Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ

Το πολιτικό έκτρωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ, το στήριγμα της Κυβέρνησης Τσίπρα που συνεχίζει να κυβερνάει τη χώρα όζει ανυπόφορα. Η πιο ανώμαλη πολιτική περίοδος μετά τη δικτατορία Ιωαννίδη, αντανάκλαση της ανώμαλης κοινωνίας μας, οδεύει στην αυτανάφλεξή της. Την ψήφιση την 18η Αυγούστου του τρίτου Μνημονίου της χώρας εις βάρος του λαού και αποτέλεσμα της συνεχούς προστασίας της ολιγαρχίας και των καρτέλ. 
Ένα ακόμη Μνημόνιο αποτέλεσμα της εμμονής μας ως λαός και πολιτικός κόσμος σε μία ανώμαλη και ελλειμματική ζωή. Σε μία συμμαχία με το διάβολο για την δουλεία κάθε υγιούς σκέψης και δημιουργίας. Σε μία συμμαχία για το κακό της Ελλάδας με την προθυμία όλων που διαλαλούν το καλό της.
Ένα νέο Μνημόνο για μία ζωή όπου τα πάντα ακόμα και τώρα λαδώνονται, η λεηλασία του δημοσίου χρήματος αποτέλεσε διακομματικά τον αυτοσκοπό ύπαρξής μας και ο εκβιασμός και η συναλλαγή αναδείχτηκαν ως οι υπέρτατες ιδέες του σύγχρονου ελληνισμού.
Το σατανικό σχέδιο και η απόπειρα εκβιασμού όλης της οικουμένης την 12η Ιουλίου 2015 απέτυχε οικτρά στην υλοποίησή τους και ο κ.Τσίπρας μαζί με το λαό που εκπροσωπεί μετά το Βατερλώ του, ως τελευταίος εκπρόσωπος του αποτυχημένου παλαιού κόσμου, ταπεινωμένος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την πρωθυπουργική καρέκλα. Φυγή πριν η λαίλαπα φόρων και περικοπών που ο ίδιος προκάλεσε έντεχνα ξεσπάσει στην κοινωνία και προκαλέσει την οργή της στο πρόσωπό του.
Το πολιτικό καρτέλ βέβαια που κυριαρχεί σήμερα μαζί με τις ακραίες φωνές του εθνικοσοσιαλισμού και του κομμουνισμού έχουν εξασφαλίσει την πολιτική ασυλία όλου του πολιτικού κόσμου που λήστεψε κατ’ εξακολούθηση το δημόσιο πλούτο, συνέτριψε την εθνική ιδέα και υποθήκευσε το  μέλλον μας με υπέρογκα χρέη. Λυσσασμένα προσπαθεί να αποκλείσει κάθε νέα φωνή σε ηλικία και χροιά από κάθε δραστηριότητα της κοινωνίας προβάλλοντας ξανά και ξανά τις ξεθωριασμένες και ρυτιδιασμένες φιγούρες της Μεταπολίτευσης που ως κομπάρσοι οδήγησαν από κάθε θέση εξουσίας τη χώρα στο διεθνή διασυρμό της. 
Φιγούρες γεμάτες πάθη που επιλέχτηκαν από τον προαγωγό τους με μόνο σκοπό τη διάλυση της Ελλάδας. Ένας προαγωγός που επιτέθηκε ύπουλα σε κάθε ίχνος αξιοσύνης στην κοινωνία και το εξαφάνισε για να εκτελέσει ανενόχλητα το σχέδιο διάβρωσής της.
Με ή χωρίς -το πιθανότερο- συμφωνία ο κ.Τσίπρας θα καταφύγει σε εκλογές με υπέρτατο σκοπό τη διατήρηση της εξουσίας από το ίδιο πολιτικό καρτέλ και τη μετάλλαξή του σε ένα Μνημονιακό Πρωθυπουργό που θα διαχειριστεί τα 85 δισεκατομμύρια του τρίτου Μνημονίου έτσι ώστε να εξασφαλίσει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει δέσμια του παρελθόντος και των χρεών της, υπάκουη προς τους υφαντές της ιστορίας της. Έρπουσα για δεκαετίες.
Μάταια βέβαια καθώς ο κ.Τσίπρας μπορεί να τα κάνει όλα εκτός από το να γυρίσει το χρόνο πίσω διαγράφοντας τις εγκληματικές πολιτικές ενέργειες όλων των κομμάτων της οικουμενικής του που ως αρχηγός καλύπτει και καλύπτεται.
Το νέο θα έρθει σύντομα και νομοτελειακά έξω από το παλιό και σάπιο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα που πρεσβεύει παγκοσμίως η οικουμενική Τσίπρα, το όνειδος και τελευταίος βρυχηθμός της Μεταπολίτευσης...  

thedayaftergr.blogspot.gr