Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώνεται η συζήτηση Προϋπολογισμός: Μονομαχία πολιτικών αρχηγών (Live)


Ολοκληρώνεται το Σάββατο η συζήτηση του προϋπολογισμού 2017 στη Βουλή με τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού, του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών.

Τα μεσάνυχτα θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία.

Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων

Συνεχής μετάδοση των προγραμμάτων διαδικτυακής τηλεόρασης της Βουλής των Ελλήνων



«Απολογισμό ήττας» χαρακτήρισε τον Προϋπολογισμό του 2017 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε 4ο μνημόνιο. Εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό, η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για ένα «πικρό ημερολόγιο δύο χαμένων ετών». Τα πυρά του στην συγκυβέρνηση έστρεψε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας: «Δεν σας σώζει τίποτα από την κατρακύλα» και κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι σκοπεύει να επιβάλλει νέα πλήγματα στα δικαιώματα του λαού. Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε επίθεση στον Πάνο Καμμένο για το ταξίδι στο Καστελόριζο και χαρακτήρισε «χριστουγεννιάτικο παραμύθι» της κυβέρνησης το ότι περισσεύουν χρήματα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με την Ευρώπη, με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργου για παροχές σε φτωχότερους και σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι «επικίνδυνη» για τη χώρα.

Αναβολή αγώνα στη Γ1' Κορινθίας


Ο αυριανός αγώνας του Αίαντα Κορίνθου με τον Απέσσα Χαλκίου, στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ1΄ Κορινθίας , ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Η Κόρινθος μόνη στο ρετιρέ – Ο Ισθμιακός έμεινε στο «Χ» με τον Τενεάτη - Ο ΠΑΣ Κόρινθος πέρασε από τον Άσσο στη 2η θέση - Ήττα του Πέλοπα στο Λέχαιο

 
Η Κόρινθος ΄06 , με την σημερινή νίκη , στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, με 4 – 0 επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, βρίσκεται μόνη στο βαθμολογικό ρετιρέ , με 30 βαθμούς, καθώς ο Ισθμιακός έχασε βαθμούς στην έδρα του, μετά το ισόπαλο 1 – 1 με τον Τενεάτη Αθικίων. Την ομάδα του Ισθμού ισοβάθμησε στη 2η θέση, στους 28 βαθμούς, ο ΠΑΣ Κόρινθος μετά την μεγάλη νίκη με σκορ 3 – 1 που σημείωσε στον Άσσο επί του  τοπικού Ολυμπιακού, που βρίσκεται σε κίνδυνο. 
Ο ΠΑΣ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 19΄ όταν ο Ράπτης πλάσαρε την μπάλα στον Κυριακίδη που την έσπρωξε στα δίκτυα σημειώνοντας το 0 – 1. Δέκα λεπτά αργότερα στο 29΄ ο Λάλαϊ  με προβολή ζευγάρωσε τα τέρματα του ΠΑΣ. Στο 68’ ο Ραπουσάι  μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2 – 1, ενώ το τελικό 1 – 3 διαμόρφωσε στο 77΄ ο Ράπτης για τον ΠΑΣ. Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής Ι Κακριδής ακριβώς στο 90΄ έληξε τον αγώνα χωρίς να κράτηση καθυστερήσεις.

Την ίδια ώρα στο Λέχαιο, ο Ηρακλής Λεχαίου πέτυχε σημαντική νίκη επί του Πέλοπα Κιάτου, με 3  - 0, (όλα τα τέρματα  στο πρώτο ημίχρονο) και ξεκόλλησε  από την ουρά της βαθμολογίας. Αντίθετα ο Πέλοπας έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας , μετά το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΣ, από γειτονικό Άσσο.  
Σε ενδιαφέροντα αγώνα ο Πανκαμαριακός , στο Ξυλόκαστρο, νίκησε  με 2 – 0 την   Ελλάδα Βέλου, ενώ στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" ο Αστέρας Δερβενίου με το ίδιο σκορ ( 2 – 0 )  επικράτησε επί της Θύελλας Πετρίου, με τέρματα του Αντωνόπουλου και του Πρίφτη . 
Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός επικράτησε με 1 – 0 επί τονυ Ολυμπιακού Λουτρακίου  που κινδυνεύει όπως κινδυνεύουν και ο Ατρόμητος Χλιομοδίου  με τον Πανσολυγειακό που  έμειναν στο 2 – 2 , στο ντέρμπι της ουράς στο Χιλιομόδι.

Η 12η Αγωνιστική
Ολυμπιακός Άσσου -  ΠΑΣ Κόρινθος  1 - 3
Κόρινθος '06 - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 4 - 0
Παννεμεατικός - ΣΦΛ Ολυμπιακός  1 - 0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Πανσολυγειακός 2 - 2
Ηρακλής Λεχαίου - Πέλοπας Κιάτου  3 - 0
Αστέρας Δερβενίου - Θύελλα Πετρίου  2 - 0
Πανκαμαριακός - Ελλάς Βέλου 2 - 0
Ισθμιακός - Τενεάτης Αθικίων 1 – 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 12 αγώνες)

1
Κόρινθος '06
29 - 2
30
2
ΠΑΣ Κόρινθος
24 - 6
28
3
Ισθμιακός
21 - 5
28
4
Πέλοπας Κιάτου
20 - 7
26
5
Αστέρας Δερβενίου
21 - 16
19
6
Πανκαμαριακός
20 - 14
19
7
Ελλάς Βέλου
18 - 19
17
8
Παννεμεατικός
13 - 15
17
9
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
17 - 15
16
10
Ηρακλής Λεχαίου
16 - 22
10
11
Ολυμπιακός Άσσου
20 - 26
10
12
Τενεάτης Αθικίων
7 - 18
10
13
Θύελλα Πετρίου
6 - 15
9
14
ΣΦΛ Ολυμπιακός
8 - 21
9
15
Πανσολυγειακός
7 - 26
9
16
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
12 - 33
9

Χρησιμοποιήστε τα χημικά προϊόντα με ασφάλεια

stogiatro.gr 

chemicals.jpgΧρησιμοποιήστε τα χημικά προϊόντα με ασφάλεια


Τα χημικά προϊόντα είναι μέρος της σύγχρονης ζωής. Οι περισσότερες από τις ουσίες αυτές συμβάλλουν στην καλή διαβίωσή μας και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, αλλά ορισμένες μπορούν να βλάψουν την υγεία μας ή το περιβάλλον. Tι θα πρέπει να προσέχουμε κατά τη χρήση τους; 

Διαβάστε περισσότερα 

teethers.jpgΤα μασητικά μπορεί να περιέχουν επικίνδυνες ουσίες


Οι κρίκοι οδοντοφυΐας είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ των μωρών από τον έκτο μήνα της ζωής του (μπορεί και νωρίτερα), καθώς ανακουφίζουν σε μεγάλο βαθμό από τον πόνο και τη δυσφορία που προκαλούν στο μικρό σας τα “δοντάκια”. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει μελέτη που

ΑΥΡΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ


Τον αγώνα του ΑΟ Λεχαίου με τον Πανευρωστινιακό θα μεταδώσουν ζωντανά αποκλειστικά ραδιοφωνικά - διαδυκτιακά  το "greekradio web channel"  οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και το "ΔΕΡΒΕΝΙ Sport NEWS", σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου, ενώ την επιμέλεια των άλλων αγώνων, θα έχει ο Βασίλης Λάλος.
Την ίδια ώρα  η ομάδας της Λυκοποριάς αντιμετοπίζει στο Δερβένι ( στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ")  την Αναγέννηση Κιάτου
GREEKRADIO WEB CHANNEL
ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΠΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Λέλα Σωτηροπούλου-Αβραμοπούλου «Οδός Ζαλόγγου αριθμός 7» - Παρουσίαση βιβλίου

Εμφάνιση Φωτ.2.jpg
Γράφει ο
Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου

Εμφάνιση Φωτ.1.jpgΔιαβάζοντας το βιβλίο της συγγραφέως Λέλας Σωτηροπούλου-Αβραμοπούλου με τον τίτλο «Οδός Ζαλόγγου αριθμός 7», έρχεται στο μυαλό μας η ρήση του μεγάλου Αρχιτέκτονα-Πολεοδόμου Λε Κορπυζιέ (1933):
«Σ’ αυτή την κοιτίδα του ανθρώπινου μέτρου, στην Ελλάδα, σ’ αυτά τα ευτυχισμένα χώματα της ευπρέπειας, της οικειότητας, του «ευ ζήν», του ορθολογικού που συνδέεται πάντα με τη χαρά της ζωής, τα μέτρα της ανθρώπινης κλίμακας είναι παρόντα».
Και ήταν η κατοικία της συγγραφέως στην οδό Ζαλόγγου αριθμός 7, κοιτίδα χαράς, αγάπης, ευπρέπειας και απλότητας. Εκεί έζησε η ίδια με τους γονείς της και την γιαγιά της στα μέσα της δεκαετίας του 1950 από τα οκτώ (8) έως τα δεκαπέντε (15) χρόνια, σε ένα διαμέρισμα διωρόφου με υπόγειο σπιτιού, με μερικά ακόμα διαμερίσματα που όλα μοιραζόντουσαν μια κοινή αυλή, μικρή στο μέγεθος αλλά που χώραγε όλα τα όνειρα τους.

9η αγωνιστική στη Γ' Κορινθίας, Φινάλε πρώτου γύρου στο 2ο όμιλο


Με ενδιαφέροντες αγώνες στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο Κυριακή, το πρωτάθλημα στους 2 ομίλους της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Στον Α' όμιλο , ο πρωτοπόρος Ποσειδών Κ. Βρύσης αγωνίζεται με τον ΑΣ Λουτρακίου, ο Εθνικός Ξυλοκερίζης αντιμετοπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Μαψού. Ο Αστέρας Κορίνθου μάχεται με τον Αετό Αγγελοκάστρου, όπως ο Αίας Κορίνθου τον Απέσσα Χαλκίου. Το Σοφικό ΄05 υποδέχεται τον ΑΟ Σολομού, ενώ ρεπό έχει ο Αγιάννης.
9η Αγωνιστική
Αστέρας Κορίνθου -  Αετός Αγγελοκάστρου
Αίας Κορίνθου - Απέσσας
ΑΟ Μαψού -  Εθνικός Ξυλοκερίζης
Σοφικό '05 - ΑΟ Σολομού
Ποσειδών Κ. Βρύσης -  ΑΣ Λουτρακίου
Ρεπό ο ΑΠΣ Αγιάννης

Στο Β΄ όμιλο η 9η αγωνιστική αποτελεί το φινάλε του Α'  γύρου. Η τυπικά εδώ και καιρό πρωταθλήτρια χειμώνα ομάδα των Ταρσινών αντιμετωπίζει τον Αετό Κρυονερίου, ενώ στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑ" , στο Δερβένι, ο ΑΟ Λυκοποριάς υποδέχεται την Αναγέννηση Κιάτου .Την ίδια στιγμή ο Πανευρωστινιακός αγωνίζεται στο Λέχαίο κόντρα στον τοπικό ΑΟΛ. Ο ΑΟ Ασπροκάμπου, αντιμετωπίζει την Λαύκα και ο Παμφενεατικός τους Νέους Στιμάγκας.  

9η Αγωνιστική 
Ταρσινά '97 - Αετός Κρυονερίου 
ΑΟ Ασπροκάμπου - ΑΟ Λαύκας 
Παμφενεατικός - Νέοι Στιμάγκας 
ΑΟ Λυκοποριάς -  Αναγέννηση Κιάτου 
ΑΟ Λεχαίου - : - Πανευρωστινιακός