Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ηλεκτρονική επίθεση… σε 15.000 Έλληνες

Αποκλειστικό: Ηλεκτρονική επίθεση… σε 15.000 Έλληνες
  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ e-typos.com
Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές που χειρίζονται ευαίσθητα θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας, σε μία περίοδο που η Αθήνα βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος λόγω των οικονομικών εξελίξεων.
Η Εθνική Αρχή Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων (Εθνικό CERT) που υπάγεται στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ερευνά, όπως αποκαλύπτει ο «ΕΤ», μυστηριώδη υπόθεση υποκλοπής προσωπικών δεδομένων από περίπου 15.000 Έλληνες.

Κοινωφελής: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 2.417 ανέργων που θα προσληφθούν σε δημόσιους φορείς (πίνακες)

Tον προσωρινό πίνακα κατάταξης των 2.417 ανέργων οι οποίοι επελέγησαν προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ. Πρόκειται για θέσεις πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε Επιβλέποντες Φορείς, για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, που είχαν ανακοινωθεί από τον Οργανισμό στις 10 Ιουλίου.
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ 

aftodioikisi.fr

ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ

Το πολιτικό έκτρωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ, το στήριγμα της Κυβέρνησης Τσίπρα που συνεχίζει να κυβερνάει τη χώρα όζει ανυπόφορα. Η πιο ανώμαλη πολιτική περίοδος μετά τη δικτατορία Ιωαννίδη, αντανάκλαση της ανώμαλης κοινωνίας μας, οδεύει στην αυτανάφλεξή της. Την ψήφιση την 18η Αυγούστου του τρίτου Μνημονίου της χώρας εις βάρος του λαού και αποτέλεσμα της συνεχούς προστασίας της ολιγαρχίας και των καρτέλ. 
Ένα ακόμη Μνημόνιο αποτέλεσμα της εμμονής μας ως λαός και πολιτικός κόσμος σε μία ανώμαλη και ελλειμματική ζωή. Σε μία συμμαχία με το διάβολο για την δουλεία κάθε υγιούς σκέψης και δημιουργίας. Σε μία συμμαχία για το κακό της Ελλάδας με την προθυμία όλων που διαλαλούν το καλό της.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΝΔ κ ΧΡ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ



Ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων, βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Η δημοσιοποίηση της πορείας εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, σε επίπεδο Γενικής Κυβέρνησης, επιβεβαιώνει ότι τα δημόσια οικονομικά της χώρας, το 1ο εξάμηνο του 2015, έχουν αποσταθεροποιηθεί.
Συγκεκριμένα:

Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου «Κόκκινη γραμμή η επιβολή νέων διοδίων στην Πελοπόννησο»



Την ανάγκη να επικρατήσει υπευθυνότητα και σοβαρότητα στο θέμα του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος, πρόταξε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, τονίζοντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι Πελοποννήσιοι και Μεσσήνιοι πολίτες να μπουν σε ατέρμονες παροχολογίες χωρίς πραγματικό αντίκρισμα».
Κόκκινη γραμμή για την Περιφερειακή αρχή παραμένει η υλοποίηση του έργου χωρίς την επιβολή νέων διοδίων, συνέχισε η κα Νικολάκου και πρόσθεσε ότι, με δεδομένο το υψηλό κόστος κατασκευής και απαλλοτριώσεων για το συγκεκριμένο οδικό άξονα, που πιθανόν να ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια ευρώ, η ρεαλιστική προσέγγιση του θέματος απαιτεί λιγότερα λόγια και προσεκτική διαχείριση για εξεύρεση λύσης.
Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης υπενθύμισε ακόμη ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανταποκρίθηκε άμεσα στο πρόβλημα χρηματοδότησης της γέφυρας Παραδείσια – Τσακώνα, εντάσσοντάς τη στο πρόγραμμά της, «με 67 εκατομμύρια ευρώ, διαφορετικά δεν θα μπορούσε ποτέ να υλοποιηθεί το έργο αυτό» και τόνισε ότι η Περιφέρεια θεωρεί ότι ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος θα πρέπει να ενταχθεί από την Κυβέρνηση στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα πραγματοποίησης του έργου.
Η κα Νικολάκου επεσήμανε τέλος την πάγια άποψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη, ότι «σύμφωνα με την ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού που ανήκει στην Περιφέρεια, τίποτα δεν μπορεί να γίνει στην Πελοπόννησο χωρίς τη συμμετοχή και τη σύμφωνη γνώμη της», επισημαίνοντας ότι θα πρέπει επιτέλους να πάψουν οι πολλαπλές «υποσχεσιολογίες παραγόντων που επαναφέρουν το θέμα στην επικαιρότητα χωρίς ποτέ να καταθέτουν ρεαλιστική πρόταση υλοποίησής του».

