
-         Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
-         Parking: 800 δωρεάν θέσεις
-         Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
-         Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
-         Parking ποδηλάτων
-         Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες
 


Σχετικά με την ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Η εταιρία ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αποτελεί τον φορέα ανάπτυξης του εμπορικού πάρκου MARE WEST και επιβλέπει όλη τη λειτουργία του πάρκου.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με :
epic communication
Λιλή Δράκου, drakou@epic-communication.com, 216 70003325, ext. 4032
Σοφία Συμεών, symeon@epic-communication.com, 216 70003325, ext. 4032