Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Εκλογές 2023: Κόπηκε ο Κασιδιάρης από τον Άρειο Πάγο - Πέρασαν 32 κόμματα

Εκτός της βουλευτικής εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου 2023 μένει ο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά και ο συνδυασμός των ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» στον οποίο συμμετέχει, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση-ανακήρυξη του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα, νομιμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές 32 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων από τα 44 που είχαν δηλώσει συμμετοχή.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, που έχει καταδικαστεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και εκτίει την ποινή του συμμετείχε στον συνδυασμό «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» και είχε δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.  Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου τόνισε μεταξύ άλλων πως θα στηρίξει το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης από Ασπρόπυργο: Η κεντρική μας προτεραιότητα είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ

 5907902

Στον Ασπρόπυργο βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια των περιοδειών του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

«Σας ευχαριστώ και ευχαριστώ τους καταπληκτικούς ΟΝΝΕΔίτες μας, οι οποίοι ήταν παρόντες και παρούσες καθ΄ όλη τη διάρκεια και της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου και δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο σε κάθε συγκέντρωσή μας. Κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί υποψήφιοι και υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο της Δυτικής Αττικής, φίλες και φίλοι, είμαι σήμερα, εδώ, στον Ασπρόπυργο, στη Δυτική Αττική, πρώτα και πάνω απ΄ όλα για να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μοναδικό ποσοστό το οποίο πετύχαμε εδώ στη Δυτική Αττική, όχι μόνο στον Ασπρόπυργο», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σεισμός στην Αταλάντη : Τι λένε οι σεισμολόγοι για τα 4,8 ρίχτερ - Λέκκας «Οι κάτοικοι να μην προσεγγίζουν περιοχές που μπορεί να γίνουν κατολισθήσεις αλλά και παλιά κτίσματα». Ζημιές σε σπίτια και εκκλησίες σε χωριά της Λοκρίδας