Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Μεϊμαράκης: Τα τωρινά νιάτα μπορούν να χτίσουν τη ζωή που ονειρεύονται

  Το μήνυμα του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το Πολυτεχνείο.

«Η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τιμά ένα γεγονός που σφράγισε τη σύγχρονη Ιστορία μας. Μια ιστορική στιγμή που συμπυκνώνει τους αγώνες για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, την Ισονομία, το δικαίωμα στη Γνώση και τη Μόρφωση..
Τιμούμε τη νέα γενιά της Πατρίδας μας, αλλά και όλους εκείνους που τόλμησαν να αντιταχθούν σε κάθε λογής τυράννους υπερασπιζόμενοι αρχές και αξίες(…) Τιμούμε όλους τους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, όλους όσους συνέβαλαν στην ανατροπή ενός άνομου καθεστώτος και στην εδραίωση του Δημοκρατικού Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος στη χώρα μας.
Σήμερα βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για την ανθρωπότητα. Η οικονομική κρίση έχει πλήξει το επίπεδο ζωής πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το κοινωνικό κράτος, που αποτελούσε κεκτημένο για τις χώρες της Ευρώπης, δοκιμάζεται. Μέσα στη συγκυρία αυτή, η χώρα μας προσπαθεί να σταθεί όρθια και να προχωρήσει, με θυσίες και αναγκαίες αλλαγές, χωρίς όμως εκπτώσεις στις ελευθερίες, στα κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα.
Η σημερινή νέα γενιά της πατρίδας μας έχει τη θέληση, το πείσμα και την ικανότητα να αναμετρηθεί με τις προκλήσεις των δικών της καιρών και να κερδίσει τη μάχη στο στίβο της δημιουργίας και της προόδου. Και όπως η γενιά του Πολυτεχνείου έδωσε τον αγώνα της με αυτοθυσία ανατρέποντας την αυθαιρεσία και τον παραλογισμό εκείνης της εποχής, έτσι και τα τωρινά νιάτα μπορούν με ψυχή και όραμα να χτίσουν τη ζωή που ονειρεύονται, τη ζωή που τους αξίζει».

Τσίπρας: Η απαξίωση του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου παράδειγμα προς αποφυγή για τους Ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες

Tsipras_EU

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο συνέδριο του Transform Europe, υπογράμμισε ότι μια ενδεχόμενη διακυβέρνηση της Ελλάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τον «αναπροσανατολισμό των προοδευτικών δυνάμεων στον ευρωπαϊκό Νότο», μίλησε για την ιδεολογία της λιτότητας που πνίγει την Ευρώπη και αναφέρθηκε στις προτάσεις του κόμματός του για μια αλλαγή ρότας στην Ε.Ε.
Αναλυτικά η ομιλία του κου Τσίπρα:
«Φίλες και Φίλοι, Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση που μου απευθύνατε στο πολύ ενδιαφέρον και πολιτικά χρήσιμο διήμερο Συνέδριό σας.
Η σημερινή κρίση της σοσιαλδημοκρατίας είναι ταυτόσημη με τη κρίση της Ευρώπης.
Και: ...

Περισσότερα στα ysterografa.gr

Βενιζέλος: Όλα μπορούν να γίνουν, αν η αντιπολίτευση δεν θέλει την αποτυχία της χώρας

beniproedria

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων – με αφορμή το σημερινό άρθρο του Πρωθυπουργού και τις δηλώσεις για τον θετικό ρυθμό ανάπτυξης από το τρίτο τρίμηνο του 2015 – για τον αν δικαιολογείται διθυραμβικός τόνος για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η χώρα, όταν εμφανίστηκε μια κακή εικόνα της Κυβέρνησης στη Βουλή σχετικά με τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύ δύσκολη – όπως φαίνεται – διαπραγμάτευση με την τρόικα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συγχαρητήρια Κικίλια για την σύλληψη των απαγωγέων της 27χρονης

