Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός 0-3: Με συνοπτικές διαδικασίες στους ομίλους του Europa League / ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0: Νίκη και «πάρτι» πρόκρισης στους ομίλους του Conference League

 Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός 0-3: Με συνοπτικές διαδικασίες στους ομίλους του Europa League 

Ας μην γελιόμαστε… Τυπική διαδικασία ήταν ο επαναληπτικός του Λέσκοβατς. Η Τσουκαρίτσκι έδειξε από το ματς του Φαλήρου ότι δεν ήταν υψηλό εμπόδιο για τον Ολυμπιακό. Σε συνδυασμό κιόλας με το 3-1 του πρώτου αγώνα, οι Πειραιώτες πήγαν στη Σερβία έχοντας ως κίνητρο τη νίκη και όχι την πρόκριση. Η πρόκριση ουσιαστικά είχε εξασφαλιστεί πριν επτά βράδια. Πήγε λοιπόν στο Λέσκοβατς, επικράτησε με συνοπτικές διαδικασίες με 3-0 και έδωσε ραντεβού για την μεσημεριανή κλήρωση της Παρασκευής (1/9, 14.00).

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει τη δουλειά απέναντι στην Τσουκάριτσκι στο Λέσκοβατς

  

Το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έγινε πριν μία εβδομάδα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Απόψε (31/08), ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει τη δουλειά απέναντι στην Τσουκάριτσκι στο Λέσκοβατς, επιβεβαιώνοντας και την ανωτερότητα του απέναντι σε μία ομάδα, που αναμένεται καλύτερη από το πρώτο παιχνίδι.

Για τους “ερυθρόλευκους”, αυτός ουσιαστικά είναι ένας πρώτος κύκλος. Μία ομάδα που άλλαξε πολύ

Φωτιά σε εξέλιξη στην Ασπροπουλιά Μεσσηνίας– Μήνυμα απο το 112 για εκκένωση της Ασπροπουλιάς

  

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Ασπροπουλιά του Δήμου Καλαμάτας κοντά στην κοινότητα Άρεως. Η φωτιά καίει σε καλαμιώνες και χαμηλή βλάστηση και πήρε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ενω σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οικισμοί Ρομά. Υπάρχει ήδη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, εθελοντικών ομάδων, ενώ θα επιχειρήσουν άμεσα και εναέρια μέσα καθώς στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες. Πριν απο λίγο εστάλη μήνυμα εκκένωσης όλων όσοι βρίσκονται στην περιοχή προς την Καλαμάτα. Επι τόπου επιχειρούν εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής με 27 πυροσβέστες και έναν πεζοπόρο τμήμα, ενω στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν 4 αεροσκάφη.