M. ΣΠΥΡΑΚΗ: "Να μην φορολογούνται αυτόνομα οι αγροτικές επιδοτήσεις": Απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Μ. Σπυράκη



Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να φορολογήσει τις αγροτικές επιδοτήσεις και μάλιστα αυτόνομα, χωρίς δηλαδή να τις αθροίσει με το υπόλοιπο αγροτικό εισόδημα, ώστε η φορολόγηση να είναι δικαιότερη.
Αυτό προκύπτει από την απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε ερώτηση της Ευρωβουλευτού της ΝΔ και του ΕΛΚ Μαρίας Σπυράκη.

Συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει:
1. Ότι η φορολόγηση των αγροτικών επιδοτήσεων είναι ευθύνη των Κρατών-Μελών
2. Ότι εφόσον οι επιδοτήσεις φορολογούνται, η φορολόγηση τους εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο φορολόγησης εισοδήματος.

Αφού η κυβέρνηση δεν φρόντισε να διαπραγματευτεί το καθεστώς μηδενικής φορολόγησης των επιδοτήσεων, για το οποίο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε δεσμευτεί, σήμερα δηλώνει πως "δίνει μάχη" για να διατηρηθεί το καθεστώς φορολόγησης που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε ήδη εξασφαλίσει.

Ολόκληρη η ερώτηση της Μαρίας Σπυράκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ως εξής:

Περισσότερα 11 από 489 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ


http://www.7imeres.gr/wp-content/uploads/2015/01/koumoutsakos.jpg

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, η οποία προκλήθηκε από το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ενεργειών αλυτρωτισμού εκ μέρους εθνικιστικών κύκλων των Σκοπίων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας ”



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPHDUPxOl5-RbxyWxMvA31V5g_wMjh4TiHnlaEaFc9rbT1QA_FilJRLZwUlUe24Bjz6izyaPIlwR2sMO5rvzM3dW2O-BRwzda37nwEzg6LwaORqQag_m6Ewu0SynQ78Fwqd-eYE9diJ39f/s400/apagoreusi-dasi.jpg


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                                                                                   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                                        
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ            Κόρινθος,  6 - 8 -2015
Πληροφορίες: Σ. Σταματούλης
Ταχ.Δ/νση :  Κροκίδα 2                                                   
Τηλ.: 2741084654
F.A.X.: 2741073160

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Βάση απόφασης της Συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας – Περιφέρειας Πελοποννήσου, όταν υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς με δείκτη επικινδυνότητας 4 και 5 απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων και η παραμονή των εκδρομέων στις κάτωθι περιοχές :
      α. Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων
Μαυρολίμνη στη δεξαμενή, Στραβά – Σχίνο, Αγ. Μαρίνα – Πίσσια, Γερμανικός στη θέση Ν. Πολιτεία, Λουτράκι – Φανερωμένη, Πλάτανος – Φανερωμένη  (Αγ. Αθανάσιος), Αγ. Θεόδωροι – Πράθι (πυροφυλάκιο), θέση Λιοντάρι – Κατσιβίρι, Πίσσια – Λουτράκι δρόμος προς Όσιο Πατάπιο, Βουλιαγμένη – Ηραίο, Εκκλησιαστικό Λύκειο (έλεγχος στις εισόδους Αγ. Ειρήνη, Καλλιθέα)
      β.  Δήμος Κορινθίων
Από Φανερωμένη προς παλαιό μοναστήρι, διασταύρωση Αθικίων – Άγ. Ιωάννη προς Άγ. Δημήτριο, από Κασιντή προς Τσάλικα, από ράντσο Σκούρα προς Τσάλικα, από οδό by pass (Σοφικό) προς Τσάλικα, από Αθίκια προς Ρυτό (δρόμος σκουπιδότοπου), από Αθίκια προς Φανερωμένη, από Σοφικό προς Στήρι, από Κόρφο προς  Στήρι, Ξέστι – Στήρι – Ντοροβάτα, Ρυτό προς εκκλησία Μάζι (κλισαμάζι).
      γ.  Δήμος Σικυωνίων
Λαύκα : είσοδος Λυκόρεμα –διασταύρωση, δρόμος Αγ. Σωτήρα - τέλος χωριού
Κλημέντι : από κατασκήνωση προς Αγ. Κων/νο και από κατασκήνωση προς Βελίνα
Βελίνα : είσοδος Βελίνας (1ος χωματόδρομος - κρουνός) προς  Αγ. Τριάδα και στη κεντρική διασταύρωση δύο χωματόδρομοι προς δάσος  Αγ. Τριάδας.
Δάσος Μουγγοστό: 1η είσοδος από Κουτρουμπή και 2η από Θροφαρί
Λέχωβα : Δρόμοι προς  Λέχωβα από Αστεροσκοπείο, από πηγή Κρυονερίου, από Καίσαρι, από Τιτάνη και από Γονούσα.
Πανόραμα – Διάσελο Κυνηγού.