Vassilis-Kikilias.jpg-largeΟ Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τη σύλληψη 2 ατόμων για την πρόσφατη απαγωγή της 27χρονης δήλωσε:
«Θα ήθελα να συγχαρώ την Ελληνική Αστυνομία, δια της Ηγεσίας της και ειδικά στο πρόσωπο του Ταξίαρχου Παναγιώτη Στάθη, τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για το χειρισμό και την άμεση εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης απαγωγής.
Οι άνδρες και οι γυναίκες του Σώματος απέδειξαν για πολλοστή φορά το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, επιβεβαίωσαν την πίστη στον όρκο και στο καθήκον τους να προστατεύουν τον Έλληνα πολίτη.
Να ευχαριστήσω τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για τη σοβαρή και ώριμη στάση, που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών και ιδιαίτερα κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα της ομηρίας της 27χρονης κοπέλας.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να τονίσω πως η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει την απόφαση μας για μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα και αποστέλλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα, τόσο για τους κατοίκους της, όσο και για τα εκατομμύρια ανθρώπων που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.
Θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την ίδια επιμονή και αποφασιστικότητα για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, κάτι που – ειδικά στην σημερινή εποχή – αποτελεί βασική προϋπόθεση για κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της χώρας μας και ευημερίας του λαού μας»
.

Συνελήφθησαν οι απαγωγείς της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης

Peripoliko
Στη σύλληψη των δυο ατόμων που είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι για την  απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης προχώρησαν το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικές αρχές.
Οι δυο συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλιίας 53 και 48 ετών, και φέρεται να εντοπίστηκαν μετά από γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα της κοπέλας.
Προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο του πατέρα της 27χρονης
Ένας σιδηρουργός και νυν οδηγός σε μεταφορική εταιρεία και ένας ιδιοκτήτης καφέ μπαρ στο Μενίδι, είναι οι βασικοί δράστες της απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του Γιάννη Καϋμενάκη. 
Ο 48χρονος Χ.Φ., φέρεται από την Ασφάλεια να είναι ως ο “εγκέφαλος” της απαγωγής, ενώ ο 53χρονος ομογενής από το Καζακστάν Σ.Π., είναι ο άμεσος συνεργός του.

Και οι δυο στις καταθέσεις τους επικαλούνται έντονα οικονομικά προβλήματα, τα οποία τους “έσπρωξαν” στο να απαγάγουν την φοιτήτρια και να την κρατήσουν όμηρο για 10 ολόκληρες ημέρες, πριν την αφήσουν ελεύθερη, παίρνοντας το ποσό των 82.500 ευρώ...

Ιγνατίου: Όποιος και να κυβερνήσει, η Ελλάδα είναι αλυσοδεμένη...

Michalis-IgnatiouΤην άποψη ότι ανεξαρτήτως του κόμματος που θα κληθεί να διαχειριστεί την εξουσία, η Ελλάδα είναι αλυσοδεμένη στις δεσμεύσεις του προγράμματος χρηματοδότησης από το Μνημόνιο, διατυπώνει με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Μιχάλης Ιγνατίου.
Ο καλός δημοσιογράφος παραθέτει τα παραδείγματα των προηγούμενων κυβερνήσεων και των πρωθυπουργών που προηγήθηκαν του Αντώνη Σαμαρά, αναφορικά με τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκαν και τις “άτσαλες” πιέσεις που δέχτηκαν, κάθε φορά που προσπάθησαν να… διαμαρτυρηθούν ή να αντιδράσουν.
Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ιγνατίου σημειώνει τα εξής:
“Όποιος και να κυβερνήσει την Ελλάδα, όποιες αγαθές και καλόπιστες προθέσεις και να έχει, η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη. Από τις 10 Μαϊου 2010, η Ελλάδα είναι αλυσοδεμένη, και το τέλος του ελληνικού προγράμματος θα επέλθει μόνο με την υλοποίησή του.
Οι τσαμπουκάδες, απλώς επιμηκύνουν τη δυστυχία των πολιτών”.

ysterografa.gr

Το “Βήμα της Κυριακής” βάλει κατά Σαμαρά: Παγιδευμένος στο δίκτυο λαθών και τρόικας

