Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Δεν αισθάνομαι καλά, μπορεί να έχω κοροναϊό; Ποια είναι τα συμπτώματα της λοίμωξης Covid-19

 

 του Αλέξανδρου Γιατζίδη, Μ.D. medlabnews.gr

Είναι πάρα πολύ λογικό αυτές τις ημέρες της έξαρσης της Covid-19 μόλις αισθανθούμε κάποια αδιαθεσία να σκεφτούμε αμέσως τον κοροναϊό. Η πιο αποτελεσματική απάντηση μπορεί να δοθεί κάνοντας εξέταση rapid test, που είναι γρήγορη και μπορεί να μας καθησυχάσει. Όμως αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει όποια ώρα θέλουμε άλλα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα με την κάθε αδιαθεσία. Γι'αυτό θα προσπαθήσουμε να ταξινομήσουμε τα συμπτώματα της Covid-19 και αν με τον καιρό προκύπτουν νέα στοιχεία θα τα συμπεριλαμβάνουμε για την καλύτερη ενημέρωση. Άλλωστε κάθε μέρα οι μελέτες τρέχουν και η επιστήμη συλλέγει όλο και περισσότερα στοιχεία για την ασθένεια.

Η νόσος COVID-19 προσβάλλει διαφορετικά άτομα με διαφορετικούς τρόπους. Τα περισσότερα μολυσμένα άτομα εμφανίζουν ήπια έως μέτρια συμπτώματα και αναρρώνουν χωρίς να χρειάζεται να νοσηλευτούν. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών(Centers for DiseaseControl and Prevention) τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος κορυφώνονται κατά τη δεύτερη με τρίτη ημέρα μετά τη λοίμωξη και περιλαμβάνουν: ...................

read more

Αμερικανικές εκλογές: Αντικρουόμενες δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις κάλπες – Τα προγνωστικά για τις πολιτείες “κλειδιά”

Ο τελευταίος χορός του Τραμπ…

 Τραμπ: Παίρνω ένα χάπι υδροξυχλωροκίνης εδώ και 10 ημέρες! 

Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Στο πίσω μέρος του μυαλού του, χαμογελάει με νόημα. Τα κατάφερε. Είναι νικητής, ανεξαρτήτως της έκβασης των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου. Αυτός, ένας βαθιά συστημικός παράγοντας του δημοσίου βίου των ΗΠΑ, επί σειρά δεκαετιών, να έχει καταφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος ως… αντισυστημικός. Και να παλεύει για την επανεκλογή του, μετά από τέσσερα χρόνια θητείας, και πάλι ως… αντισυστημικός.

Η πολιτική Ιστορία δεν θα καταγράψει τον Ντόναλντ Τραμπ ως μοιραίο

Ο… ετοιμόρροπος “θεραπευτής” της Αμερικής

 

Της Κονδυλίας Ορτανσίου

 

Ας είμαστε ειλικρινείς… Οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να… προσεύχονται στην πανδημία του κορονοϊού, που άλλαξε τόσο βίαια τις προτεραιότητες των Αμερικανών πολιτών, και αναπροσάρμοσε άγαρμπα τις καμπάνιες των υποψηφίων για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Έτσι, ο Τζο Μπάιντεν φτάνει στο νήμα ως το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία, ως… ετοιμόρροπος “θεραπευτής”. Με την έμφαση να εστιάζει στην ανάγκη θεραπείας της

Μητσοτάκης: Ο φασισμός μπορεί να αλλάζει χρώματα, αλλά έχει την ίδια ουσία

  

Πρωτοβουλίες που κινούνται σε τρεις άξονες – φύλαξη, πρόσβαση, αυστηροποίηση ποινών – αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των φαινομένων ανομίας σε δημόσια πανεπιστήμια όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της τηλεδιάσκεψης που είχε με τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της χώρας.

Από την πλευρά της κυβέρνησης στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων αρμόδιος για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης Βασίλης Διγαλάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, Απόστολος Δημητρόπουλος, ο Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης και η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Στην τηλεδιάσκεψη μετείχε επίσης ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ), Περικλής Μήτκας.