Στην απαγόρευση δεν συμπεριλαμβάνεται η κυκλοφορία στα επαρχιακά και κύρια δημοτικά δίκτυα που συνδέουν και εξυπηρετούν τους οικισμούς που βρίσκονται εντός των συγκεκριμένων περιοχών, καθώς και τα άτομα που η δραστηριότητά τους σχετίζεται με τις προαναφερόμενες περιοχές, πράγμα που οφείλουν να περιορίσουν στο άκρως απαραίτητο τις δραστηριότητές τους για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα της Πυροπροστασίας και των Πυροσβεστικών Διατάξεων. 
Η απαγόρευση ισχύει για την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.           
            Παρακαλούμε τους αποδέκτες να ενεργήσουν καταλλήλως και σύμφωνα με την αρμοδιότητα τους για την σήμανση και τον έλεγχο των προαναφερθέντων περιοχών καθώς  και την ενημέρωση των κατοίκων.





       

Μιχάλης Σάλλας, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι

Η ιστορία, την οποία θ' αρχίσουμε να διηγούμαστε, αρχίζει πριν ένα τέταρτο του αιώνα. Στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ο "αρχάγγελος της κάθαρσης", ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γεγονός που αν τολμούσες να το προβλέψεις άλλο ένα τέταρτο του αιώνα νωρίτερα, θα σε παίρνανε για μουρλό.

Ο Μητσοτάκης εμφορείται από νεοφιλελεύθερες ιδέες, με τις οποίες ονειρεύεται ν' αλλάξει την χώρα. Έτσι, επιλέγει ως στενούς συνεργάτες του δυο μεγάλους θιασώτες του νεοφιλελευθερισμού και θαυμαστές του Φρήντμαν, τον...Στέφανο Μάνο και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, στους οποίους...
Περισσότερα: apneagr.blogspot.com/

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" ΑΠΟΨΕ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΡΑΘΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ!

Εμφάνιση ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Αιγειρας ΑΦΙΣΑ  2015 Σωτηρος μαιλ.jpg
 
Οι μουσικοί της Μπαντίνας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" δίδουν συναυλία απόψε Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 9.15 μ.μ. , στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κραθίου Ακράτας.
Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ "Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία" του Δήμου Αιγιαλείας.
Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κραθίου Ακράτας.

Το συναυλιακό πρόγραμμα της μπαντίνας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας έχει ως εξής:

  1. Raiders March
  2. Tuba in Cuba
  3. Born to be Wild
  4. We will Rock you
  5. The Eye of the Tiger
  6. Clocks
  7. Star Wars
  8. Game of Thrones
  9. Tijuana Taxi
  10. Soul Bossa Nova
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ Αρχαίο Θέατρο Μεσσήνης Τρίτη, 11 Αυγούστου



 Εμφάνιση 600x400_KALAMATA.png


Ο Κώστας Φιλίππογλου, μετά τον ευρηματικό Φιλοκτήτη, σκηνοθετεί τον Προμηθέα Δεσμώτη του Αισχύλου, σε νέα μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα. Ύστερα από δύο επιτυχημένες παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, το οποίο –ύστερα από 17 χρόνια- άνοιξε συμβολικά και αποκλειστικά μόνο για τον Προμηθέα Δεσμώτη, η παράσταση ταξιδεύει στην Ελλάδα: την Τρίτη, 11 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Μεσσήνης (και όχι στο Κάστρο Καλαμάτας): ο επίκαιρος λόγος του Αισχύλου, ύμνος στη Δημοκρατία και προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα ακουστεί και με τον τρόπο του θα μας παρηγορήσει.
 Εμφάνιση promitheas desmotis3.jpg
Η Υπόθεση

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Εκτός τόπου και χρόνου η Κυβερνητική εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Γεροβασίλη, στη περιεκτική και διαφωτιστική  συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική», καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες δημόσια να βαφτίσει το κρέας ψάρι. 