Stavros-PsiharisΣτη… σκιά της παραίτησης του Ανδρέα Ψυχάρη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και το βουλευτικό αξίωμα, η εφημερίδα του πατέρα του, Σταύρου Ψυχάρη, το “Βήμα της Κυριακής”, βάλει σήμερα κατά της κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά.
Με ένα βασικό πρωτοσέλιδο χτύπημα που αποκαλεί τον Πρωθυπουργό “παγιδευμένο”, το “Βήμα της Κυριακής” υποστηρίζει ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι παγιδευμένος στο δίκτυο κυβερνητικών λαθών και απαιτήσεων της τρόικας.
Η ναυαρχίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη κάνει λόγο για μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε δίνη, και υποστηρίζει ότι η Ελλάδα επιχειρεί ένα μετέωρο βήμα ανάμεσα στην ανάπτυξη και το τέλμα.

Το πολιτικό αυτογκόλ της "δαιμονοποίησης" Χαρδούβελη

Gikas-HardouvelisΗ εβδομάδα που τελείωσε θα μπορούσε να περιγραφεί και ως “game changer” αν η κυβέρνηση βρισκόταν μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, καθώς η κοινωνική οργή που προκάλεσαν τα διαδοχικά λάθη του οικονομικού επιτελείου, επιδείνωσε περισσότερο τις συνθήκες για την κυβέρνηση συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ.

Το "Πρώτο Θέμα"... βγάζει στη σέντρα όσους επιχειρηματίες φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Themos-Anastasiadis Ένας ακήρυχτος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετές εβδομάδες στον χώρο των Ελλήνων επιχειρηματιών, με τα ΜΜΕ να διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο.
Την αρχή έκανε το “Βήμα της Κυριακής”, μέσω του οποίου ο Σταύρος Ψυχάρης έχει… βγάλει στη σέντρα επιχειρηματίες και παράγοντες που υποστηρίζει ότι θα έβλεπαν με θετικό μάτι την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, εκτοξεύοντας ακόμη χτύπημα-ρουκέτα κατά του πρώην προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο, τον οποίο χαρτογραφεί… πλησίον της Κουμουνδούρου.
Σήμερα, τη σκυτάλη παίρνει η μεγαλύτερη κυριακάτικη εφημερίδα, το “Πρώτο Θέμα”, που με βασικό χτύπημα στην πρώτη σελίδα, και αναλυτικό ρεπορτάζ στο εσωτερικό της, υποστηρίζει ότι “τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής οικονομίας έχουν όλο και πιο στενές επαφές με την ηγεσία της Κουμουνδούρου, προετοιμαζόμενα για παν ενδεχόμενο”.
Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του έχουν επιδιώξει το τελευταίο διάστημα παράγοντες από τον Σπύρο Λάτση με το Ίδρυμα Νιάρχος, χωρίς να εξαιρείται ο ΣΕΒ, και υπό την ηγεσία του Θεόδωρου Φέσσα πλέον.
Το δημοσιογραφικό παιδί του Θέμου Αναστασιάδη λοιπό προχωρεί ένα βήμα παραπέρα σε αυτόν τον “ακήρυχτο πόλεμο”, και το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις που έρχονται αναμένεται ακόμη περισσότερο… καυτό.

ysterografa.gr

Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ

"Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας", αναφωνούσε ο πνευματικός ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και πλήθος επαναστατών στη δύσμοιρη Ευρώπη του 20ού αιώνα Βλαντίμιρ Ιλίτς Λένιν.
"Όλοι θα θέλαμε να ψηφίσουμε τον καλύτερο, αλλά δεν είναι ποτέ υποψήφιος", διατύπωνε την ίδια εποχή ένας Αμερικανός χιουμορίστας, o Kin Hubbard.

Πέθανε ο ηθοποιός Μπάμπης Αλατζάς


 Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ο γνωστός ηθοποιός Μπάμπης Αλατζάς. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο και τελικά δεν τα κατάφερε. Πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 65 ετών.

Ο Μπάμπης Αλατζάς, γεννήθηκε το 1949 στη Μυτιλήνη και σύμφωνα με το lesvosnewsgr, στο νοσοκομείο μαζί του ήταν η επί χρόνια σύντροφός του, η αδελφή του και δυο τρεις καλοί φίλοι. Πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει μόνος του να μπει στο Γηροκομείο του νησιού, γιατί εκεί βρήκε ωραίες συντροφιές...

Άφησε βαθμούς ο Αστέρας Δερβενίου στο Χιλιομόδι

Xb0seueh 
Δεν κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Χιλιομοδίου ο Αστέρας Δερβενίου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον τοπικό Ατρόμητο και έτσι είχε την πρώτη του απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα. 
Ο Αστέρας παρουσιάστηκε εμφανώς κατώτερος από τις προηγούμενες εμφανίσεις του, αν και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 20’, θα μπορούσε να πάρει τους βαθμούς της νίκης, αν είχε μετουσιώσει σε τέρματα τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο α’ μέρος. Βέβαια και ο Ατρόμητος με δίκαιο του παραπονείται, για την τεράστια ευκαιρία που έχασε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Μπασιώτης εξ επαφής αστόχησε.
SjwasqezΟι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα, είχαν την κατοχή, χωρίς κάποια μεγάλη φάση, ενώ από το 20’ είχαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λαφαζάνος, για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον επελαύνοντα Αντωνόπουλο. Δίκαιη η αποβολή του πάντα αγωνιζόμενου με ιδιαίτερο φανατισμό Άρη Λαφαζάνου (παλιός γνώριμος..).
Ο Αστέρας άρχισε να στριμώχνει για τα καλά τον Ατρόμητο και ο Κρισάφη στο 24’ βρέθηκε, από μπαλιά του Αντωνόπουλου, πλάγια αριστερά στη γωνία της μικρής περιοχής, αλλά το σουτ του πήγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του τερματοφύλακα Γκίκα. Στο 31’ ο Μετεβελής έκανε ολέθριο λάθος, όταν σε αβίαστη φάση δεν κοντρόλαρε σωστά την μπάλα και ο Μπασιώτης που τη βρήκε στρωμένη μπροστά του, με δυνατό σουτ πέτυχε το 1 – 0. Ένα τέρμα κόντρα στη ροή του αγώνα, που ευτυχώς για τον Αστέρα ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα. Στο 33’ ο Κουτρούλης σέντραρε από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Φαρμάκη και ο Σιώζος που τη βρήκε γκελαριστή, την πέταξε με πλασέ στα δίχτυα. WiutaqfgΟ Αστέρας συνέχισε να επιτίθεται και ο Ατρόμητος να προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα, παίζοντας με πολλούς παίκτες στο χώρο του κέντρου. Στο 37’ ο Πεθαίνος μετά από δική του ατομική ενέργεια από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Παπαδημητρίου που σούταρε, με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να παίρνει πορεία προς την αντίθετη γωνία από αυτήν που ήταν ο Γκίκας. Ο Σιώζος έτρεξε να τη σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα, αλλά δεν την πρόλαβε και αυτή σαδιστικά πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Γκίκα. Στο 42’ ο Σιώζος μετά από πάσα του Αντωνόπουλου, σούταρε βρισκόμενος λίγο έξω από την περιοχή με τον Γκίκα να αποκρούει ασταθώς και τον Πεθαίνο από το ύψος του πέναλτι, με πεσμένο τον τερματοφύλακα, να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι. Ανεπανάληπτη ευκαιρία, σε μια φάση που οι του Ατρόμητου ζητούσαν να σταματήσει το παιχνίδι, μιας και συμπαίκτης τους βρέθηκε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Αντωνόπουλου στην αρχή της φάσης. Τέλος στο 45’ ο Σιώζος σπατάλησε άλλη μια μπαλιά, αυτή τη φορά σουτάροντας δυνατά στο ύψη, αντί να πλασάρει, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Γκίκα στον άξονα της εστίας του. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος δεν είχε να παρουσιάσει καμιά αξιόλογη φάση, που να δυσκόλεψε την άμυνα του Αστέρα.
N1cx3xhvΑπό την αρχή του β’ μέρους ο Αστέρας παρουσιάστηκε αγνώριστος. Με το άγχος να κυριεύει τους παίκτες του, μιας και ήταν φανερό ότι έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα έπρεπε να φθάσουν σε επίτευξη τέρματος, έκαναν αβίαστα λάθη και δεν έβγαλαν στο γήπεδο τους αυτοματισμούς και τις ενέργειες των προηγούμενων αγώνων. Οι αλλαγές από τον πάγκο δεν βοήθησαν, οι επινοήσεις δεν υπήρξαν, το μυαλό στέρεψε και φυσιολογικά, και με τη βοήθεια των παικτών του Ατρόμητου που έπαιζαν ταμπουρωμένοι στην περιοχή τους, ο ρυθμός έπεσε και φάσεις δεν υπήρξαν. Μια φάση υπέρ του Αστέρα καταγράφεται μόνο, όταν στο 63’ ο Παπαδημητρίου, μέσα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε συρτά στην απέναντι γωνία και ο Γκίκας, με εκτίναξη, έδιωξε σε κόρνερ. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να “κλέψει” το τρίποντο στο 94’, όταν ο Μπασιώτης πρόλαβε μια παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά του προωθημένου Ντερτιλή και σε κενή εστία, δίπλα σχεδόν από το δεύτερο κάθετο δοκάρι, έστειλε την μπάλα άουτ. Εδώ εφαρμόστηκε για άλλη μια φορά η γνωστή ρήση για το ότι  “η μπάλα είναι πόρνη”.
55lsyverΣυμπερασματικά, ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να φύγει νικητής από μια έδρα, που συνήθως τον δυσκολεύει. Όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας, με τη φάση στα τελευταία λεπτά, θεωρείται αντικειμενικά πολύτιμος. Η εμφάνιση των παικτών του δεν ήταν η αναμενόμενη, διότι αλλιώς μας είχαν συνηθίσει στους προηγούμενους αγώνες και έτσι χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί.
Η διαιτησία του κ. Κεφιλή ήταν εξαιρετική. Και οι βοηθοί του κ.κ. Μπετσόγλου και Σεφέρης ήταν αλάνθαστοι. Μια τριάδα διαιτητών με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Γκίκας, Τσουμάνης Θ., Ντερτιλής, Κακογιάννης, Φαρμάκης, Μακρής, Λαφαζάνος, Γεώργαρης Χ., Παππάς Χ., Οικονόμου Π., Μπασιώτης
Έπαιξαν και οι: Τσουμάνης Δ., Μαρινός 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Ρουμελιώτης, Κουτρούλης, Μαστρογιαννόπουλος, Μπάκας, Μετεβελής, Αντωνόπουλος, Τάφα (58’ Καραγιαννίδης), Παπαδημητρίου, Κρισάφη (76’ Πρίφτης), Σιώζος, Πεθαίνος  

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: asterasderveniou.gr

H 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Κορινθίας


Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των 2 ομίλων της Β κατηγορίας Κορινθίας σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Β1 Κατηγορία
5η  αγωνιστική
ΑΟ ΜΑΨΟΥ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0 - 5
ΣΟΦΙΚΟ '05- ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ  0 - 0
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 2 - 5
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡ. -ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2 - 2
ΑΟ ΡΟΜΑ -ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ    6 - 0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 0 - 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ
( Σε 5 αγώνες)


ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
19-
2
13
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
16-
5
13
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
11-
8
12
ΣΟΦΙΚΟ '05
9-
4
11
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
12-
4
10
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
14-
8
7
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
3-
5
5
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
6-
10
5
Α.Ο. ΡΟΜΑ
7-
3
4
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
7-
13
1
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
0-
24
0
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
1-
19
-2


Β2  Κατηγορία
5η  αγωνιστική 
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ -ΑΠΕΣΣΑΣ  1 - 0
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ -ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ  0 - 2
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ   2 - 1
Ν. ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ  - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ   2 - 0
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ -ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 4 - 2
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ -ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ 5 - 2

Η Βαθμολογία
( Σε 5 αγώνες)


ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
7-
0
15
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
15-
6
13
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
14-
4
10
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
12-
7
10
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
12-
7
9
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
10-
7
9
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
9-
6
9
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
9-
9
7
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
5-
11
3
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
6-
9
2
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
3-
14
0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
5-
27
-2