 

Εκπροσωπώντας τα Πανεπιστήμια, στην τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος οι Πρυτάνεις του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μελέτιος – Αθανάσιος Δημόπουλος, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Ανδρέας Μπουντουβής, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νίκος Παπαϊωάννου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτριος Μπουραντώνης, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Σπυρίδων Κίντζιος, της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Νικόλαος Τρανός, του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών Χριστίνα Κουλούρη, του Πανεπιστημίου Πειραιώς Άγγελος Κότιος, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Στυλιανός Κατρανίδης, του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεώργιος Κοντάκης, του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, του Πανεπιστημίου Αιγαίου Βιτσιλάκη Χρυσή, του Ιόνιου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήσης Μαμούρης, του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Μαρία Νικολαΐδη, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Παναγιώτης Καλδής, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος Αθανάσιος Καίσης (Πρόεδρος Δ.Ε.), του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Νικόλαος Κατσαράκης, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Οδυσσέας – Ιωάννης Ζώρας.

 

Ο φασισμός μπορεί να αλλάζει χρώματα αλλά έχει την ίδια ουσία

Κορωνοϊός: Αύξηση κρουσμάτων ( 64) στην Πελοπόννησο ( 21 στην Αχαΐα , 14 στην Μεσηνια , 10 στην Κορινθία, 4 στην Ηλεία , απο 2 σε Αργολίδα και Αρκαδία και 1 σε Λακωνία)– Αναλυτικά ο επιδημιολογικός χάρτης

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2020/11/koronoios-nosokomeio-3-1536x1024.jpg

Συνολικά 1.152 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Από τα 1.115 εγχώρια κρούσματα, τα 96 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή:

Εγκαίνια του Μουσικού & Μορφωτικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου " ο Αυλός" ( Live σύνδεση)

 


 Ο νέος χώρος , του ΜΟΥΣΙΚΟΎ - ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΞΥΛΌΚΑΣΤΡΟΥ *Ο Α Υ Λ Ο Σ *, είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τις χορωδίες , Ενηλίκων και Παιδική. Τα εγκαίνια του νέου ΑΥΛΟΥ, σεε ζωντανή μετάδοση και συνεργασία με το Greekradio web Channel!

Με Υπουργική Απόφαση Νίκου Ταγαρά απλώνεται «Δίχτυ προστασίας» για τα προστατευόμενα είδη και τους τύπους οικοτόπων της χώρας.

 https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s600x600/123526434_2023102914490814_3353409502513518975_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hixAVi3YppEAX-pxAsx&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&tp=7&oh=4df3d988608c1a230dbff6afbadf8d49&oe=5FC51BE1

Με Υπουργική Απόφαση Ταγαρά απλώνεται «Δίχτυ προστασίας» για τα προστατευόμενα είδη και τους τύπους οικοτόπων της χώρας.
Με τη νέα Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται ενιαίες προδιαγραφές για τα σχέδια δράσης ειδών και τύπων οικοτόπων σε όλη την Επικράτεια, αναλαμβάνουμε – μετά από πολλά χρόνια –πρωτοβουλία, και:
Απλώνουμε δίχτυ προστασίας θεσπίζοντας ενιαίους κανόνες στα υπό κατάρτιση σχέδια δράσης που θα διέπουν τις περιοχές Natura της χώρας μας.
Ακολουθούμε τις αρχές και τους κανόνες της εθνικής και ενωσιακής νομοθεσίας, της νέας Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τη Βιοποικιλότητα καθώς και της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.
Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για να προστατεύσουμε τις πιο ευαίσθητες περιβαλλοντικά περιοχές της χώρας μας, καθώς και τα είδη που φιλοξενούν.
Προβλέπουμε τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, των παραγωγικών ομάδων και όλων των ενδιαφερόμενων μερών στο πλαίσιο τοπικών διαβουλεύσεων, έτσι ώστε το «δίχτυ προστασίας» να είναι ισχυροποιημένο με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και διαφάνεια.

Κορωνοϊός: 1.152 νέα κρούσματα – Αρνητικό ρεκόρ με 153 διασωληνωμένους και 7 νέοι θάνατοι

  

Σήμερα, 2 Νοεμβρίου, ανακοινώνονται 1.152 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Από αυτά τα 96 συνδέονται με συρροές και 33 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 42080, εκ των οποίων το 54.9% άνδρες.

4176 (9.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 13821 (32.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

153 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 35 (22.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 294 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 7 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 642 θανάτους συνολικά στη χώρα. 248 (38.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δύο μήνες προθεσμία για σύνταξη πριν τα 62 [παραδείγματα & πίνακες με τα όρια ηλικίας και τα ποσά]

  

Προθεσμία δύο μηνών για να βγουν στη σύνταξη με όρια ηλικίας κάτω των 62 ετών έχουν οι παλαιοί ασφαλισμένοι με έναρξη ασφάλισης πριν το 1993.