Μητρικός Θηλασμός




Της Ειρήνης Λεριού*


Σήμερα ολοκληρώνεται η παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού. Ωστόσο η Ελλάδα είναι μια χώρα που πάσχει σοβαρά στο ζήτημα αυτό…Τα βρέφη είτε δε θηλάζονται καθόλου, είτε συνηθίζεται να θηλάζονται για ελάχιστους μήνες. Παρόλο που ο μακροχρόνιος, μητρικός θηλασμός είναι μια βασική συνιστώσα που συμβάλλει στη Παιδική Ευημερία ενώ η έλλειψη του συνεπάγεται Παιδική Φτώχεια.

Με αφορμή τη παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού, δε ξεχνάμε κι ενημερώνουμε τις μέλλουσες μανούλες, για τα οφέλη του μακροχρόνιου μητρικού θηλασμού στη παιδική ευημερία, αλλά και στην  υγεία των μητέρων. Η μέχρι πρόσφατη επίσης στοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού καταδεικνύει πολλά τόσο για τη θέση της Γυναίκας στην ελληνική κοινωνία όσο και για την απόσταση που διατηρούμε από τη Φύση. Είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να αναδείξουμε το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα των Γυναικών για την εκδήλωση της Μητρότητας υπό όλες τις εκφάνσεις της που συνηγορούν με τη Φύση και φυσικά μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ο δημόσιος, μητρικός θηλασμός. Δε δύναται στο εξωτερικό οι μητέρες να θηλάζουν δημόσια τα προχωρημένης ηλικίας μωρά τους, είτε στο κοινοβούλιο , είτε σε αίθουσες επιστημονικών συνεδρίων και στην Ελλάδα οι Γυναίκες να αντιμετωπίζονται  ρατσιστικά αν προβούν σε μια τέτοια ενέργεια. Φυσικά ο δημόσιος θηλασμός ενισχύει ακόμα περισσότερο την παιδική ευημερία καθώς βοηθάει το βρέφος να νιώθει ασφαλή με το εξωτερικό περιβάλλον μέσα από αυτή τη διαδικασία , γεγονός που συμβάλλει σε μια πρώιμη μορφή κοινωνικοποίησης του.

Στην Ελλάδα της κρίσης όμως έχουμε ακόμα ένα λόγο για να διαδώσουμε το μήνυμα του μακροχρόνιου μητρικού θηλασμού. Ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από την αύξηση της παιδικής φτώχειας. Η μείωση των εισοδημάτων των γονιών και η ανεργία ως τελικό αποδέκτη έχουν τα παιδιά της οικογένειας. Μέσω του μητρικού θηλασμού εξοικονομούνται χρήματα που διαφορετικά θα πήγαιναν στην αγορά ακριβών σκευασμάτων υποκατάστατων του μητρικού γάλακτος και πλέον τα χρήματα αυτά μπορούν να διοχετευτούν σε άλλες ανάγκες του παιδιού, που σε διαφορετική περίπτωση όταν το νοικοκυριό αντιμετωπίζει προβλήματα ανεργίας ή μείωσης εισοδημάτων, δε θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. Μέσω αυτής της διαδικασίας ενισχύεται η ευημερία του παιδιού.

Λέμε λοιπόν ΝΑΙ στον μητρικό θηλασμό, λέμε ΝΑΙ στον Μακροχρόνιο μητρικό θηλασμό και φυσικά λέμε ΝΑΙ στο δημόσιο μητρικό θηλασμό.

*Η Ειρήνη Λεριού είναι Επιστήμονας Οικονομικής Πολιτικής – Ερευνήτρια μεταξύ άλλων και σε θέματα της Παιδικής Ευημερίας / Παιδικής Φτώχειας

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΕΖΙΑΝΗ



http://www.e-typos.com/files/temp//16B07F3FDB8C7032FE0EB62830098D9F.jpgΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για την απώλεια του Θεόδωρου Βεζιάνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ελληνισμός αποχαιρετά σήμερα το Θεόδωρο Βεζιάνη, ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Ένωσης “Ομόνοια” και, για πολλά χρόνια, Πρόεδρο του Παραρτήματός της στο Αργυρόκαστρο.
Έναν ακούραστο αγωνιστή για τη Δημοκρατία, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ανθρώπου, την ελευθερία του λόγου και την ελευθεροτυπία, τα δικαιώματα των Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο.
Στους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου»