Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Κόρινθος: Στυγερή δολοφονία σε πεζόδρομο - Γυναίκα έσφαξε άντρα με κουζινομάχαιρο - Η ομολογία και οι 4 συλλήψεις για το έγκλημα (Βίντεο)!

Το σημείο της δολοφονίας - ΦΩΤΟ από korinthostv
                                       Το σημείο της δολοφονίας - ΦΩΤΟ από korinthostv

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 46χρονου που είχε βρεθεί νεκρός χθες το πρωί (22.6.2016) σε πεζόδρομο της Κορίνθου, έχοντας τραύματα στο θώρακα. Όπως διαπιστώθηκε δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι μια 22χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στην Κόρινθο. Κατά την εξέταση της ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την πράξη της, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, δύο γυναίκες, ηλικίας 17 και 42 ετών, αντίστοιχα και ένας 30χρονος. Η 17χρονη κατηγορείται ως συνεργός της δράστιδας, ενώ η 42χρονη και ο 30χρονος για υπόθαλψη εγκληματία.
Όλα έγιναν χθες το πρωί σε πεζόδρομο της Κορίνθου. Η 22χρονη και η 17χρονη συνάντησαν τον...
46χρονο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η 22χρονη του επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο και τον τραυμάτισε στον θώρακα. Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες τράπηκαν σε φυγή και αναζήτησαν κάλυψη από την 42χρονη και τον 30χρονο, οι οποίοι τους την παρείχαν, ματαιώνοντας με τον τρόπο αυτό προσωρινά την σύλληψή τους.
Από τις έρευνες εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 22χρονη, το οποίο είχε πετάξει σε μικρή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ομολογίας της, η 22χρονη είπε στους αστυνομικούς πως το θύμα πλησίασε και προσπάθησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά τη φίλη της. ''Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα βγάλει όπλο και για να προλάβω έβγαλα το μαχαίρι που κρατούσα και τον σκότωσα''.
Ο 46χρονος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση. Εκεί έσπευσε ιατροδικαστής  καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κορινθίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου. Στην κατάθεσή της, η δολοφόνος προσπάθησε να πάρει πάνω της όλη την ευθύνη του φονικού, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν εάν η γυναίκα γνώριζε το θύμα και αν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία με το κουζινομάχαιρο.
''Του κάρφωσα το μαχαίρι στο στήθος και εκείνος έπεσε αμέσως στο έδαφος. Τα χάσαμε και αρχίσαμε να τρέχουμε για να φύγουμε από το σημείο. Δεν έκατσα για να δω αν ζούσε ή αν πέθανε. Μας κυρίευσε ο πανικός'' είπε η δολοφόνος όταν ''έσπασε'' ενώπιον των αστυνομικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

korinthostv