«Κλειδί» για τους άνδρες είναι η 25ετία, η 35ετία και η 37ετία, καθώς τα έτη αυτά καθορίζουν και την ηλικία συνταξιοδότησης.

Οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και μειωμένη σύνταξη με όρια ηλικίας 55, 56, 56,9 και 62 ετών, ανάλογα με τις προϋποθέσεις και το Ταμείο από το οποίο προέρχονται.

Από την 1/1/2021 θα έρθουν αυτόματες αλλαγές και οι ηλικίες συνταξιοδότησης θα αυξηθούν κατά 6 μήνες για σύνταξη με 35ετία από Δημόσιο, Ταμεία ΔΕΚΟ, τραπεζών και Τύπου και κατά 11 μήνες για σύνταξη με 37ετία από το Δημόσιο με προϋπόθεση την 25ετία ως το 2010.

Από 1ης/1/2022 τα όρια ηλικίας θα ανεβούν στα 62 και στα 67 για την πλήρη σύνταξη, ενώ κλείνουν οριστικά τα «παράθυρα» της 35ετίας, καθώς εκτός από την ηλικία των 62 ετών θα απαιτούνται 40 έτη για συνταξιοδότηση. Με λιγότερα χρόνια η πλήρης σύνταξη θα καταβάλλεται στα 67 και η μειωμένη στα 62.

Για παράδειγμα:

Στην αντεπίθεση ο Μακρόν: Εκτός νόμου οι «Γκρίζοι Λύκοι» στη Γαλλία

  

Εκτός νόμου πρόκειται να θέσει η Γαλλία την τουρκική εθνικιστική οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο επικαλείται τον υπουργό Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανάν.

Όπως ανέφερε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών ενώπιον της Νομικής Επιτροπής της Εθνοσυνέλευσης, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει την Τετάρτη τη διάλυση του τουρκικού εθνικιστικού κινήματος των Γκρίζων Λύκων κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Από αύριο κάθε πολίτης θα έχει τη δική του “θυρίδα ΚΕΠ”

  

Ο κάθε πολίτης θα έχει την δική του θυρίδα ΚΕΠ από τις 3 Νοεμβρίου, στην οποία θα μπορεί να μπαίνει και να παίρνει το πιστοποιητικό που έχει ζητήσει. Οι θυρίδες, οι οποίες τίθενται σε παραγωγική λειτουργία, αποτελούν στην ουσία ένα «ψηφιακό γραμματοκιβώτιο» μέσα από το οποίο θα γίνεται η επικοινωνία του πολίτη με το ΚΕΠ.      

Από αύριο Τρίτη οι θυρίδες για τον καθένα ξεχωριστά θα αρχίσουν με την υποδοχή των ακόλουθων Αιτημάτων:

Έσπασε στα 10 το ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ –Πρόγραμμα και λεπτομέρειες

  

Επιστολή σε όλους τους Δημάρχους, καθώς και στους Δημοτικούς Συμβούλους - Εκπροσώπους των ΠΕΔ στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, απέστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Με αυτήν τους ενημερώνει ότι οι παρούσες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση κεντρικού Συνεδρίου, με τη μαζική συμμετοχή Αιρετών, δια ζώσης. Για το λόγο αυτό, θα διοργανωθούν 10 διαδικτυακές συνεδριάσεις, από 5 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου, με τη χρήση της πλατφόρμας webex.  Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων και την ουσιαστική τους συμβολή στο διάλογο, θα υπάρχει για την κάθε ΠΕΔ συγκεκριμένο link, μέσω του οποίου θα επιτρέπεται η πρόσβαση στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της εκάστοτε ΠΕΔ. Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδίδεται και ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι από την Επιστολή προκύπτει πως για το επικείμενο Νομοσχέδιο της “πολυεπίπεδης διακυβέρνησης”, ο διάλογος Κυβέρνησης – ΚΕΔΕ δεν έχει ακόμα καν ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, στην Επιστολή αναγράφεται ότι « η ΚΕΔΕ, ενόψει του διαλόγου που πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα με το Υπουργείο Εσωτερικών, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός νέου νομοσχεδίου που θα προωθεί την Πολύ-επίπεδη Διακυβέρνηση, προχωρά στην επικαιροποίηση των θέσεων της πάνω σε αυτό το ζήτημα, επενδύοντας πολλά στην ενότητα και τη συνεργασία όλων των Δήμων της χώρας που θα διαμορφώσουν από κοινού τις αποφάσεις, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των τοπικών μας κοινωνιών ».  Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί ότι « μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει κατατεθεί προς ψήφιση το Νομοσχέδιο για την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση ». 

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την Επιστολή ΕΔΩ, ενώ κατωτέρω ο AIRETOS παρουσιάζει το Πρόγραμμα των συνεδριακών διαδικασιών των Αιρετών – μελών της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ:

Επίσκεψη της Αθηνάς Κόρκα στα χωριά του Φενεού.

 

Τα χωριά του Φενεού επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα

Μετά το τέλος της επίσκεψης η κα. Κόρκα δήλωσε:

 

«Επισκέφθηκα το Φενεό όπου συζήτησα με τους συμπολίτες μου στα χωριά της περιοχής. Το μεγάλο πρόβλημα στις ορεινές μας περιοχές είναι το οδικό δίκτυο και οι διασυνδέσεις. Ενημέρωσα τους κατοίκους ότι έχουν ήδη εγκριθεί από το περιφερειακό συμβούλιο έργα ύψους 2.300.000 και 400.000 για την υποστήριξη του δικτύου, ώστε να βοηθήσουμε την προσβασιμότητα και ανάδειξη αυτής της εξαιρετικού φυσικού κάλλους περιοχής.
 

Επίσης επισκέφθηκα την ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου, τον αρχαιολογικό χώρο Φενεού καθώς και το κλειστό, δυστυχώς, μουσείο του Αρχαίου Φενεού. 
Θα ξεκινήσουμε επαφές με το δήμο και το υπουργείο Πολιτισμού για να δούμε πως μπορούμε να υποστηρίξουμε την ανάδειξη των αρχαιοτήτων και των περιοχών ιδιαίτερου ενδιαφέροντος στο Φενεό.»


Γ. Ψυχογιός: Ατομική ευθύνη και επέλαση ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών εν μέσω πανδημίας

 


Σημεία από την συνέντευξη του Γ. Ψυχογιού, βουλευτή Κορινθίας και τομεάρχη Μετανάστευσης και Ασύλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στο Κόκκινο 105.5 για τις επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στη διαχείριση της πανδημίας.

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

 cid:image001.jpg@01D3B23E.64D6EDC0

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου), η Eurobank στέλνει και φέτος το μήνυμα «Υπάρχει τρόπος να βλέπεις το μέλλον και λέγεται αποταμίευση», υπογραμμίζοντας την, σταθερά, σημαντική συμβολή της Αποταμίευσης στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας. 

Ούτε ο Σαλβίνι δεν επιτέθηκε στους επιστήμονες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ!..

 

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Στην Ελλάδα η αντιπολίτευση, με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού βαρέθηκε να φωνάζει για τις μάσκες, τα σχολεία, την Εκκλησία, έχει βάλει στο στόχαστρό της τον συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Και έπαθε κρίση μόλις ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας τόλμησε να μιλήσει για το θέμα, λέγοντας τη γνώμη του – διότι δεν έχει πάψει να είναι πολίτης και να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα – σχετικά με το αν είναι δυνατόν και αν είναι εύκολο να αποκτηθεί ένας νέος στόλος λεωφορείων.

Εφετείο Αθηνών: Ιδού η απόφαση μονιμοποίησης συμβασιούχων δήμου

 

Tην υπ’ αριθμόν 1055/23.12.19 ΑΠΟΦΑΣΗ του Εφετείου Αθηνών δημοσιεύει κατά αποκλεισικότητα η aftodioikisi.gr. Με με την απόφαση (δικηγόρος: Χρήστος Νικολουτσόπουλος) μονιμοποιούνται 10 εργαζόμενοι του δήμου Κρωπίας.

Πρόκειται, όπως είχε γράψει η ιστοσελίδα, για εργαζόμενους που βρίσκονταν εκτός

Προσλήψεις στα My Market με απολυτήριο Λυκείου (λίστα)

 

Προσλήψεις σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν τα σούπερ μάρκετ «My Market».

Προεδρικές Εκλογές ΗΠΑ : Το διακύβευμα για την Ελλάδα σε περίπτωση νίκης Μπάιντεν ή Τραμπ

  Προεδρικές Εκλογές ΗΠΑ : Το διακύβευμα για την Ελλάδα σε περίπτωση νίκης Μπάιντεν ή Τραμπ 

Σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αναμένεται να δούμε, σε περίπτωση που ο Τζο Μπάιντεν κερδίσει τις κρίσιμες εκλογές στις ΗΠΑ.

Αυτό τουλάχιστον επισημαίνει ο σύμβουλος στρατηγικής, Μάικ Μάνατος, ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει πως «ο Μπάιντεν μπορεί να κάνει τη διαφορά».