Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΝΔ: Ο Τσίπρας κινείται με τακτικισμό και επιχειρεί να αποπροσανατολίσει

ΝΔ: Ο Τσίπρας κινείται με τακτικισμό και επιχειρεί να αποπροσανατολίσει
Πηγές από τη Νέα Δημοκρατία, μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρουν τα εξής:

Μητσοτάκης: Δεν άκουσα τεκμηριωμένη πρόταση από τον Τσίπρα (photos & videos)

tsipras_mitsotakis2 
“Η ΝΔ δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο”, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.
Ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, τόνισε πως διαφωνεί με τη χρονική συγκυρία, εκτιμώντας πως δεν έχει την απαραίτητη ουδετερότητα προκειμένου να συζητηθεί ένα τέτοιο θέμα.

"Έφυγε" η τραγουδίστρια Ελίζα Μαρέλλι . Η κήδεία της το Σάββατο στην Κόρινθο

Πέθανε η τραγουδίστρια Ελίζα Μαρέλλι
Σε ηλικία 75 ετών πέθανε η τραγουδίστρια Ελίζα Μαρέλλι, ύστερα από σύντομη μάχη με τη λευχαιμία.
 Η κηδεία της μεγάλης κυρίας του ελαφρού τραγουδιού θα γίνει το Σάββατο στην Κόρινθο. 
Η Ελίζα Μαρέλλι (Μαρέλη το πραγματικό της) άρχισε ν' ασχολείται με τη μουσική παιδί, από 9 ετών, στο Ελληνικό Ωδείο (Φειδίου), πιάνο και φωνή. Από τους πρώτους που την πρόσεξαν ήταν η Δανάη, με την οποία έκτοτε συνδέεται με στενή φιλία και εκτίμηση. 

Αστυνομικοί του Α. Τ. Ξυλοκάστρου έπιασαν τον ληστή του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Κιάτο - 23 συλλήψεις σε καταυλισμό τσιγγάνων στο Ζευγολατιό


Έπιασαν τον ληστή του ηλικιωμένου ζευγαριού στο ΚιάτοΈνας 25χρονος συνελήφθη ως δράστης της προχθεσινής ληστείας σε βάρος ενός ζεύγους ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στο Μουλκί . 
 Το αστυνομικό τμήμα Κιάτου εξιχνίασε την ληστεία, και εκτός του 25χρονου, η δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει και δύο άγνωστους συνεργούς του. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 25χρονος, μαζί με τους δύο συνεργούς του, αφού μπήκαν στο σπίτι του ζεύγους των ηλικιωμένων στο Μουλκί προχθές, με χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, τους ακινητοποίησαν και τους λήστεψαν, παίρνοντάς τους χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα. 
 Ο 25χρονος, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Ξυλοκάστρου και συνελήφθη, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιάτου για κλοπή, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ήταν και ο ένας από τους δράστες της ανωτέρω ληστείας. Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. 
---------

Επίσης 23 άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, που έγινε σήμερα το πρωί, σε καταυλισμό τσιγγάνων, στο Ζευγολατιό Κορινθίας. 
19 από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ οι τέσσερις βαρύνονται με καταδικαστικά έγγραφα. 
Η επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και προσήχθησαν συνολικά 32 άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν και 18 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινίασε την έκθεση «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, 1919-1996: προσωπική και πολιτική διαδρομή»


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος εγκαινίασε σήμερα την έκθεση «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, 1919-1996: προσωπική και πολιτική διαδρομή», παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση.
Την έκθεση διοργάνωσε το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Πέτρος Τατούλης «Η ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας θέλει τολμηρό σχέδιο και όχι απλή διαχείριση»



Μεγάλη επιτυχία των Περιφερειών της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που πρωτοστάτησε στη διεκδίκηση ενός σημαντικού τμήματος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το ποσοστό του 38% του ΠΑΑ που θα διαχειριστούν οι Περιφέρειες, κατά τη διάρκεια ημερίδας για το «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 στην Πελοπόννησο», με τη συμμετοχή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελου Αποστόλου και του Γενικού Γραμματέα κ. Χαράλαμπου Κασσίμη.

Θρήνος στις κηδείες των δύο οδηγών που έχασαν τραγικά χθες τη ζωή τους, στην Πατρών- Κορίνθου, στο ύψος του Δερβενίου

Θρήνος στην κηδεία του Αντώνη Μαξούλια στον Κρίνο Αχαΐας - Σήμερα και η κηδεία του Δημήτρη Πολυδερόπουλου  Στις 6 το απόγεμα κηδεύεται και ο φίλος του, Δημήτρης Πολυδερόπουλος
Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και θρήνου κηδεύτικαν σήμερα οι δύο οδηγοί που έχασαν τραγικά χθες τη ζωή τους, στην Πατρών- Κορίνθου, στο ύψος του Δερβενίου, οταν κύλησε μια νταλίκα και τους συνέθλιψε..
Aχαΐα: Θρήνος για τους δύο οδηγούς - Μαζί στη δουλειά μαζί και στον θάνατο -Σήμερα οι κηδείες του Αντώνη Μαξούλια και του Δημήτρη Πολυδερόπουλου Στο Δερβένι το τραγικό δυστύχημα Η κηδεία του 34χρονου Αντώνη Μαξούλια τελέστηκε  σήμερα στις 11 το πρωί από τον ΙΝ Κοιμήσεως Θεοτόκου στον τόπο καταγωγής του, Κρίνο Αχαΐας, παρουσία συγγενών, συναδέλφων και φίλων. Στην εξόδιο ακολουθία προέστη ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.
Ακολούθησε σήμερα στις 6 το απόγευμα η κηδεία του 42χρονου φίλου του Δημήτρη Πολυδερόπουλου (πατέρας ενός παιδιού) ,στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, του Β΄ Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών....





Κόρινθος: Στυγερή δολοφονία σε πεζόδρομο - Γυναίκα έσφαξε άντρα με κουζινομάχαιρο - Η ομολογία και οι 4 συλλήψεις για το έγκλημα (Βίντεο)!

Το σημείο της δολοφονίας - ΦΩΤΟ από korinthostv
                                       Το σημείο της δολοφονίας - ΦΩΤΟ από korinthostv

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 46χρονου που είχε βρεθεί νεκρός χθες το πρωί (22.6.2016) σε πεζόδρομο της Κορίνθου, έχοντας τραύματα στο θώρακα. Όπως διαπιστώθηκε δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι μια 22χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στην Κόρινθο. Κατά την εξέταση της ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την πράξη της, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, δύο γυναίκες, ηλικίας 17 και 42 ετών, αντίστοιχα και ένας 30χρονος. Η 17χρονη κατηγορείται ως συνεργός της δράστιδας, ενώ η 42χρονη και ο 30χρονος για υπόθαλψη εγκληματία.
Όλα έγιναν χθες το πρωί σε πεζόδρομο της Κορίνθου. Η 22χρονη και η 17χρονη συνάντησαν τον...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


Στην Τρίπολη βρέθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κουσουλός , όπου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Αρκαδικής πρωτεύουσσας, πραγματοποιηθηκε Ημερίδα αγροτικής ανάπτυξης με ομιλητές τον Υπουργό Αγροτικής αναπτυξης κ. Ευάγγελο Αποστόλου και τον Γεν. Γραμματέα κ. Μπάμπη Κασίμη.

Αιμορροΐδες: Το καλοκαίρι η καλύτερη περίοδος για την οριστική θεραπεία τους

logo newsletter

ides_hgfstogiatro.jpg

 

Αιμορροΐδες: Το καλοκαίρι η καλύτερη περίοδος για την οριστική θεραπεία τους


Άλλο ένα καυτό καλοκαίρι έφτασε και πολλοί ασθενείς με αιμορροΐδες “κάθονται” με φόβο και σκέφτονται την αναμενόμενη επιδείνωση των αιμορροΐδων τους, αντί να σπεύσουν να απαλλαχθούν απ’ αυτές.

Τι αλλάζει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ξεκίνησε ο διάλογος

Ξεκίνησε και επισήμως η συζήτηση για αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με  ...
airetos.gr

Καταστροφές στον αμπελουργικό τομέα λόγω καύσωνα. Ερώτηση Χρίστου Δήμα για την αποκατάσταση των πληγέντων αμπελουργών λόγω καύσωνα












Το ζήτημα της αποκατάστασης των πληγέντων αμπελουργών από τον καύσωνα που πλήττει τη χώρα, έφερε στη Βουλή με ερώτηση του ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας με ερώτηση του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ζητά να μάθει τι μέτρα προτίθεται να λάβει το Υπουργείο προκειμένου να αποκαταστήσει τους αμπελουργούς που επλήγησαν, ενώ αναδεικνύει και το ζήτημα των καθυστερήσεων που παρατηρούνται τους τελευταίους μήνες στους ελέγχους του ΕΛΓΑ.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

American Stars: Εγκαίνια του καταστήματος με μουσική και εκπλήξεις για όλους στο Mare West!





(Κόρινθος, 23 Ιουνίου 2016): Η γνωστή αλυσίδα επώνυμης sport ένδυσης υψηλής ποιότητας American Stars, εγκαινιάζει επίσημα το κατάστημά της στην Κόρινθο, στο εμπορικό πάρκο Mare West, το Σάββατο 25 Ιουνίου, με ένα πάρτυ με πολλές εκπλήξεις για όλους.
Στο εντυπωσιακό κατάστημα σχεδόν 300 τ.μ. θα παίξουν ζωντανά μουσική από τις 18.00 ως τις 20.00 οι αγαπημένοι Γιάννης Σπαλιάρας, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Γιώργος Μανίκας και Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ οι προσφορές στα καλοκαιρινά ρούχα θα αγγίζουν το 70%.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου η υδροδότηση Δήμων Άργους και Ναυπλίου από τις πηγές της Λέρνης»



Λέρνα
Ξεκάθαρο μήνυμα στους Δημάρχους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλίου, ότι το έργο της υδροδότησης από τις πηγές της Λέρνης θα εξεταστεί από την Περιφερειακή αρχή για να ενταχθεί στη νέα προγραμματική περίοδο, μόνο όταν θα εμπεριέχεται το συνολικό φυσικό αντικείμενο υδροδότησης των δύο Δήμων, έστειλε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016.

Τριάντα μία (31) επιχειρηματικές ομάδες εντάσσονται στον 4ο κύκλο του Προγράμματος egg - enter•grow•go




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
eurobank-logoRGB-small

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία και αριθμό ρεκόρ προκριθέντων ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των νέων επιχειρηματικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στον 4ο κύκλο του Προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg. Για πρώτη φορά στα τέσσερα χρόνια ζωής του egg, από τη διαδικασία αξιολόγησης προκρίθηκαν τριάντα μία (31) επιχειρηματικές ομάδες οι οποίες εντάσσονται στο Πρόγραμμα, και συγκεκριμένα στη φάση grow αυτού, για ένα (1) έτος, καλύπτοντας ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας.
Οι 31 ομάδες που συμμετέχουν στο νέο κύκλο προκρίθηκαν μεταξύ 293 συμμετοχών και μετά από τέσσερα στάδια αυστηρής αξιολόγησης, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο και ολοκληρώθηκε τον Μάιο.

ΤΕΕ: Ημερίδα του ΤΕΕ για την ανεξάρτητη ανάπτυξη της Νοτιοανατολικής Μεσογείου

 
Σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας, ανάπτυξης, καινοτομίας και συνεργασίας διοργανώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου και την Ένωση Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών Ισραήλ (Association of Engineers, Architects and Graduates in Technological Sciences in Israel). Τίτλος της: «Η στρατηγική της ανεξάρτητης ανάπτυξης της περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, και ειδικότερα μεταξύ της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ, με καινοτομία και συνεργασία με έμφαση στο περιβάλλον, την ενέργεια, την κατασκευή, την πολιτιστική κληρονομιά και τον τουρισμό». 

Πελοπίδας Καλλίρης: Άμεση καταγραφή των ζημιών καλλιεργουμένων εκτάσεων στην Π.Ε. Κορινθίας από τον καύσωνα και αποζημίωση των πληγέντων.



Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ανακοίνωσε προς ενημέρωση του Συμβουλίου τις ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιεργούμενες εκτάσεις στην Π.Ε. Κορινθίας από τον καύσωνα, τόσο στις ημιορεινές περιοχές, όσο και στις πεδινές.
Λόγω του ότι αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα για την περιοχή μας, ο Αντιπεριφερειάρχης επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ.Κουρεμπέ για το ανωτέρω θέμα, ο οποίος ήταν ήδη ενήμερος.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο πρέπει να παρέμβει, ώστε ο Κρατικός Μηχανισμός να ενεργήσει άμεσα και σε συνεργασία με τον ΕΛΓΑ προκειμένου να ξεκινήσει η άμεση καταγραφή των ζημιών και η αποζημίωση των πληγέντων. Οι αγρότες της περιοχής μας ήδη έχουν ξεκινήσει τις αναγγελίες στον ΕΛΓΑ τις οποίες πρέπει να κάνουν εντός 48 ωρών.
Ο κ. Καλλίρης τέλος τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και οι υπηρεσίες της θα είναι σε ετοιμότητα, ώστε να συνδράμουν, αν ζητηθεί,  στην αντιμετώπιση των πληγέντων αγροτών μας.


Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

Ακόμη μια εξαπάτηση: Η κυβέρνηση προετοιμάζει μεθοδικά μειώσεις όλων των επικουρικών

Γράφει ο
Γιάννης Βρούτσης
 
Αρκετοί ακόμη και σήμερα ισχυρίζονται, μα και εσείς τα ίδια δεν θα κάνατε; Δεν θα μειώνατε και εσείς τις επικουρικές συντάξεις μέχρι 40%; Δεν θα καταργούσατε το ΕΚΑΣ; Η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα είναι ένα μεγάλο Όχι!
Στο τέλος του 2014, είχε επιτευχθεί δημοσιονομική ισορροπία και η ανάπτυξη είχε επιστρέψει στην οικονομία. Ειδικά για το ασφαλιστικό, όμως, η πρώτη και μοναδική αναλογιστική μελέτη που υπάρχει στην Ελλάδα (Ageing Working Group, Economic Policy Committee) επιβεβαίωνε ότι το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας σε συνδυασμό με τις δρομολογημένες διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, εκπλήρωνε τους όρους βιωσιμότητας μέχρι το 2060!

Γιατί δεν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά;

Γράφει ο
Πέτρος Δούκας
 
Πολλοί διερωτώνται γιατί δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου ρευστότητα στην αγορά στην Ελλάδα, αλλά και πολύ περιορισμένη στο εξωτερικό;
Για τρείς βασικούς λόγους:
1. Πρώτον, γιατί η Παγκόσμια Οικονομία είναι υπερχρεωμένη! 
Το Παγκόσμιο ΑΕΠ = Global GDP είναι περίπου $80 τρισεκ!
Όμως, το συνολικό Δημόσιο και Ιδιωτικό χρέος υπολογίζεται στα $240-250 τρισεκ!
Μια σχέση 3:1 !

Όταν ο Μέρντοχ παίρνει το όπλο του…

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ώρα μηδέν σήμερα για τη Βρετανία, με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν εδώ και καιρό προβάδισμα στο Brexit και με τους Βρετανούς διχασμένους ως προς την πρόθεση ψήφου τους στο δημοψήφισμα.
Ώρα μηδέν και για το πρόσθετο γεγονός ότι η περιπέτεια αυτή βάφτηκε με το αίμα μιας βουλευτού – οπότε κάποιος έχει αίμα στα χέρια του εκεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα και όλα τα επιχειρήματα, πλην όμως διερωτάται κανείς πώς είναι δυνατόν μια χώρα σαν τη Βρετανία να φθάσει σε αυτό το σημείο, χωρίς οι πολιτικοί της να έχουν προβλέψει τους κινδύνους που διατρέχει εδώ και καιρό η χώρα τους.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Αυτή την Κυριακή στη σβούρα: Προβολή ντοκιμαντέρ "Καλιαρντά" και συζήτηση με την Πάολα Ρεβενιώτη

H Πάολα Ρεβενιώτη και η κινηματογραφική ομάδα Paola Team Documentaries παρουσιάζουν το πρώτο τους μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ με θέμα τα καλιαρντά, την κρυφή γλώσσα των ομοφυλόφιλων της Ελλάδας, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τη δεκαετία του ’40 μέχρι την αρχή της μεταπολίτευσης. Η ίδια η Πάολα πρόλαβε τη χρήση αυτής της ιδιότυπης γλώσσας στη δύση της, κατά τη δεκαετία του ’80, στον κήπο του Ζαππείου, στην πιάτσα, αλλά και στην επαρχία.

Η Εθνική Ομάδα Κολύμβησης Πολωνίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Λουτράκι

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Αναστάσιος Σακελλαρίου καλωσόρισαν σήμερα το πρωί, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου τους αθλητές και τους προπονητές της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Πολωνίας, στα πλαίσια του τελευταίου κύκλου προετοιμασίας τους, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.
Η Εθνική Ομάδα Κολύμβησης Πολωνίας επιλέγει το Λουτράκι ως τόπο προετοιμασίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς οι υπεύθυνοι δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τη φιλοξενία και τις εξαιρετικές συνθήκες. Η αποστολή θα βρίσκεται στην πόλη μας για δύο ακόμη εβδομάδες, προτού αναχωρήσει για το μεγάλο αγωνιστικό της ραντεβού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με μια ενδιάμεση στάση στο Vichy της Γαλλίας.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη της ομάδας και τους προσκάλεσε την τελευταία ημέρα χαλάρωσής τους από τις προπονήσεις, να απολαύσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει το σύγχρονο υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa, στα πλαίσια της προώθησης της τουριστικής προβολής του Δήμου μας και της ανάδειξης του τουριστικού μας προϊόντος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